Η ηρεμία αποπνέει από την ίδια. Η έκφρασή της μου εμπνέει μια ζεστασιά και μια απλότητα. Μου φαίνεται το εντελώς αντίθετο της Μιμής Ντενίση, που ήταν η επόμενη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη (φωτομοντέλο, γκλαμουριά, γούνες, κοσμήματα, κτλ)!PT8 είπε:Έχει όμως μια αστική ποιότητα, νοικοκυροσύνη και ηρεμία - όπως και η ίδια έως σήμερα.
το δισέλιδο αυτό είναι από περιοδικό Κατερινα/Σουπερ Κατερίνα; Κάτι μου θυμίζει...tonytony είπε:
αυτά τα κουτιά είχαν από κατασκευή "γούβα" δηλ.το καπάκι τους δεν ήταν πρόσωπο με τον τοίχο. τα συναντώ πότε-πότε σε πανάρχαιες εγκαταστάσεις, το καπάκι είναι μεταλλικό με πισσόχαρτο και μπαίνει κουμπωτό χωρίς τον κεντρικό πλαστικό άξονα που έχουν τα σύγχρονα. η σύνδεση γίνεται με ρεγκλέτα και όχι με κάψες.συνήθως δεν τα στόκαραν γιατί θα ήθελαν 2 κιλά στόκο το καθένα και μπορεί να έσκαγε και μετά δεν θα φαινόταν που είναι.ΦΖΠ1 είπε:Πώς να είναι εντυπωσιακό το σπίτι, εδώ ο μπογιατζής δεν έχει στοκάρει ούτε καν τα κουτιά του ηλεκτρολόγου !(Η αλήθεια είναι ότι τα ηλεκτρολογικά κουτιά πρέπει να φαίνονται πού είναι. Σήμερα οι μπογιατζήδες κάνουν ένα μικρό λακουβάκι, σαν κεφάλι βίδας. Παλιότερα, τα ίδια τα καπάκια είχαν μια ανάγλυφη "γραμμή" που εξείχε. Αλλά ακόμα κι αν δεν το είχαν, ήταν εντελώς ατσούμπαλο να τα αφήσεις να φαίνονται ολόκληρα, σκαμμένα...)
ΦΖΠ1 είπε:Πω πω καρφάρααααα ! Και μάλιστα διαχρονική !