Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Τον ξέρεις, αλλά όχι ως Γιώργο Πετσίλα. Ήταν το 1/3 του Τρίο Καντσόνε
(Άσχετο: Το τραγούδι μιλάει για "Άσπρη μέρα" και για "Υπομονή", ούτε κατάλογος μελλοντιών επιτυχιών του Ξαρχάκου να ήταν.)
Αργότερα, με το γκρουπ του, ήταν η μόνιμη ορχήστρα / σεκόντο της Nana Mouskouri.

Άλλο με ανησυχεί εμένα όμως: Τώρα πού είναι μόνο μία ευτυχισμένη μητέρα (άρα έπαψε να είναι τραγουδίστρια), τι θα γίνει με την καριέρα της?
 
Άσχετο: Το τραγούδι μιλάει για "Άσπρη μέρα" και για "Υπομονή", ούτε κατάλογος μελλοντιών επιτυχιών του Ξαρχάκου να ήταν.)
Έτσι είναι, κάθε εποχή έχει το στάνταρ της λεξιλόγιο στη στιχουργια. Τότε ήταν αυτά, μετά τα γιασεμιά και τα κοριτσοπουλα, μετά τα αγόρι μου κορίτσι μου, και τώρα τα ξωτικά, τα αερικά και τα παράφορα :)
 
Ιδιο ο μπαμπας το Καρβελακι.
 
Πως κατάφεραν και τα πρόσωπα είναι 5Κ κι όχι απλά 4Κ αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι 144p;
 
μικρό βάθος πεδίου. δηλ. η μηχανή εστίασε στα πρόσωπα αλλά το υπόλοιπο είναι "φλου" . Δηλ. λίγο μπροστά και λίγο πίσω από εκεί που έχει εστιάσει η κάμερα είναι "νετ"δηλ. εστιασμένα. η δική μου μηχανή έχει ειδική επιλογή που εστιάζεις στα δυο ακραία σημεία, μεταξύ των οποίων θέλεις να είναι νετ, και την υπόλοιπη δουλειά την κάνει η κάμερα. το βάθος πεδίου αυξάνεται: α) αν απομακρυνθούμε από το θέμα, β) αν χρησιμοποιήσουμε φακό μικρής εστιακής απόστασης και γ) αν κλείσουμε το διάφραγμα
 
Αυτο με τα παιδια των ηθοποιων και των τραγουδιστων που εχουν ολα καλλιτεχνικες τασεις και σημερα δεν τα ξερει ουτε η μανα τους, εχω σιχαθει να το διαβαζω.
 
Προφανώς εννοεί να πασαλείβει στο μούτρο του, με φαγητό, σχέδια α λα Πικάσο, να ζωγραφίζει τοίχους και έπιπλα με μαρκαδόρους, πάντα α λα Πικάσο ή ακόμα και να βαράει τις κατσαρόλες με τα καπάκια και τις κουτάλες α λα Μπλακ Σαμπάθ. Αμέ, λίγο το'χετε;
 
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας συντάκτης που τυχαία βρέθηκε Παπάγου (όπου έκανε και λίγη καθυστερημένη αντιχουντική αντίσταση), είδε μια μέλισσα, την ακολούθησε, κι αυτή τον οδήγησε στο παλάτι σπίτι όπου έμενε μια ξανθιά πριγκήπισσα κοπέλλα την οποία αναγνώρισε και τι σύμπτωση, ήταν η Νόρα Βαλσάμη. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
 
Πίσω
Μπλουζα