Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

^

Κι έτσι άσπρο και μεταλλικό το μπαράκι, ταιριάζει απόλυτα με το φερ φορζέ σαλονάκι της οικίας Τόλη!

Και απαντήθηκε και η απορία του elephadas σχετικά με "το χιλιοσκάλιστο πράμα αριστερά"!
supergrin2.gif
 
Ξένια Καλογεροπούλου

514.jpg
 
  • Like
Reactions: PT8
Πώς να είναι εντυπωσιακό το σπίτι, εδώ ο μπογιατζής δεν έχει στοκάρει ούτε καν τα κουτιά του ηλεκτρολόγου !

(Η αλήθεια είναι ότι τα ηλεκτρολογικά κουτιά πρέπει να φαίνονται πού είναι. Σήμερα οι μπογιατζήδες κάνουν ένα μικρό λακουβάκι, σαν κεφάλι βίδας. Παλιότερα, τα ίδια τα καπάκια είχαν μια ανάγλυφη "γραμμή" που εξείχε. Αλλά ακόμα κι αν δεν το είχαν, ήταν εντελώς ατσούμπαλο να τα αφήσεις να φαίνονται ολόκληρα, σκαμμένα...)
 
Έχει όμως μια αστική ποιότητα, νοικοκυροσύνη και ηρεμία - όπως και η ίδια έως σήμερα.
 
PT8 είπε:
Έχει όμως μια αστική ποιότητα, νοικοκυροσύνη και ηρεμία - όπως και η ίδια έως σήμερα.
Η ηρεμία αποπνέει από την ίδια. Η έκφρασή της μου εμπνέει μια ζεστασιά και μια απλότητα. Μου φαίνεται το εντελώς αντίθετο της Μιμής Ντενίση, που ήταν η επόμενη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη (φωτομοντέλο, γκλαμουριά, γούνες, κοσμήματα, κτλ)!
 
tonytony είπε:
το δισέλιδο αυτό είναι από περιοδικό Κατερινα/Σουπερ Κατερίνα; Κάτι μου θυμίζει...

Ειναι της περιοδου 1994-1995 γιατι τοτε προβαλόταν η κωμικη σειρα ''Ο Πετρος και τα κοριτσια του''...τοτε αποκαλουσε ο Πετρος Φιλιππιδης τον Σπύρο Μπιμπιλα ''κατσαρο υποθετο'' στη σειρα, στη δευτερη σεζον της σειρας δεν θυμαμαι να τον αποκαλουσε ετσι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νίκος Δαδινόπουλος

598.jpg
 
ΦΖΠ1 είπε:
Πώς να είναι εντυπωσιακό το σπίτι, εδώ ο μπογιατζής δεν έχει στοκάρει ούτε καν τα κουτιά του ηλεκτρολόγου !(Η αλήθεια είναι ότι τα ηλεκτρολογικά κουτιά πρέπει να φαίνονται πού είναι. Σήμερα οι μπογιατζήδες κάνουν ένα μικρό λακουβάκι, σαν κεφάλι βίδας. Παλιότερα, τα ίδια τα καπάκια είχαν μια ανάγλυφη "γραμμή" που εξείχε. Αλλά ακόμα κι αν δεν το είχαν, ήταν εντελώς ατσούμπαλο να τα αφήσεις να φαίνονται ολόκληρα, σκαμμένα...)
αυτά τα κουτιά είχαν από κατασκευή "γούβα" δηλ.το καπάκι τους δεν ήταν πρόσωπο με τον τοίχο. τα συναντώ πότε-πότε σε πανάρχαιες εγκαταστάσεις, το καπάκι είναι μεταλλικό με πισσόχαρτο και μπαίνει κουμπωτό χωρίς τον κεντρικό πλαστικό άξονα που έχουν τα σύγχρονα. η σύνδεση γίνεται με ρεγκλέτα και όχι με κάψες.συνήθως δεν τα στόκαραν γιατί θα ήθελαν 2 κιλά στόκο το καθένα και μπορεί να έσκαγε και μετά δεν θα φαινόταν που είναι.
 
Χρήστος Πολίτης

650.jpg
 
ΦΖΠ1 είπε:
Πω πω καρφάρααααα ! Και μάλιστα διαχρονική !

Έλα μωρέ, όλες οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίσεις στημένες είναι. Όχι ότι δεν είναι όντως καρφάρα...
 
Αυτό το τζάκι, είναι πραγματικά σε πολύ πρωτοποριακό σχέδιο, σαν κομμένο μισό μπουκάλι. Το είχα δει επίσης σε ένα ρετιρέ στην Κηφισιά (δεν άνηκε στη Μαριάννα), όπου ο αρχιτέκτονας το είχε "ξεσηκώσει" από μια ξένη ταινία που είχε δει (τώρα, εκείνες τις εποχές, χωρίς βίντεο και ίντερνετ, γύρευε πώς το "ξεσήκωσε", αλλά το έκανε).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα