Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους


Έλενα Ναθαναήλ


 


134.jpg
134.jpg
 
Δυστυχώς όμως στη φώτο ούτε ο Λυκαβηττός ούτε η Ακρόπολη φαίνονται :( .
 
:bow: αξεπέραστη, απόκοσμη, για πάντα αξέχαστη.
 
Μέγα respect στην Έλενα για τη βάση αιώρας (ακόμα και σήμερα, είναι κάτι πανάκριβο !)

Σίγουρα δεν έχει το καλύτερο στυλ και στάση για φωτογραφία, αλλά η μοναδικότητά της Έλενας πράγματι κάνει το αποτέλεσμα χαρακτηριστικό !
 
ΦΖΠ1 είπε:
Σίγουρα δεν έχει το καλύτερο στυλ και στάση για φωτογραφία...[;quote]
Πάντως καλύτερα έτσι, με κοσμοπολίτικο αέρα, παρά με ηλεκτρική σκούπα και κατσαρόλες (όπως είδαμε σε προηγούμενα ποστ άλλες σταρ!) :)
 
ΦΖΠ1 είπε:
Σίγουρα δεν έχει το καλύτερο στυλ και στάση για φωτογραφία...
Πάντως καλύτερα έτσι, με κοσμοπολίτικο αέρα, παρά με ηλεκτρική σκούπα και κατσαρόλες (όπως είδαμε σε προηγούμενα ποστ άλλες σταρ!) :)
 
Η πιπίλα δίπλα στο κρεβάτι συνειρμικά με παρέπεμψε σε σκέψεις που μόνο η ΦΠΖ θα έκανε :animlaugh:

Η απλότητα του δωματίου μόνο κακή κριτική δε με ωθεί να κάνω, μιας και βλέπω μια αληθινή παιδικότητα εν αντιθέσει με τους σημερινούς ''σταρ'' που αμφιβάλω αν θα καταδεχόντουσαν τόσο απλοϊκό δωμάτιο που παραπέμπει σε ''θνητό''.
 
Χριστός και Παναγία...(μόνο αυτό).

Το κρεβάτι κάτω από παράθυρο -κι ελπίζω όχι μπροστά σε μπαλκονόπορτα- αρκεί...

P.S. : Μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο από το σχήμα του δωματίου, που φαίνεται παράγωνο, κοιτάζοντας π.χ. την τοποθέτηση του κομοδίνου...

Το κρεβάτι, πιο ακατέργαστο πεθαίνεις...Ούτε τα στρογγυλέματα από το ρούτερ δεν έχει, οι κολώνες του φαίνονται σα σπιρτόξυλα.

Απορία : μήπως η Σοφία πήρε τα παλιά έπιπλα της Βίσση, όπως τα έχουμε δει σε προηγούμενες φωτογραφίες ( που με τη σειρά τους, είχαν προέλθει από ανακύκλωση σάουνας ).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΦΖΠ1 είπε:
Χριστός και Παναγία...(μόνο αυτό).Το κρεβάτι κάτω από παράθυρο -κι ελπίζω όχι μπροστά σε μπαλκονόπορτα- αρκεί...
To κίτρινο φιλέτο του καλοριφέρ (στα δεξιά) το είδαμε; :fafoutis:
 

Βάσος Αδριανός


 


155.jpg
155.jpg
 
Αυτά που βλέπω στη φωτογραφία του Βάσου, είναι σχετικά ταιριασμένα και όμορφα, για τα δεδομένα της εποχής. Η μόδα με το "πλατύ", διπλό αμπαζούρ, κατάει ακόμα (παρεκτός κι αν είναι μεγάλο στρογγυλό, με τρεις λάμπες, και με ξεγελάει η φωτογραφία).

Το ντουλάπι με τις ζωγραφιστές πόρτες λέγεται "μπαγιού", και θα το δείτε αρκετά συχνά σε δημοπρασίες. Ακριβώς επειδή δεν έχει βιτρίνα, ζωγραφίζονται με μαρκετερί οι πόρτες του, για να το ελαφρύνουν οπτικά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tonytony είπε:
-το κρεβάτι φαίνεται...παιδικό...γι' αυτό και οι κούκλες στο κομοδίνο δίπλα...όλοι έχουμε ένα παιδί μέσα μας...

-η Σοφία μας κοιμάται σε κανονικό μαξιλάρι αλλά...έχει κι ένα μεγαλύτερο μαξιλάρι για...να...στηρίζει...το μικρότερο μαξιλάρι...(θεωρώ τη θέση αυτή τελειως άβολη για τον ύπνο...όπως βολευεται καθένας!)

-...όσο για την πιπίλα...ουδέν σχόλιον!!!

...ωραίες πυτζαμούλες/ωραίο νυχτικάκι Σοφία μου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίος ο μπουφές, ένα παρόμοιο κομμάτι κατάφερε και ήρθε το '22 από τα πάτρια των παππούδων μου στην Ελλάδα. Αναπαλαιώθηκε πριν μερικά χρόνια, ευτυχώς αρκετά καλά και τώρα είναι προίκα δική μου :animlaugh:

Γενικά το μάρμαρο επάνω σε έπιπλο, είτε σε κομοδίνο είτε σε μπουφέ, το θεωρώ πολύ κομψό. (Παίζει να είναι και υδραίικης τεχνοτροπίας ο μπουφές της Αλεξίου; )
 

Μαρία Αλιφέρη


 


190.jpg
190.jpg
 
Πολύ περίεργο το τραπέζι της Μαρίας. Θα το έλεγα μοναστηριακού τύπου, αλλά το γκρο-πλαν τελείωμα στην άκρη το κάνει να δείχνει σαν πριονισμένο επιτόπου ! Πάνω από το κεφάλι της υπερίπταται περίεργο αντικείμενο, ημιυκλικό. Εκεί γύρω περνάνε και δυο σκοινιά για άπλωμα μπουγάδας (!!!), ενώ ένα ωραίο ξόανο πάνω στο έπιπλο του τοίχου, κλείνει το ντεκόρ. Εμπνευσμένο ίσως από το τραγούδι του ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ, "Ντούμπου-ντούμπου-ζα"...
 
Ναι, μόλις έρθω από το γύρισμα, κατά τις 3-4 τα ξημερώματα, τρώω στην τραπεζαρία. Άσε μας ρε συ Αλίκη...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα