Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Γενικα ομως, οσον αφορα τις ηλικιες των περισσοτερων Ελληνιδων καλλιτεχνιδων, αν η Βικιπαιδεια ειχε μυτη θα ηταν σαν αυτη του Πινοκιο. :)
Από την στιγμή που η Βικιπαιδεια είναι "εγκυκλοπαίδεια" open-free, ο καθένας μπορει να γράψει λήμμα. Οταν λοιπόν ένας καλλιτέχνης δηλώσει σε συνέντευξη οτι ειναι πχ 60ετών (ενώ ειναι 70), ο χρήστης της Βικιπαιδεια θα γράψει "ετών 60" με παραπομπή στην συνέντευξη ως αποδεικτικό. :biglaugh: Κι επειδή πολλοί ηθοποιοί έκρυβαν, κρύβουν κι θα κρύβουν τις ηλικίες τους (πρώτη ήταν η Αλίκη) τα περισσότερα απο τα λήμματα ειναι λάθος. Ασε που πιστεύω ότι αρκετοί εξ αυτών (όσοι χειρίζονται διαδίκτυο) μπαίνουν οι ίδιοι κι γράφουν ότι ηλικίες θελουν για τους εαυτούς τους :lol:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι κερδίζουν με το να κρύβουν 1, 2 ή 3 χρόνια. Ξέρω περίπτωση γνωστής ελληνίδας ηθοποιού η οποία ενω είναι γεννημένη το 1965 (56ετών) έχει αφήσει υπονοούμενα σε συνεντέξεις της οτι ειναι 54 ετών (δλδ γεννημενη το 1967). 1967 γραφει κι η Βικιπαιδεια επειδη αυτο έχει δηλώσει. Τι κερδίζει με την απόκρυψη 2 ετών...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δηλαδή πως ήθελαν να αντιδράσει ο μπόμπιρας στην κάμερα; Να πάρει ηδυπαθή πόζα και να κάνει παπιόφατσα;
 
Ας φιμώσει κάποιος τον συντάκτη που γράφει τις ανταποκρίσεις αυτές με μορφή διαλόγου με τον εαυτό του. Η πρώτη φορά ήταν ήδη βλακώδης και κάθε μια μετά χειρότερη από την προηγούμενη.
 
Αυτή η κουλή συνήθεια να δίνουν στον γιο το όνομα του (ζώντα) πατρός τι φάση; Δηλαδή αν η μάνα φωνάξει, ποιος θα πρωτοέρθει;

Ακούστηκε ποτέ η κόρη να παίρνει το όνομα της μάνας της; Ή είναι τίποτα προχώ και ταμπού σκηνικό;
 
Που το ειδαν το καμαρι; Σαν να τον χτυπησε κεραυνος ειναι. Αλλα ας μη χαλασω το χατιρι του δημοσιογραφου:
Φτου, σκορδα!
 
Ο συντάκτης του κειμένου θεωρεί ότι ο χαρακτηρισμός "κοράκλα" για κοριτσάκια είναι κολακευτικός? Και τον χρησιμοποιεί μάλιστα και τις δύο φορές που κανονικά θα έγραφε "κόρες". Να ήταν 20άχρονες νταρντάνες ένα κεφάλι ψηλότερες από τον μπαμπά να το δικαιολογήσω κάπως, αν και για μένα το κοράκλα έχει πάντα αρνητική σημασία. Έχω την εντύπωση ότι αποκαλεί έτσι την κόρη της η Νίνα του Τρίτου Στεφανιού (έχουν περάσει πολλά χρόνια που το διάβασα τελευταία φορά κι ίσως θυμάμαι λάθος) κι αυτό φτάνει. :)
 
"Φτου, στα ορη στ' αγρια βουνα και στα ακαρπα δεντρα. Φτου, στα καταβαθια της θαλασσας εκει που δε λαλαει πετεινος."

Γεωργια Βασιλειαδου - Η κυρα μας η μαμμη.
 
Πίσω
Μπλουζα