Μα το είπα. "Ψιθυρίζεται". Γιατί δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει αν είναι αλήθεια. Αλλά αν μοιάζουν ή όχι, βρείτε φωτό και συγκρίνετε. Είναι απλό. Φρύδια, μάτια (ακόμα και οι σακούλες κάτω από τα μάτια), στόμα, ακόμα και μαλλιά.
Μόνο ο γιος φοράει μάσκα, κι αυτή λάθος. Και το μαγιό κάπως έτσι το φοράει;o Κώστας Μακεδόνας με την επί 25 χρόνια σύζυγο του κ τον 16χρονογιο τους Νικόλα. Έχουν και μια κόρη λίγο μεγαλύτερη.
Προβολή συνημμένου 232103
Έξω είναι οι άνθρωποι, κι όταν περπατάς η μάσκα συχνά πέφτει. Έλεος πλέον, μια χαρά είναι ο έφηβος γιος. Δε νομίζω πως η φωτογραφία ( που είναι κ παπαράτσι δεν ποζάρουν) μας δίνει το δικαίωμα να σχολιάσουμε το μαγιό ενός εφηβου, που δε μας το έδειξε κιόλας.Μόνο ο γιος φοράει μάσκα, κι αυτή λάθος. Και το μαγιό κάπως έτσι το φοράει
Οκ, το ότι είναι μόνο 16 χρόνων μου διέφυγε.Έξω είναι οι άνθρωποι, κι όταν περπατάς η μάσκα συχνά πέφτει. Έλεος πλέον, μια χαρά είναι ο έφηβος γιος. Δε νομίζω πως η φωτογραφία ( που είναι κ παπαράτσι δεν ποζάρουν) μας δίνει το δικαίωμα να σχολιάσουμε το μαγιό ενός εφηβου, που δε μας το έδειξε κιόλας.
Πιστεύεις ειλικρινά ότι ο κύριος δεξιά με χαλάει; Ευτυχώς που δεν με ξέρεις καθόλου!Πες στη μπανάνα σου να ηρεμήσει, φίλτατε gordon. Σε λίγα χρόνια ο κύριος αριστερά θα μοιάζει στον κύριο δεξιά. (Αναφέρομαι βέβαια στη δυναστεία των Κομνηνών)
Το ανάποδο μου μοιάζει. Η κόρη φιλάει τη μαμά η οποία και από το ύφος της και από την κλίση του κεφαλιού της μοιάζει να προσπαθεί να το αποφύγει.βεβαίως, για να δείξει την αγάπη της η μαμά προς την κόρη...της δίνει κ φιλάκι στο στόμα