Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο σπίτι της




278.jpg
Προβολή συνημμένου 130629Ανύπαντρη η Μπέσσυ τότε, έμενε στον Νέο Κόσμο. Σήμερα μένει στη Γλυφάδα.
 
Ηθικόν δίδαγμα: Οι έλληνες σταρ λατρεύανε την παλιατζούρα. Όλοι καυχιούνται για τα παλιά κλασσικά έπιπλα που έχουνε μαζέψει. Επίσης, οι μαμάδες τους θα πρέπει να ζούσαν σε σπίτια τελείως γυμνά αφού οι κόρες / γιοί τα είχαν αδειάσει από έπιπλα για να γεμίσουν το δικό τους σπίτι..

Το Ελισσαβετιανό ανάκλιντρο εκείνη μεν το πήρε από το σπίτι της μαμάς της, αλλά η μαμά της πόθεν έσχεν? Ή όταν μετακόμιζε το αγγλικό βασιλόσογο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το βρήκαν καταχωνιασμένο στη σοφίτα από την εποχή της προπροπροπροπροθείας τους και το βγάλανε στο σφυρί να έχουν να πληρώσουν τους χαμάληδες?

Αν το σπίτι είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας έχω μια ψυχή ακατάστατη κι όλο σκόνη.
 
Μου άρεσε τρελά ο "κοτσιδας" (Θεοφιλος Βανδωρος) στη σειρα ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ...:anim_roll:
 
Αφήνω το φτυάρι παράμερα διότι δεν έχει ρόλο να παίξει εδώ. Αξιοπρεπής, μετρημένη κι αφοσιωμένη στο θέατρο. Μακάρι να είχαμε πολλές και πολλούς σαν αυτή.
 
Αυτό το συγκλονιστικό εμπριμέ το είχε και η γιαγιά μου στον καναπέ της βεράντας της.
Σε μπλε το φορούσε και η Σουσού σε κάποιο επεισόδιο. Είναι διαχρονική αξία φαίνεται
 
Βλέποντας αυτά τα ψεύτικα λέλουδα πίσω από τη Φιλήνη, μου'ρθε να φταρνιστώ από τη σκόνη. Μόνιμα σκονισμένα αυτά τα ψεύτικα λουλούδια
 
Μας τα έχουν πει και άλλοι από παλιά, κυρία Φιλίνη. Αν προσέξετε, ας πούμε, το (1) της λέει "1605884466024.png, το (2) 1605884535110.pngκ.λπ. Ας γαργαλήσω τη μνήμη των παλιότερων:

1605884304179.png

Κι εγώ, αν και γέρος και του σπιτιού γενικώς, αν είχα 1 μητέρα 5 σκύλους και 2 γάτες για συγκάτοικους θα ήμουνα περισσότερο του "έξω".

Καμία γυναίκα δεν χαίρεται καθαρίζοντας με την παρκετέζα. Κατ' αρχάς και κατ' αρχήν διότι, απ' όσο ξέρω, η παρκετέζα δεν καθαρίζει το παρκέ. Το γυαλίζει. Αλλά εκτός από αυτό, οι μόνες γυναίκες που καταχαίρονται όταν χρησιμοποιούν παρκετέζα κι έχουν ένα χαμόγελο τόσο αστραφτερό που λες προηγουμένως τη χρησιμοποίησαν για οδοντόβουρτσα είναι οι νεαρές κυρίες των διαφημίσεων (δείτε διάφορα σχετικά θέματα εδώ), που κάνουν τέτοιες δουλειές ντυμένες και μακιγιαρισμένες στην τρίχα διότι στο κάτω κάτω τι περιμένουν από τη ζωή τους πέρα από το να έρθει το βράδυ ο δήμαρχος Χαρχούδας ο άντρας τους και να τους πει "Μπράβο γυναίκα, το παρκέ λάμπει". Οι πραγματικοί άνθρωποι, ακόμη κι η νοικοκυρότερη νοικοκυρά, μπορεί να απολαμβάνουν το αποτέλεσμα αλλά όχι το προτσές, που λέγαμε ως φοιτητές επί Βαμπούλη - Ζούκη (άσχετο).

Τι ευφράδεια δείχνει το "δηλαδή κακομαθημένη"? Το πολύ-πολύ, αν το εννοεί, δείχνει αυτογνωσία.

Με 9 συνολικά ζώα στο σπίτι, αν κάθεται στον καναπέ πολύ, θα βρίσκει πολύ περισσότερες από μία τρίχα στο ρούχο της, ειδικά αν είναι αυτό το βελουδοειδές που έτσι και του κολλήσει τρίχα δεν θα φεύγει με τίποτε. Υποψιάζομαι ότι και οι "πολύ περισσότερες" που βρίσκει στο πιάτο της στα εστιατόρια έχουν την ίδια προέλευση, εκτός αν κάνει κακή επιλογή εστιατορίων.
 
Κάποτε αυτοί οι χτιστοί καναπέδες εκατέρωθεν του τζακίου ήταν πολύ της μοδός. Αλλά πάντα άβολοι. Άμα δεν είναι ο καναπές ο έκτορπ να βυθιστείς μεσα...
 
Αυτή τη βολική λογική "Μοιραζόμαστε τις δουλειές, η γυναίκα μου κάθε μέρα πλένει, μαγειρεύει, καθαρίζει κι εγώ φτιάχνω το ψυγείο όταν χαλάσει" την έχω ακούσει από άντρες πασάδες, όχι γυναίκες. Υποθέτω βέβαια ότι κάποια κυρία επί πληρωμή θα εκανε τις δουλειές και θα ξεσκόνιζε και τα μπιχλιμπίδια.

Μιλώντας για μπιχλιμπίδια, μη μου πείτε ότι άνοιγαν ποτέ τα βιβλία πίσω από εκείνο το άλογο αριστερά. Για να τα φτάσουν χρειαζόταν μετακόμιση.
 
Πολύ ωραίο σαλόνι με πολύ ωραία διακόσμηση! Ακριβή διακόσμηση θα έλεγα!

Επίσης πολύ όμορφα τα κόκκινα τριαντάφυλλα με όλο το φόντο του σαλονιού (πάνε τέλεια και με το watermark του retromaniax :) ). Η Αλίκη πρέπει να πέρασε μια πάρα πολύ όμορφη βραδιά.. (ίσως της πρωτοχρονιάς) δείχνει πολύ ερωτευμένη και λάμπει σε αυτό το φόρεμα!

Το χρυσό αγαλματίδιο δεν χρειαζόταν πιστεύω στο φόντο. Τρομάζει λίγο..
 
Πίσω
Μπλουζα