Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Kαλυτερα να μη σχολιασω τη λεζαντα γιατι θα πω βαριες κουβεντες.
 
Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: πως ένας μπέμπης (sic) είναι τόσο άνετος με το φακό και τόσο κοινωνικός;
Ο Καλλίρης μπορεί να ατένισε αλλιώς το μέλλον αλλά μυαλό δεν έβαλε.
 
Ναι, αλλά το παιδάκι στο δημοτικό είχε μάθει να μετράει, τουλάχιστον μέχρι το ένα. Κι έτσι η φωτό 1 είναι η μόνη που έχει τη σωστή αρίθμηση. Όλες οι άλλες είναι λάθος/ Σας μοιάζει ξετρελλαμένος ο Λυκουρέζος? Μάλλον μοιάζει να βογγάει από το βάρος της χαριτωμένης.

Έχω τόσα πολλά να σχολιάσω για το Καλλιρέικο που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Το άρθρο (γραμμένο από άντρα φυσικά) δεν θεωρεί ότι ο κύριος είχε οικογένεια πριν το παιδί. Η μέλλουσα σύζυγος δεν μετράει, σιγά μη θεωρούμε τις αστεφάνωτες οικογένεια. Αλλά το μωράκι το λένε Καλλίρης τζούνιορ αντί Τζίνος Τζούνιορ. Άλλωστε σιγά το ρόλο που παίζει η μαμά στη γέννα. Δεν την δείχνουν σε καμιά φωτογραφία, και ο μπαμπάς θεωρεί το μωρό "δικό του δημιούργημα".

"Στο μεγαλύτερο μέρος ναι". Συμπληρώνω εγώ: "Μετά λιποθύμησα"

Το μωρό "ήρθε ξαφνικά". Δηλαδή επί εννέα μήνες νόμιζε ότι η κοιλιά της δίδος Τζίνας τούρλωνε γιατί έτρωγε πολύ? Μέχρι που μια μέρα του χτύπησε την πόρτα ένα μωρό και του είπε "Γεια σου μπαμπά, ήρθα"?

"Θέλω και μπορώ να κάνω ένα παιδί". Την κουνέλα δεν τη ρωτάμε. Αμ κύριε Καλλίρη μου, μόνο να θέλουμε μπορούμε. Να μπορούμε δεν μπορούμε. Όσο και να σφιχτείς παιδί δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Ακόμη και τα δύο παιδάκια που γέννησε κοτζάμου Δίας τα έφτιαξε πρώτα με γυναίκες και μετά τα γέννησε, κι ήταν μεγαλοθεός, όχι καλλίρης.
 
Μάλιστα...πριν διαβάσω την παραπάνω λεζάντα, είδα τα εικονιζόμενα πρόσωπα και το παιδάκι το πέρασα για...κοριτσάκι...:happyjump:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σε ηλικία μπουσουλήματος δεν πολυδιαφέρουν αγοράκια από κοριτσάκια, εκτός από τον τρόπο που τα ντύνουν και τα χτενίζουν οι γονείς που ακολουθεί τα στερεότυπα. Οπότε δικαιολογείσαι που περασες ένα παιδάκι (δηλαδή αγοράκι) για κοριτσάκι με το συμπάθειο :diablotin:
 
Α, ωραια. Και οταν γυρισουν οι γονεις απο τον θριαμβο στην Αμερικη να τρεξουν τον μεγαλο γιο στον οφθαλμιατρο γιατι κοιταει τον μπακαλη και πληρωνει τον μαναβη.
 
Να και μια εικονα στην οποια δεν ποζαρουν γονεις αλλά μονο παιδια...(τα οποία εβαλαν κατι...προχειρο και ποζαραν!).
 
και αυτό το ότι το παιδί πρέπει να γίνει ότι κι οι γονείς πρέπει να είναι τρομερά καταπιεστικό. έναν (μακαρίτη) ξάδερφο μου τον καταπίεζαν τόσο να γίνει γιατρός που τελικά πήγε στην Ρουμανία και ...κεντούσε για να καταπολεμήσει το στρες. λες κι αν γίνει κάτι άλλο θα χάσει η Βενετιά βελόνι.
 
Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Με τραγικές συνέπειες.
 
Το παράπονο του νεαρού Καζάκου δεν είναι ότι πέθανε (και πρόωρα μάλιστα) η μητέρα του αλλά ότι δεν πρόλαβε να τον δει? Δηλαδή αν είχε κάνει το ντεμπούτο του νωρίτερα και είχε προλάβει να τον δει θα έλεγε στον Ύψιστο "Νυν απολύοις την δούλην σου Δέσποτα ότι είδον οι οφθαλμοί της τον μαντράχαλόν της να παίζει θέατρο"?
 
Έχουν ακουστεί πολλά για συγκεκριμένη συγγένεια του Κούρκουλου με τον Γιώργο Μαρίνο και ψιθυρίζεται ότι ήταν αδέλφια και ότι δεν μιλιόνταν. Αδέλφια δεν ξέρω αν ήταν ούτε και φαντάζομαι κανείς μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Αλλά αν βάλετε δίπλα-δίπλα φωτογραφίες του Μαρίνου όταν ήταν νεαρός και του Άλκη Κούρκουλου (πορτραίτα), είναι τόσο πολύ ίδιοι που πραγματικά σου κάνει εντύπωση. Το έχω παρατηρήσει εδώ και πολλά χρόνια σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Μαρίνος κάπου στην τηλεόραση και είχε κοντινές φωτό από τα νιάτα του. Η θεία Δίκη? Ίσως, ποιος ξέρει.
 
Μα δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή στοιχείο ότι είχαν την παραμικρή συγγένεια, εκτός από μια ομοιότητα που παρουσιάζουν σε ορισμένες φωτογραφίες. Είναι λόγος αυτός να φτιάχνονται αυτά τα περίεργα σενάρια? Και καλά, όταν πρόκειται για παρόμοια ιστορία που συνδέει πανίσχυρο σύγχρονο πολιτικό και αρχαίο τραγουδιστή να το καταλάβω, διότι υπάρχουν και πολιτικές σκοπιμότητες στις διαδόσεις, αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί επιβιώνουν και αναπαράγονται οι φήμες γι' αυτούς τους δυο. (Και στην επάνω φωτογραφία δεν βλέπω την παραμικρή ομοιότητα Άλκη - Μαρίνου)
 
Πίσω
Μπλουζα