Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προσπαθώ να καταλάβω τί είδους έπιπλο είναι αυτό, με ζωγραφιστά πορτάκια. (???)

ΦΖΠ1 είπε:
Προσπαθώ να καταλάβω τί είδους έπιπλο είναι αυτό, με ζωγραφιστά πορτάκια. (???)
Μήπως είναι ζωγραφιστός θερμοσυσσωρευτής;

424.jpg

Καλά... Δεν έχω λόγια για τη συγκεκριμένη συλλογή... Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!!!!!!!!!!!!!!!! Τόσο γλυκιά και νοσταλγική... Με λαμπερά πρόσωπα άλλων καιρών που όμως, μας είναι τόσο οικεία... και αγαπητά... Μπορώ να πω ότι μου έδωσε το ερέθισμα να εγγραφώ εδώ για να σας συγχαρώ...

Εκείνο που διαπιστώνει κανείς, μετά από τόσες και τόσες φωτογραφίες, είναι η σαφής "ταξική" διαφορά των ηθοποιών : οι φτασμένοι ζουν σε ακριβά σπίτια, με σπάνια έπιπλα, ενώ οι γνωστοί μεν αλλά ανερχόμενοι, σε άδεια διαμερίσματα που παίζεις μέσα μπάλα... Μετά από το '80, που βλέπουμε και έγχρωμες φωτογραφίες, τα πράγματα κάπως αμβλύνονται. Δεν παύουμε όμως να είμαστε σε εποχές που πολύ λίγοι έδιναν σημασία στον προσωπικό τους χώρο (αν και παρέμεναν περισσότερο εκεί, απ' όσο σήμερα), εκτός αν, σαν ορισμένους, του έδιναν "μουσειακό" χαρακτήρα, εφόσον είχαν και τη δυνατότητα...

Από τους χώρους με έντονο προσωπικό στοιχείο, ξεχώρισα αυτόν του Αλέξη Γκόλφη, που έχει ένα στίγμα, παρόλο που ο ηθοποιός δεν ήταν "πρώτη φίρμα". Αρκετοί από τους άλλους, της κατηγορίας αυτής, δείχνουν σαν να περνάνε μεταβατικά από διάφορα σπίτια, που δεν τους δένει τίποτα, ενώ και κάποιοι "τη βγάζουν" σαφέστατα στα πατρικά, δικαιολογημένα λόγω της -τότε- εφηβείας, αν και αυτό ισχύει και σήμερα, και σε πιο μεγάλες ηλικίες...

Το σίγουρο είναι ότι όλοι δείχνουν κάτι παραπάνω απ' όσα ίσως πραγματικά συνέβαιναν στο χώρο τους : π.χ. ότι διαβάζουν πολύ, ότι χαλαρώνουν απίστευτα, ότι επιμελούνται διάφορα πράγματα, ότι είναι πιστοί σε χόμπι... Τα πιο πολλά μου φάνηκαν "για το θεαθήναι", αλλά μπορεί να είναι και η γνώμη μου...

Σήμερα φυσικά, που όλα είναι για το θεαθήναι, βλέπετε τα αντίστοιχα άρθρα : "Δείτε στο instagram την τάδε που στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, ή τον δείνα, να χαλαρώνει στη βεράντα του"...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η παντοφλίτσα του Λειβαδίτη σας χάλασε :animlaugh:

Έλα ντε ! "Ένας Πάριος με παντούφλες"... Και, πλάκα έχει, να έχει κρατήσει ακόμα αυτή τη ζώνη, και ν' αναρωτιέται αν ήταν δική του ή του Χάρη...

Η φωτό είναι στη Νέα Σμύρνη, στο διαμέρισμα της Κωνσταντινουπόλεως.

^^

Από το αρχείο του Νίκου Μαστοράκη, με το ακόλουθο σχόλιο:

Να μια σπανια ηχογραφηση που βρηκα προσφατα στο αρχειο μου και που αξιζει να τη μοιραστω μαζι σας. Απο ενα γιορταστικο σπεσιαλ στην Β&W τηλεοραση των 70ς, οπου ειχα βαλει τραγουδιστες και ηθοποιους σε εμφανισεις κοντρα στην ταυτοτητα τους (αναμεσα τους ημουν κι εγω που τραγουδησα "Φραγκοσυριανη" με τον Φωτη Μεταξοπουλο), ο Γιαννης Πουλοπουλος τραγουδησε, πολυ πειστικα και με μαλλον κατανοητα αγγλικα, το It Was A Very Good Year του Φρανκ Σινατρα.

Πηγή

^^

Από το αρχείο του Νίκου Μαστοράκη με το ακόλουθο σχόλιο:

Να μια σπανια ηχογραφηση που βρηκα προσφατα στο αρχειο μου και που αξιζει να τη μοιραστω μαζι σας. Απο ενα γιορταστικο σπεσιαλ στην Β&W τηλεοραση των 70ς, οπου ειχα βαλει τραγουδιστες και ηθοποιους σε εμφανισεις κοντρα στην ταυτοτητα τους (αναμεσα τους ημουν κι εγω που τραγουδησα "Φραγκοσυριανη" με τον Φωτη Μεταξοπουλο), ο Γιαννης Πουλοπουλος τραγουδησε, πολυ πειστικα και με μαλλον κατανοητα αγγλικα, το It Was A Very Good Year του Φρανκ Σινατρα.

Πηγή

^^

Από το αρχείο του Νίκου Μαστοράκη με το ακόλουθο σχόλιο:

Πηγή

Τʼ είν' τούτο πάλι; Απʼτα εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα εμπνεύστηκε για το μπαράκι;

Η πολυθρονα ειναι απο φερ-φορζε όπως καταλαβαίνω...

Για το μπαράκι...γουστα ειναι αυτα... :)

Όχι, η σόμπα αυτή είναι επισμαλτωμένη, κανονικά σε μαύρο ή πράσινο χρώμα, δύσκολα σε άσπρο, λόγω κάπνας. Μάλλον υπήρξε κάποια επεξεργασία...

Για βάρος, μη συζητάτε, δεν την κόβω για κάτω από 50-60 κιλά...

Το σκαλιστό είναι για να γίνεται εναλλαγή αέρα με το θερμό εσωτερικό πυρήνα, αλλά και για να μην τον ακουμπάς, φυσικά...

Δείτε εδώ :
110.jpg

[edit] Μπορείς να διαβάσεις τον σχετικό οδηγό για το πως μπορείς να βάλεις εικόνα στο ποστ σουεδώ[edit]

^

Κι έτσι άσπρο και μεταλλικό το μπαράκι, ταιριάζει απόλυτο με το φερ φορζέ σαλονάκι της οικίας Τόλη! Και λύθηκε και η [node=698567]απορία[/node] του elephadas σχετικά με "το χιλιοσκάλιστο πράμα αριστερά"! :supergrin:

^

Κι έτσι άσπρο και μεταλλικό το μπαράκι, ταιριάζει απόλυτο με το φερ φορζέ σαλονάκι της οικίας Τόλη! Και απαντήθηκε και η [node=698567]απορία[/node] του elephadas σχετικά με "το χιλιοσκάλιστο πράμα αριστερά"!
supergrin2.gif

Πίσω
Μπλουζα