Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Εχω την εντυπωση πως η τηλεοραση της Αντζελας ειναι η ξυλινη, η Sony. Αν οντως προκειται για αυτην, σημερα θεωρειται συλλεκτικο κομματι.
 
Όλα είναι αδυναμίες της Κατερίνας. Ο κύριος Βίλλης ρωτήθηκε καθόλου?

Ευτυχώς που μας διευκρινίζει ότι η κουζίνα είναι μοντέρνα, διότι μια χαρά είναι τα Τσεχωφικά κρεββάτια και σαλόνια αλλά από άποψη λάντζας και μαγειρέματος δεν ήταν ό,τι το ευκολότερο.

Πώς βλέπει Αίγινες και Ακροπόλεις μέσα από αυτή τη ζούγκλα?
 
Με κίνδυνο να γίνω πολύ κουραστικός: πολύ ωραίο το πάτωμα και οι καναπέδες άθλιοι.
Με τους άθλιοι καναπέδες δεν ξέρω κατά πόσον ταιριάζουν οι κουρτίνες-βρακιά.
Με όλη αυτή την παλιατζαρία πραγματικά είμαι περίεργος πως είναι αυτή η μοντέρνα κουζίνα.
 
Κρύσταλλα και παλιά γυαλιά θα πάθω εγκεφαλικό! Πως στην ευχή τα διατηρούν καθαρά;
Οι μπουφέδες είναι ακριβά κομμάτια, εγω θα τους έβαφα αν τους είχα σε ανοιχτά χρώματα.
Το σαλόνι είναι άλλης εποχής, ωραία ως έπιπλα αν έχεις ένα κομμάτι στο σαλόνι. Όλο το πακέτο είναι εντελώς άβολο, απορώ που κάθονται ( για ξάπλα στον καναπέ ούτε καν)
Κουβέρτα κεντημένη στο χέρι με βελονάκι μου χει φτιάξει κ η γιαγιά μου, ούτε ξέρω που την έχω.
Το μπαλκόνι ωραίο.
 
Γιατί, άμα σου φτιάχνουν άλλοι τον καφέ δεν τον απολαμβάνεις χωρίς άγχος?

Μπα? Δεν ήξερα ότι όταν μικρός καθόμουν οκλαδόν έκανα γιόγκα. Γκουρού εν αγνοία μου ήμουνα? (Τώρα το αποφεύγω, γκρινιάζουν τα γόνατα.)
 
Ο δρόμος που διακρίνεται στην φωτογραφία πάνω αριστερά υποψιάζομαι ότι είναι η Λεωφόρος Βουλιαγμένης.
Παλαιό Φάληρο, η παραλιακή. Το σπίτι του ζεύγους, ήταν Καραολή & Δημητρίου 1. Στο βάθος αριστερά, είναι το Έδεμ και η μαρίνα Αλίμου.

KR-KA.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παλαιό Φάληρο, η παραλιακή. Το σπίτι του ζεύγους, ήταν Καραολή & Δημητρίου 1. Στο βάθος αριστερά, είναι το Έδεμ και η μαρίνα Αλίμου.
Δεν γνώριζα πού έμεναν οπότε βάσει του εύρους του δρόμου υπέθεσα πως ήταν Λεωφ.Βουλιαγμένης (ωστόσο δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο κτήριο με τα συγκεκριμένα κάγκελα...) ενώ στο βάθος νόμιζα πως είναι κτήρια και όχι σκάφη ελλιμενισμένα στη μαρίνα Αλίμου.
Εδώ ταιριάζει το "Λυπάμαι χάσατε".
Γνωρίζοντας πλέον την διεύθυνση μάλλον εντόπισα το διαμέρισμα στον 3ο όροφο , από την διακοσμητική κρεμάστρα βλ. κόκκινο παραλληλόγραμμο
1678749410989.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχει βέβαια το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι το πρώτο διαμέρισμα στα αριστερά όπως έχει σημειώσει η @NIOBH ή και το δεύτερο αριστερότερα λαμβάνοντας υπ' όψιν την θέση της κολώνας της ΔΕΗ (εφ' όσον δεν έχει μετακινηθεί).
 
Η έντονη παρουσία κόκκινου σε ένα σπίτι μάλλον με απωθεί, ακόμη κι αν το στυλ διακόσμησης το σηκώνει, όπως εδώ στο σπίτι της κας Αλιφέρη. Οι ψυχολόγοι λένε ότι το κόκκινο σε έναν χώρο υποσυνείδητα σου δημιουργεί το αίσθημα της βιασύνης και της φυγής, γι' αυτό και τα fast foodάδικα έχουν πολύ κόκκινο στις αίθουσές τους: Παραγγέλνεις - τρως - φεύγεις - "ο επόμενος παρακαλώ"! Προς Θεού δεν εννοώ ότι η κα Αλιφέρη είναι αφιλόξενη. Η πιθανότερη εξήγηση είναι το σαλόνι της να ταιριάζει στον πολύ ενεργητικό χαρακτήρα της.
Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι γιατί να υπάρχει ο τοίχος με τα πλακάκια του μετρό πίσω από τον καναπέ. Μου φαίνεται εντελώς άκυρο, μια που τα χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον σε κουζίνες και μπάνια. Χώρια που μου δημιουργεί μια αίσθηση κρύου. Μπρρρ!
 
Πίσω
Μπλουζα