Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ω ναι! Τώρα πια έχουμε την πλήρη εικόνα του δωματίου με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα!

post908.jpg

post598.jpg

post734.jpg

Παράρτημα των Βερσαλλιών. Ίσως το Μικροσκοπικό Τριανόν

Νίκος Απέργης

136.jpg
136.jpg

Το γραφείο της Μάρως Κοντού συνεχίζει να είναι το ωραιότερο με διαφορά απ'όσα βλέπω, το ίδιο και η καταπληκτική βιβλιοθήκη της. Για το σπίτι του Αγγ. Αντωνόπουλου δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, πόσω μάλλον 3 που συγκέντρωσε η ΝΙΟΒΗ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ποιος είναι ο Νίκος τον οποίο διατάζει ο Νίκος?

Το καινούργιο αυτής της φωτογραφίας είναι το πόδι του φωτιστικού, που μοιάζει με ελατήριο... δεν ξέρω αν έχει και στερεό πυρήνα. Το τασάκι βέβαια απαραίτητο συμπλήρωμα του καφέ. Ζεστό νεσκαφέ ή φίλτρου, αν κρίνω από τη λουλουδάτη κούπα.

Τα ρούχα του ανθρώπου και της καρέκλας τα έχουμε ήδη σχολιάσει.

Είναι και το σκεβρωμένο τραπεζοκομοδίνο, που δείχνει να μην κλείνει η πόρτα του...

Όσο για το πορτατίφ, πράγματι, η χαρά του ξεσκονίσματος...

ΦΖΠ1 είπε:
Είναι και το σκεβρωμένο τραπεζοκομοδίνο, που δείχνει να μην κλείνει η πόρτα του...
Είναι έτσι? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι κύβος ανοιχτός μπροστά και επάνω έχει σκιά που μοιάζει με άνοιγμα πόρτας. Η λοξή γραμμή που βλέπουμε δίπλα στην κνήμη του Ν.Α. πρέπει να είναι η εσωτερική κάτω δεξιά πλευρά του κύβου

Eύλογη άποψη, αλλά κάτι δε μου κολλάει με τη φωτοσκίαση...Δηλαδή, το λευκό, θα έπρεπε προς το βάθος του κύβου να σκουραίνει...Τέλος πάντων, με την απορία θα μείνουμε, αν και, προηγούμενη φωτογραφία σε δικαιώνει !

Η Γωγώ Ατζολετάκη στο μπαλκόνι της , μας αποκαλύπτει και την οδό! :)

137.jpg
137.jpg

βΥ.Γ. Τι στενό μπαλκόνι!!!

Δεν χρειάζεται να πηδήξει κανείς. Λίγο να σκύψει παραπάνω και την άλλη μέρα θα γράφουν οι εφημερίδες για την "Τραγωδία της Οδού Σπετσών". Στηθαίο είναι αυτό ή γοναταίο? Κι όσο για το μπαλκόνι, είναι νομίζω το στενότερο που έχουμε δει σ' αυτό το thread.

Απορία: Ο φωτογράφος πού είναι? Έχει απλώσει το χέρι του να βγάλει την κάμερα στο κενό? Ή έχει φτερά?

Τόσο ανιαρή ήταν η συνέντευξη που τους αποτρέπει από το να πηδήξουν από το μπαλκόνι;

Ωραίο παιδί πάντως :supergrin:

Προς στιγμής νόμιζα πως η σπετσών ήταν στον Καΐάφα :animlaugh:

Εγω αναρωτιεμαι πως δε σκοτωθηκανε σε τετοιο μπαλκονι. Πρωτη φορα συναντω τετοιο πραγμα.

Πάντως, κάτι δε μου "πάει" με τη φωτογραφία, μια που την ξέρω καλά τη Σπετσών. Σήμερα είναι μονόδρομος, με κίνηση από το Άλσος του Πεδίου του Άρεως, προς την Πλατεία Κυψέλης.

Η σημερινή αρχή της όμως ( http://www.instantstreetview.com/@37.99529,23.736015,-131.02h,0.9p,0z ) δεν πολυκολλάει με αυτό που βλέπουμε στο βάθος της φωτογραφίας.

Αν τώρα, κάνουμε την υπόθεση ότι η Σπετσών πήγαινε ανάποδα, και άλλαξε φορά αργότερα, όταν η άνοδος της Κυψέλης πήρε μόνο τα τρόλει, τότε το άλλο άκρο του δρόμου είναι αυτό ( http://www.instantstreetview.com/@38.001593,23.742853,47.72h,-1.22p,0.34z ) που φυσικά...κολλάει περισσότερο !

Ας πάμε λοιπόν τώρα και 2-3 τετράγωνα κάτω (εντός ζούγκλας), και το σπίτι με τα στενά μπαλκόνια, μάλλον είναι στην περιοχή Σπετσών και Κασταλίας !

http://www.instantstreetview.com/@38.001246,23.74247,41.58h,-0.96p,0.33z

To τελευταίο τμήμα της Σπετσών πάντως, είναι πράγματι άγονο...

:xm: ...Μόνο που δε βλέπουμε την πράσινη τέντα της Νόρας Βαλσάμη διότι η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη...Τι να πει κανείς...

138.jpg
138.jpg

Κρίμα τη βεράντα, πήγε χαμένη έτσι Σαχάρα που την είχε. Αλλά μήπως βλέπουμε καν την ασπρόμαυρη τέντα της? Ένα πράμα που μοιάζει με τέντα σκεπάζει την κούνια μόνο.

Και μ' ένα μπλε πλακάκι στη βεράντα, θα είχαμε και την αρμύρα της θάλασσας εξασφαλισμένη ! :biglaugh:

Προσπαθώ να βρω τη θέση του σπιτιού, συνδυάζοντας και τη φωτογραφία του post 746. Χωρίς να έχω βρει κάτι, καταλήγω ότι πρόκειται για ρετιρέ σε "σφηνοειδή" πολυκατοικία, σε οξεία γωνία οδών. Μάλιστα, δεν είναι το διαμέρισμα της "μύτης", αλλά το πιο πίσω, και γι αυτό είναι και δίφατσο, όπως βγαίνει από τις δύο φωτογραφίες (σε δυο διαφορετικές βεράντες). Από τη μια μεριά βλέπει Λυκαβηττό. Βάσει της μορφής της πολυκατοικίας και την απόσταση από το Λυκαβηττό, έψαχνα προς Πλατεία Πλαστήρα, στο Παγκράτι, χωρίς να έχω βγάλει κάτι, προς το παρόν...

Με πιάνει η ψυχή μου με τη θέα του διαμερίσματος. :shtup:

Πίσω
Μπλουζα