Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.706
Επειδή οι σελίδες του Thread είναι πάρα πολλές και δεν έχω το κουράγιο να τις διαβάσω όλες πρώτα (θα το κάνω βέβαια) και γιατί βιάζομαι να το πω, δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα το (ξανα)πω: (ο/η ΦΖΠ1 φαίνεται να ξέρει, εγώ ασχολούμαι ερασιτεχνικά) οι οικοδομές των δεκαετιών 1970 και 1980 κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν οι καλύτερες. Εξηγούμαι: μπορεί να ήταν "άσχημες", δλδ να είχαν χάλια χρώματα/υφές/σχέδια αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλές ποιοτικά και κυρίως είχαν συνήθως άριστη διαρρύθμιση εσωτερικά. Σε αντίθεση με τις οικοδομές μέχρι τότε (1950-1960) όπου υπερτερούσαν οι σαλονάρες που άνοιγαν μια φορά το χρόνο εις βάρος της κουζίνας και του μπάνιου και τις έκτοτε (1990-σήμερα), όπου κυριαρχούν οι ενιαίοι ανοιχτοί χώροι που δεν θερμαίνονται/δροσίζονται με τπτ, ανοιχτές κουζίνες με πάσο (ό,τι πιο γελοίο), να φαίνεται το χάος και να μοσχομυρίζει όλο το σπίτι τηγανητό ψάρι και βραστό λάχανο. Αφήνω δε τις απατεωνιές με τους ημιυπαίθριους, μεγάλο θέμα που δεν το θίγω.
Φυσικά πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Όσο για το θέμα της διακόσμησης, εντάξει, γελάμε αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό και υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα τέρατα ανεξάρτητα από λεφτά και επίπεδο. Όπως είπε και η Ντομινίκ Σεζάρ (ΤΨΘΠΜ) "Το καλό το γούστο δεν το περνάς με παρακέντηση"
Φυσικά πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Όσο για το θέμα της διακόσμησης, εντάξει, γελάμε αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό και υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα τέρατα ανεξάρτητα από λεφτά και επίπεδο. Όπως είπε και η Ντομινίκ Σεζάρ (ΤΨΘΠΜ) "Το καλό το γούστο δεν το περνάς με παρακέντηση"