tonytony είπε:
ΦΖΠ1 είπε:Νομίζω ότι λείπει μόνο εικόνα σε σχήμα τριγωνικό ! Όμως εγώ θα σταθώ στο "σταφύλι" που κρέμεται δίπλα στο χέρι του Γιάννη. Τι να είναι; Κομπολόι αποκλείεται, θα πήγαιναν οι χάντρες κάτω, λαμπάκια δέντρου πάλι όχι, για κομποσκοίνι πέφτει μεγάλο, για προϊόν από "εξεξιδικευμένο shop" πάλι έχει πολλές μπίλλιες, τι να είναι;
Μηπως ειναι τελικα ενα απλα συλλεκτικο κομποσκοίνι/ροζαριο(rosary) με μεγαλους "κομπους"elephadas είπε:Πάντως μία τουλάχιστον εικόνα είναι ύποπτης τεχνοτροπίας, πράγμα που οδηγεί προς συλλέκτη κι όχι θρησκευάμενο.
Η ηθοποιοός δεν είδε τις φωτογραφίες πριν τυπωθούν? Και έστω, ότι δεν τις είδε, δεν πρόσεξε κανείς τον "πόντο" στο καλσον??? Φυσικά παρόμοια παράλειψη έχει γίνει σε ελληνική ταινία, στο Μαριχουάνα στοπ, με τεράστια τρύπα σε καλσόν της Ανουσάκη.ΦΖΠ1 είπε:Τώρα Γωγώ μου, είναι σχέδιο του καλσόν, ή σου έχει φύγει ένας πόντος "νααα", με το συμπάθειο;
Ναι, εκεί σταματάει το ξύλο, που είναι ψευδοροφή, για να φωτίσει ο κρυφός φωτισμός. Πρέπει να έχουμε να κάνουμε με χολ, όπου ένα ομόκεντρο ορθογώνιο από ξύλο, λίγο πιο μέσα από τους τοίχους, έχει αναρτηθεί από το ταβάνι.Crimson Moonlight είπε:Στο σπίτι της Αλίκης κάτι δεν μου κολλάει με την γωνία του τοίχου και την γωνία του ταβανιού.
Και φυσικά, δεν υπήρχε και photosop, με το οποίο θα διόρθωνε τη φωτογραφία κι ένα παιδάκι του δημοτικού...Crimson Moonlight είπε:Mην ξεχνάτε ότι τότε τα καλσόν δεν ήταν τόσο φτηνά όσο τώρα, και οι γυναίκες τα φορούσαν μέχρι να γίνουν άχρηστα πια, ράβοντας συνεχώς τις τρύπες. Αν φύγει όμως τόσο πολύ δεν ράβεται πια, αλλά ουτε σκίζεται παρά πάνω, οπότε (και αν υποθέσουμε ότι ήθελαν αληθοφανή φωτογράφιση) δεν το βρίσκω και τόσο μεγάλο πρόβλημα.