Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Αρχοντοχωριατιά και νεοπλουτισμός σ' όλο τους το μεγαλείο. Αγαπημένος ο "Βούδας" (αν είναι ο Βούδας κι όχι απλώς ένα γενικό Ινδικό - ή Ινδοπρεπές made in China - γλυπτό) (*), αγαπημένη κι η λάμπα του David Hicks (που την πλήρωσε και πανάκριβα, οπότε αυτό έλειπε να μην είναι αγαπημένη). Το παράθυρο της κουζίνας έχει πράγματι ωραία θέα, αλλά δεν μπορεί να το κλείσει να κρατήσει έξω νυχτερίδες κι αράχνες κι άλλα πετούμενα και σερνάμενα, που θα πει όλα αυτά τα μπουκαλάκια μπήκαν εκεί για τη φωτογράφηση.

Τι κάνει την ατμόσφαιρα ελληνορωμαϊκή? Η "αρχαιοελληνική" κεφάλα στο βάθος? Το αρχαίο αγγείο κάτω από το αμπαζούρ (η αγαπημένη πολύτιμη λάμπα... δεν μου μοιάζει πολύ ελληνορωμαϊκό το όνομα του δημιουργού)? Ή το μαρμάρινο δάπεδο? Κι εμείς είχαμε μαρμάρινο νεροχύτη σπίτι μας, δεν θεώρησα όμως ποτέ ότι έκανε την κουζίνα μας ιδιαίτερα ελληνορωμαϊκή.

(*) Ο οποίος Βούδας είναι στην κρεββατοκάμαρα αλλά κοιτάει αντίθετα από το κρεββάτι. Εξωτικός ξεεξωτικός, αν κοίταζε το κρεββάτι μ' αυτό το ύφος μάλλον bad vibes θα έστελνε ιδιαίτερα σε ορισμένες προσωπικές στιγμές.
 
Κι απ΄ όλα αυτά τα πορτοκαλοροδί, μπορντομπλε, πορτοκαλορόδινα και καναρινοκίτρινα δεν βλέπουμε τίποτε. Μόνο ξυλινοκαφέ σκληρές καρέκλες που είναι βασανιστήριο για τα οπίσθια του καθήμενου μετά τα πρώτα 5 λεπτά. Βλέπετε τίποτε χουχουλιάρικο στη φωτό? Ακόμη και το τζάκι σβηστό είναι.
 
Διαβαζουμε Ιλεάνα την κορη....Ηλιάνα δεν λεγεται?

Ο Μένιος Καραγιαννης μετά τον Βασίλη Μαυροματη?
 
Πάντα τον πήγαινα. Έχω πάει και στο θέατρό του (για παιδική παράσταση).

Πριν λίγα χρόνια στη Ρώμη, πήγα να νοικιάσω ένα μηχανάκι και ο ιδιοκτήτης ήταν ίδιος!

Του λέω ο σωσίας σου ζει στην Ελλάδα και είναι ηθοποιός :rofl:
 
Oποιος εγραψε την λεζαντα για τον Φαιδωνα και την Λασκαρη πρεπει να μαθει πως μονο η φωτογραφια ετυχε να ειναι ασπρομαυρη. Οι θαλασσιες οι χαντρες ειναι ταινια εγχρωμη. :)
 
Θυμάμαι μια παλιά συνέντευξή του, όπου είχε δηλώσει ότι έχω πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε η κόρη του τον έκανε να αναθεωρήσει την ζωή του.
Πριν μερικά χρόνια, λίγο πριν πεθάνει, δίδασκε Θέατρο στο Πολιτιστικό του Αμαρουσίου. Ήταν ενεργός μέχρι τις τελευταίες του μέρες.
 
  • Like
Reactions: PT8
Ήταν πονηρό παιδί που έκρυβε τις αταξίες του κι έκανε τον καλό :)
Όλοι οι "κακοί" είναι έξυπνοι και γοητευτικοί και θα προτιμούσε να παίξει Ιάγο από Οθέλλο. Ο ρόλος του κακού έχει γοητεία.

Τελικά οι συνεντεύξεις είναι αποκαλυπτικές (κατόπιν εορτής)

Απορία: Κάθε φορά που μετακόμιζε άφηνε τα έπιπλα πίσω του? Γιατί ήταν άδειο από έπιπλα το καινούργιο του σπίτι?
 
Τι κούκλα που ήταν η Πίκουλα στα νιάτα της, αλλά και τώρα παραμένει γοητευτική.

Ακόμα στα Βριλήσσια μένουν (τώρα πλέον μόνη της).
 
Πίσω
Μπλουζα