Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Χαχαχαχαχαχα

Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον η εικόνα που σχηματίζουμε για τον άλλο που δεν τον βλέπουμε..

Απ ότι θυμάμαι πρέπει να έχω αναφέρει κι άλλοτε πως είμαι γυναίκα.. αλλά Μπαμπινελλα από σένα δεν το περίμενα γιατί απ' ότι θυμάμαι κάποτε σου είπα πως " Ο Νίκος Καζής ήταν θεός, ήλιος καλοκαιρινός"!!!:')

Οπότε να συμβιβαστώ με το να πίστεψες πως είμαι ομοφυλόφιλος άντρας έστω ??????
Οχι, ουτε αυτο. Πιστεψα απλως πως θεωρουσες τον Καζη εναν πολυ ωραιο αντρα οπως θεωρω κι εγω θεα τη Β.Β. ενω ειμαι ετεροφυλοφιλη.
 
Όχι, κι εγώ θεωρούσα βέβαιο ότι μιλάω με τον κύριο Καραπιπερίμ μέχρι πρόσφατα. Τόσο βέβαιο που αν και κάποιες εκφράσεις σου τις είχα βρει μάλλον ασυνήθιστες για ελληνάρα, σκέφτηκα ότι μπορεί απλώς (και ευτυχώς) οι νεότερες γενιές να έχουν ξεφορτωθεί τις δικές μας προκαταλήψεις (τις οποίες εγώ δεν έχω ξεφορτωθεί αλλά αναγνωρίζω ότι είναι προκαταλήψεις) και εκφράζονται πιο ελεύθερα. Πριν λίγες μέρες όμως έγραψες για κάποιον αρσενικό ότι είναι γλυκούλης ή κάτι τέτοιο, και αυτό με έκανε αμέσως να σκεφτώ "Βρε λες να είναι γυναίκα?" και αμέσως συνειδητοποίησα πρώτον ότι το karapiperim είναι gender neutral για να χρησιμοποιήσω έκφραση του συρμού εδώ (*)και δεύτερον δεν θυμάμαι να είχες γράψει κάτι που να δικαιολογεί την εντύπωση που είχα. Οπότε είπα "Γυναίκα είναι". Αλλά το ερώτημα παραμένει, γιατί και η οξυδερκής bambinella και ο μπουνταλάς εγώ είχαμε την ίδια εντύπωση?

Bambinella, δεν είναι το ίδιο. Μια γυναίκα μπορούσε πάντα να πει ότι βρίσκει άλλες γυναίκες όμορφες χωρίς να την "παρεξηγούν" αλλά οι άντρες παλιότερα δεν μπορούσαν να πουν το ίδιο για άντρες διότι θα τους κρεμάγανε κουδούνια Τώρα ίσως είναι πιο χαλαρά τα πράματα, αλλά και πάλι δεν έχω διαβάσει κανέναν να γράφει ότι ο τάδε ηθοποιός είναι "σέξυ" πράγμα που γυναίκες λένε για γυναίκες. Εγώ μερικές φορές που έχω σχολιάσει ευνοϊκά εμφάνιση αντρών έχω "αναγκάσει" τον εαυτό μου να γράψει έτσι, διότι ιδεολογικά και σκέτα λογικά δεν αναγνωρίζω διαφορές μεταξύ του τι είναι πρέπον ή επιτρεπτό για γυναίκες και για άντρες και δεν βλεπω γιατί μειώνει τον ανδρισμό μου να πω ότι π.χ. ο Σπύρος Φωκάς στα νιάτα του ήταν θεογκόμενος ή ο Κακκαβάς είχε ωραίο σώμα. Αλλά αυτό πάει κόντρα στους άγραφους κοινωνικούς κανόνες που μου είχαν εντυπωθεί όταν ήμουν μικρός και που ακόμη καθορίζουν το τι μου έρχεται αυθόρμητα να κάνω ας τους έχω απορρίψει.

