elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.829
Άμα έχεις ταλεντάρα μπορείς να παίξεις πιάνο ακόμη και με Λειβαδίτικες παντοφλίτσες. Όσο για όλα τα τζάτζαλα μάτζαλα επάνω στην πιανοουρά είναι φανερό ότι έχουμε πολύ αβανγκάρντ καλλιτέχνη διότι όπως βαράει τα πλήκτρα οι δονήσεις θα κάνουν το κατάλληλο σκεύος να συντονίζεται και να βαράει το σκέπασμα. Τι, πιο έξυπνος ήταν o John Cage και οι παρόμοιοι που έπαιζαν σε προετοιμασμένο πιάνο? Βέβαια αυτοί ήταν φτωχομπινέδες και βάζανε πηρούνια και τέτοια, όχι πολυτελή αντικείμενα σαν τον μαιτρ.
Πάντως με ενοχλεί το άρθρο. Δεν νομίζω ο Πανταζής να ήξερε τι θάψιμο θα του έριχναν και να το ενέκρινε όταν άνοιξε το σπίτι του και τους άφησε να βγάλουν τις φωτογραφίες. Εκτός αν ήταν παρμένες από άλλο έντυπο. Αλλά όσα γράφουν μου αφήνουν μια άσχημη γεύση. Όχι ότι έχουν άδικο σε πολλά θαφτικά. Το εξωτερικό και η κρεββατοκάμαρα δεν συγχωρούνται με τίποτε, αλλά αν ήταν άλλος δεν θα κορόΙδευαν τόσο το σπίτι στο σύνολό του. Και το μπαλκόνι σε σχήμα πιάνου θα το έβρισκαν εμπνευσμένο αν ήταν κάποιου γνωστού πιανίστα.
Πάντως με ενοχλεί το άρθρο. Δεν νομίζω ο Πανταζής να ήξερε τι θάψιμο θα του έριχναν και να το ενέκρινε όταν άνοιξε το σπίτι του και τους άφησε να βγάλουν τις φωτογραφίες. Εκτός αν ήταν παρμένες από άλλο έντυπο. Αλλά όσα γράφουν μου αφήνουν μια άσχημη γεύση. Όχι ότι έχουν άδικο σε πολλά θαφτικά. Το εξωτερικό και η κρεββατοκάμαρα δεν συγχωρούνται με τίποτε, αλλά αν ήταν άλλος δεν θα κορόΙδευαν τόσο το σπίτι στο σύνολό του. Και το μπαλκόνι σε σχήμα πιάνου θα το έβρισκαν εμπνευσμένο αν ήταν κάποιου γνωστού πιανίστα.