Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είχε και η γιαγιά μου δύο τέτοια φορητά ηλεκτρικά καλοριφέρ, ένα καφέ και ένα ανοιχτό πράσινο. Γομάρια που βγάζαν τρελή ζέστη και γύρευε πόσο έκαιγαν. Ήταν από τα σπίτια που δεν είχαν θέρμανση, άναβε το ένα στην κουζίνα όταν είχε δουλειά και το άλλο έμενε στο σαλόνι που πλέον δεν καθόταν κανείς. Στο καθημερινό της έκαιγε σόμπα, κατασκευής του λαμαρινά παππού.

Δεν το αντιπαθουσε καθολου το ξενομαγειρεμενο φαγητο.
Την εποχη που παιζονταν οι Πανθεοι η Δανδουλακη ετρωγε σχεδον καθε βραδυ με την παρεα της στο εστιατοριο "Παππάς" στο Θησειο. Το ελεγαν καποιοι φιλοι των γονιων μου που τοτε ετρωγαν κι αυτοι πολυ συχνα εκει. Μαλιστα, ειχαν επισημανει πως αυτη η γυναικα πρεπει να εχει πολυ χιουμορ γιατι εκανε διαρκως τους συνδαιτυμονες της να λυνονται στο γελιο.

Τελευταία επεξεργασία:
εκεί που έβαλε το τηλέφωνο θα έλιωνε από το καλοριφέρ (εκτός αν ήταν καλοκαίρι). αυτά τα καλοριφέρ ήταν γεμάτα με ένα ειδικό λάδι και κάναν πολύ καλή θαλπωρή. με την σημερινή τιμή του ρεύματος όμως καλύτερα να έβαζε κάποιος φωτιά στα μπατζάκια του.

Εγώ πάλι, γουστάρω τα ρετρό πλακάκια αλλά και τις περσίδες στο παράθυρο...(έμπαζε από εκεί....)

Οπότε τι μου μένει εμένα να γουστάρω? Η δήλωσή της "Οι γυναίκες πρέπει να 'ναι πάντα όμορφες". Γιατί πρέπει, κυρά Μάρω? Διακοσμητικά αντικείμενα είναι?

Θα ήταν πολύ προχώ να έχεις και τηλεορασούλα και τηλέφωνο την εποχή εκείνη.
Κι αν προσέξεις υπάρχει κάτι που μοιάζει με φορητό -όφωνο στο βάθος, κασετόφωνο νομίζω. Σκέτη χλίδα.

Πώς και το βαποράκι πάνω από το τζάκι του Χάρρυ Κλυν είναι κλειστό? Θα περίμενα ανοιχτό με στάχυα και ξεραμένα λουλούδια.

Πίσω
Μπλουζα