(*) Για καιρό πίστευα ότι ο Aretara είναι κυρία, αλλά αυτό δικαιολογείται από την κατάληξη. Και να πεις δεν έχω πάθει κι εγώ το ίδιο? Την εποχή του Napster είχα ψευδώνυμο που έληγε σε -α και αυτό έφτανε για να μου κάνουν καμάκι κάτι θερμόαιμοι λατινοαμερικάνοι (μου αρέσει η σχετική μουσική κι έτσι με έβλεπαν να αρμέγω τραγούδια).
 

Ο aretara είναι κύριος;;;;;;;;;;;; 

Τι λέτε ωρεεεεεε;;;;; 

Χαχαχαχαχαχα... 

Ένα ένα θα ψάξω τα σχόλια μου, πρέπει να λύσω το μυστήριο.. 

Πάντως βρε παιδιά είχα γράψει και στο θέμα για τους άντρες γοητες όπου και σας εξέφρασα τα γούστα μου:/

1@tonytony[/USER]

Συγνώμη για τα οφ. Δε θα ξαναγίνει :) 

 
Αν και συντηρητικων πεποιθησεων, πιστευω πως ενας αντρας δικαιουται να βρισκει εναν αλλον αντρα και ωραιο και τραβηχτικο. Δεν σημαινει πως ειναι ομοφυλοφιλος ουτε πως θελει τον ωραιο για παρτη του. Απλως δεν ειναι στραβος ο ανθρωπος και εχει καλο γουστο. Ουτε η ομορφια ειναι γυναικειο προνομιο. Και αφθονοι κουκλοι υπαρχουν και αντρικοι διαγωνισμοι ομορφιας γινονται, ευτυχως. Προ ολιγων ημερων μαλιστα, παρακολουθησα τα καλλιστεια για τον Mr. Venezuela και τυφλα να εχουν τα γυναικεια.

Απο πολλες αποψεις! :)

Οσον αφορα τον Aretara, ο οποιος ειναι απο τα πιο αγαπητα μου μελη εδω, κι εγω στην αρχη πιστεψα οτι επροκειτο για γυναικα. Αυτο αντε να κρατησε καμια μερα απο τοτε που εκανε εγγραφη στο φορουμ. Μιλησαμε πολυ γρηγορα μεσω προσωπικου μηνυματος και ξεκαθαριστηκε ευκολα πως ειναι αντρας. Ετσι η εσφαλμενη μου εντυπωση παρεμεινε εσφαλμενη για πολυ λιγο. Βεβαια, αργοτερα ειδα κι αλλα παιδια που του απευθυνονταν σαν σε γυναικα, αλλα τι να κανεις; Ας προσεχε κι αυτος οταν διαλεγε ψευδωνυμο! :D
 
Δηλαδή τα αγόρια είναι αχώνευτα και τα κορίτσια είναι ξινά? (Χάλια η μπουμπού στη φωτό)

Κάθε φορά που βλέπω έναν γονέα με το παιδί του και λέω "δεν τους γνωρίζω" βγαίνει ότι τελικά είναι η Λάσκαρη με ένα Λασκαράκι. Μη μου πείτε ότι αυτή είναι και ο κύριος με το οδοντωτό χαμόγελο στο 749 γιατί θα λιποθυμήσω. (Δηλαδή νομίζω ότι ο μπαμπάς είναι δεξιά κι ο γιος αριστερά, αλλά θα μπορούσε να είναι και το ανάποδο)
 
Αυτός που έχει την αυτόνομη οδοντοστοιχία είναι ο Στρατός Τζώρτζογλου. Ο μικρός είναι ο γιος του ( και γιος της Μ Γεωργιάδου βέβαια) 
 
Δυο αντρες στη ζωη της Αργυρακη και να μαντεψω ποιοι ειναι;.................Ο αντρας της και ο γιος της.

Πρωτοτυποοοοοοοοο!
 
Πίσω
Μπλουζα