Εγω παλι οταν ακουω "ομοφοβικος" νομιζω πως φοβαται το ΟΜΟ γιατι δε βγαζει καλα τους λεκεδες.Όταν ακούω των όρο σινεφίλ μου θυμίζει σύφιλη εξ'ού και το αποκαλώ σινεσυφίλ![]()
Και ποια είναι η Ιωάννα στο φινάλε φινάλε και γιατί πρέπει να την ξέρουμε; Και να μας αρέσει κιόλας.Θα μας φερει...την Ιωαννα...καπέλο...
Καλή ειναι...για κατάπλασμα...
Τι σκουπιδαριό είναι αυτό στο πάτωμα; Και όταν λέει παρά μόνο πορτοκαλάδα τι εννοεί; Δηλαδή άμα διψάσει τη νύχτα κατακαλόκαιρο που δεν έχει καλά πορτοκάλια θα σηκωθεί να στύψει; Και ποιος είναι ο κυριούλης; Και κυρίως ποια είναι η κυριούλα που έχει γίνει χαλκομανία στο ντουλάπι;
Νομίζω ότι είναι ο Γιώργος Κοινούσης.Και ποια είναι η Ιωάννα στο φινάλε φινάλε και γιατί πρέπει να την ξέρουμε; Και να μας αρέσει κιόλας.
Τι σκουπιδαριό είναι αυτό στο πάτωμα; Και όταν λέει παρά μόνο πορτοκαλάδα τι εννοεί; Δηλαδή άμα διψάσει τη νύχτα κατακαλόκαιρο που δεν έχει καλά πορτοκάλια θα σηκωθεί να στύψει; Και ποιος είναι ο κυριούλης; Και κυρίως ποια είναι η κυριούλα που έχει γίνει χαλκομανία στο ντουλάπι;