Μιλώντας για χρώματα, ιδού από τη Γαλλική Wiki. Βλέπω αρκετά χρώματα πλησιέστερα στην κρεββατοκάμαρα απο το Vert Amande.
Σήμερα που το ξαναείδα το κρεβάτι (κι έχοντας πιει κι ένα δυο καφέδες) προσπάθησα να είμαι πιο ανοικτόμυαλη. Και είπα "δεν μπορεί, τόσο κάγκελο και τόσο σίδερο μάλλον εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς....."Δεν έχω ξαναματαδεί ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ κρεβάτι από του Μεταξόπουλου!
Την ιδια σκέψη καναμε!Σήμερα που το ξαναείδα το κρεβάτι (κι έχοντας πιει κι ένα δυο καφέδες) προσπάθησα να είμαι πιο ανοικτόμυαλη. Και είπα "δεν μπορεί, τόσο κάγκελο και τόσο σίδερο μάλλον εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς....."
Βάλτε και μένα στο γκρουπ. Αλλά bajar μου με ένα δυό καφέδες τα σκέφθηκες αυτά; Γιατί εγώ χρειάστηκα ένα δυό λικεράκια. Στο τρίτο έκανα κακούς συνειρμούς και για την virt-amand κρεβατοκάμαρα με την εμπριμέ αψίδα, τα βελουτέ τετράγωνα μαξιλάρια και το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού στον τοίχο για να το βρίσκει εύκολα ο πάσα ένας που μπαίνει στο δωμάτιο. Τέταρτο δεν ήπια γιατί φοβήθηκα τις συνέπειες, είχα πάρει ήδη τον κακό τον δρόμο.Σήμερα που το ξαναείδα το κρεβάτι (κι έχοντας πιει κι ένα δυο καφέδες) προσπάθησα να είμαι πιο ανοικτόμυαλη. Και είπα "δεν μπορεί, τόσο κάγκελο και τόσο σίδερο μάλλον εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς....."
Την ιδια σκέψη καναμε!
Αθώο παιδί!@Bajar : με πρόλαβες κι εγώ ήθελα να γράψω ότι μου θυμίζει την σήραγγα του μετρό αφού την είχε τρυπήσει ο μετροπόντικας.
Πεθαίνω να μάθω λεπτομέρειες! Αλλά αν το συνεχίσω, σε λίγο θα με αποχαιρετίσει το φόρουμ (για να μην πω θα με πετάξει κλωτσηδόν έξω) για πάντα.όσο για την χρήση του σιδερικού, σε μια πολυκατοικία που έκανα σχέδιο (ηλεκτρολογικό) σε ένα μαγαζί, αυτό το μαγαζί που άνοιξε εκεί, είναι ένα .....sex shop.
Εσείς μείνατε στα κάγκελα... Μόνο ο gordon17sp παρατήρησε ότι έχει ΚΑΙ καθρέφτη.
Άμα ο καθρέφτης πιάνει έναν ολόκληρο τοίχο (ή έστω όλη την ντουλάπα) και μάλιστα όχι οποιονδήποτε αλλά αυτόν δίπλα από το κρεβάτι μόνο αθώος δεν είναι.Αν ο καθρέφτης δεν είναι στο ταβάνι, είναι αθώος.
Γιατί στο μυαλό μου είσαι κάπως έτσιΓιατί, τι έχω εγώ?
Εγω παλι πιστευω πως ειναι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του Γιαννη Φλωρινιωτη και ντυνεται σαν αυτον.Γιατί στο μυαλό μου είσαι κάπως έτσι.
Αχ Bambi μη λες τέτοια. Ποιος τον ακούει τώρα...Εγω παλι πιστευω πως ειναι ο μεγαλυτερος θαυμαστης του Γιαννη Φλωρινιωτη και ντυνεται σαν αυτον.
Ετσι ειναι οπως τα λεω. Και το βραδυ ο Ελεφαντας θα βαλει ταινια με τον Πρεκα γιατι αν δε δει τρεις ταινιες δικες του τη βδομαδα, παθαινει στερητικο συνδρομο.Αχ Bambi μη λες τέτοια. Ποιος τον ακούει τώρα...