Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

1) τσιγαρο μπροστα στο παιδι...μέγα φαουλ κυρία Αλικη (Αρβανιτιδη)
2) Λατρεμενο κουρεμα αλά playmobil...
 
"Η Ελένη, ο Γιώργος, ο Ιγκόρ, η Τόνια, ο Γιάγκος ... Μια αλυσίδα ανθρώπων που μας μοιάζουν, κι όμως αντιμετωπίζουν τόσο διαφορετικά το μοιραίο! Γενναίοι, ευάλωτοι, αισιόδοξοι, ρουφούν το νέκταρ της ζωής - αυτής της σειρήνας που τους παρασύρει με τη λάγνα ομορφιά της. Αγαπούν, πονούν, δοξάζονται, απογοητεύονται, κλαίνε, γελούν, προδίδονται, πεθαίνουν... Ανάμεσά τους, η λαμπερή ομορφιά της Ελένης τους σαγηνεύει, τους προκαλεί, τους μεθάει. Όλοι τη θαυμάζουν κι όλοι τη θέλουν, αλλά αυτή επιλέγει την αγκαλιά εκείνου, του μοναδικού, του μαγικού, του μοιραίου άντρα, του Γιώργου. Την επιλογή της αυτή θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Τολμά όμως αυτό που καμία γυναίκα δεν θα έκανε στη θέση της. Τολμά να ξαναρχίσει τη ζωή της εκεί που όλα μοιάζουν τελειωμένα. Γιατί, όταν έρθει η στιγμή να τη ρωτήσει ο θεός «Έζησες καλά;», θέλει να μπορεί να του απαντήσει: «Έζησα με αλήθεια!».
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)


Δεν σε πείθει αυτό ότι είναι διανοούμενη? Οι κατά παράταξη λίστες απανωτών ρημάτων και επιθέτων που χωρίζονται με κόμμα δεν είναι δηλαδή απόδειξη διανοουμενίλας? Ούτε η Καβαφική αναφορά σε Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, που θα πει ότι έχει διαβάσει τουλάχιστον μία φορά την "Ιθάκη"? Τς τς τς...

Άσε το εξώφυλλο, που είναι ατόφιο Ιωάννα Μπουκουβάλα - Αναγνώστου
1660315655539.png

Απορία: Όταν λέει "ρουφούν το νέκταρ της ζωής - αυτής της σειρήνας που τους παρασύρει με τη λάγνα ομορφιά της. " μήπως το "ζωής" είναι "Ζωής"? διότι αν μιλάει για τη Ζωή Λάσκαρη, ταιριάζει να την αποκαλεί σειρήνα που παρασύρει με τη λάγνα ομορφιά της. Αν μιλάει για τη ζωή γενικά, που κολλάει η λάγνα ομορφιά που παρασύρει?

Υπάρχουν στην ιστορία ήρωες που λέγονται Ιγκόρ και Γιάγκος κι εκείνος ο μοναδικός, ο μαγικός, ο μοιραίος άντρας λέγεται ΓΙΩΡΓΟΣ?

Ο θεός είναι παντογνώστης. Γιατί να τη ρωτήσει αν έζησε καλά? Αφού το ξέρει ήδη.
 
Μας μούρλανες Ελέφαντα, μας έκαψες μπόλικα εγκεφαλικά κύτταρα με τα ερωτήματά σου.
Άρλεκιν, Βιπερ και λοιπά αισθηματικά παλπ φιξιον διηγήματα. Δεν είναι κακό να το παραδεχόμαστε κακό είναι να παραμυθιαζομαστε ότι είμαστε συγγραφείς της βαριάς λογοτεχνίας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Πρώτος διακρίνεται ο δίσκος
Luis Alberto Del Parana Y Los Paraguayos – The Paraguayos Golden Hits
Vinyl, LP, Compilation, Stereo Philips – 840 222 BY , Greece , 1976
Επομένως οι φωτογραφίες χρονολογούνται στο 1976 και μετά
 
1) Είναι λίγο επιθετικός ή ιδεα μου ειναι;
2) Ο Χάρρυ Κλυνν ειναι;
 
Ναι και δεν είναι επιθετικός, το τέρας ήταν (είχε και ένα δόντι). Νομίζω ήταν η πρώτη μας γνωριμία με τον Τραμπάκουλα ή ίσως η δεύτερη.
 
Πίσω
Μπλουζα