Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Σπίτι αχώνευτης: στη βλαχιά που αποπνέει το σανίδι αλλά όχι το πλακάκι κατέβασα τελείως παροχή. Ο elephadas τα λέει άψογα.

Σπίτι Φραγκούλαινας: άμα είναι έτσι οι ολιγαρκής...
 
Μιμη Ντενιση στην Αθηνα, στη Νεα Υορκη. Τωρα και στα Τρικαλα.
 
Μπορούμε να κράζουμε την Ντενίση για πολλά, αλλά εδώ το σπίτι της με λίγο συμμάζεμα γίνεται πολύ σούπερ:
1. Ταχτοποιούμε τα βιβλία και τα διακοσμητικά στα ράφια. Πολύ όμορφες οι εντοιχισμένες βιβλιοθήκες όταν πλαισιώνουν τζάκι. Θα μπορούσε στο κάτω μέρος να προσθέσει ντουλάπια ή βαθιά συρτάρια (για μένα που είμαι δίμετρος αρκούδος, τα συρτάρια είναι καλύτερα)
2. Ένα ωραίο χαλί στο πάτωμα θα ζεστάνει το χώρο (τώρα βέβαια με τέτοια μαγιάτικη σκασίλα δεν μου κάθεται και τόσο) αλλά το πάτωμα με τόσο ωραίο παρκέ ας δείξει και γυμνό. Είναι πανέμορφο.
3. Η καρέκλα από την πόρτα εξαφανίζεται και πάει για καυσόξυλα ή στη βεράντα βαριά-βαριά και
4. Ποτέ δεν κάνουμε φωτογράφιση με ψεύτικα ή ξερά λουλούδια. Μόνο φρέσκα και αληθινά.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι παίζει με την κάπα του τζακίου; Είναι καθρέφτης που αντικατοπτρίζει είναι γαμάτο παράθυρο βιτρό; Είναι ανοιχτή σαν το τζάκι να είναι τέρμα ψεύτικο και χωρίς καπνοδόχο και άρα το βιτρό είναι από πίσω; Μάλλον καθρέφτης αλλά αδυνατώ να καταλάβω.
 
Καθρέφτης, Βλέπουμε την αντανάκλαση του αγαλματιδίου κάτω αριστερά
1620313343899.png
 
Εδώ πάλι νομίζω ότι είναι άκρως επικίνδυνος τόσος καθρέφτης γύρω από το τζάκι. Κινδυνεύει να σπάσει με τις εναλλαγές θερμοκρασίας. Κατά τα λοιπά τέρμα αφιλόξενος χώρος. Η Κάραλη θα έκανε πάρτι με τόσο πλακάκι στο πάτωμα.
 
Γυμναστήριο λέγεται αυτό το πράμα με τις δύο θέσεις για πατούσες? Διότι μόνο αυτό βλέπουμε και σε δύο φωτό μάλιστα. Σιγά το οικιακό Bodyline! Τι να πω εγώ που έχω ολόκληρο ποδήλατο? (Τα χερούλια του κάνουν πολύ βολικές κρεμάστρες.)
 
Α, σε παρακαλώ, τι είναι αυτός ο Μόραλης? Ενώ Φασιανούς κυνηγούσαν οι λόρδοι και σέρβιραν σε καλά εστιατόρια. Ένα όνομα που αξίζει να στολίζει το δωμάτιο μιας λαίδης.
 
Μα εγώ ρώτησα ως λαίδη, που δεν ζει στην αλλοδαπή απ' όσο ξέρω. Ως elephadas κάπου έχει πάρει το αυτί μου κάποιον Μόραλη.
 
Γιατί το λες αυτό? Εγώ αντίθετα βρίσκω ότι περιέχει πολλές λέξεις που με έπεισαν. Ας πούμε δεν αμφισβητώ ότι η μαμά της έμενε στο πάνω πάτωμα, ότι η κ. Ακρίτα πρωταγωνιστούσε στην συγκεκριμένη κωμωδία, ότι το Ακριτάκι πήγαινε πρώτη Δημοτικού, κι ότι το χαλί είναι κλασική επιλογή για όλους τους χώρους, και το κείμενο είναι στη σελίδα 59 του TVΕΘΝΟΣ.
 
Με έκανες και γέλασα. Αλλά με την συγκεκριμένη ούτε αυτά δεν με πείθουν.
 
Πίσω
Μπλουζα