Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Γιατι τον εκανε ετσι ο Αρχελαος τον Βιολαρη; Ουτε η Νικη Λιναρδου στο Θα σε κανω βασιλισσα δεν ειχε τοσο φουσκωτο μαλλι.
 
Ε, ναι καλε....Σιγα μη μπουμε στη Νομικη για να γινουμε δικηγοροι!
 
μεγάλο λάθος. δεν είναι εσωτερική αλλά αυτή που μπαίνει στην ταράτσα και μάλιστα VHF. και δεν έχει τίποτα που επισκευάζεται απλώς όταν χαλάσει την αλλάζεις με καινούρια.
 
Αξιο το παλικαρι και ποια θα' ναι η τυχερη που θα το παρει!
 
Τι είναι εκείνο το πράμα πάνω στο τραπεζάκι δεξιά του?
 
Λογικό. Η ζέστη από την ψησταριά θα βοηθήσει τα ρούχα να στεγνώσουν πιο γρήγορα. Επισης θα πάρουν ένα ωραίο καπνιστό άρωμα.
 
Οι οποιες οικονομιες θα ηταν σιγουρα αιματηρες μια που οι τραγουδιστες βγαζουν σε μια νυχτα οσα βγαζει ενας μεροκαματιαρης σε ενα μηνα. Κι αυτο το τζακι να μη λεει να αναψει!
 
Δεν έχει αξία;;; Που να'ξερε ότι τα διαμερίσματα της εποχής εκείνης με τζάκι σήμερα είναι απλησίαστα. Από το 2000 και μετά έγινε του συρμού να έχουν ψευτοτζάκια μέχρι και οι γκαρσονιέρες.

(Άκου φίλε μου, 30τμ τρύπα και τα μισά τα τρώει ένα τζάκι που είναι και λάθος βαλμένο και άσχημο και γκουμούτσα και που το μόνο που του πρέπει είναι να πάρεις μια βαριοπούλα και να εκτονωθείς πάνω του.)
 
Είναι μαυρισμένο, έχει στάχτες, έχει κι ένα κούτσουρο μισοκαμμενο. Αλλά δεν ανάβει ποτέ. Μάλλον το ζητούμενο ήταν να τονιστεί πως διαθετομεν και καλοριφέρ.
Οι οικονομίες αναφέρθηκαν διότι πέρα που διαθετομεν καλοριφέρ, διαθετομεν και ιδιοκτητον κατοικία.
Εν ολίγοις δεν ημεθα τίποτα φτωχαλες.
 
Υποθέτω αυτή η κυρία Ελένη ήταν μια τηλεπερσόνα του Αντενα, για να αναφέρει τον Μίνωα Κυριακού (ο Μίνως του Μίνου?). Αλλά μας κρατάει σε αγωνία διότι δεν λέει ποιας ακριβής μάρκας είναι το αγαπημένο της σερβίτσιο. Για τη σπυριάρα σουπιέρα (σαν κορωνοϊός είναι τρομάρα της) δεν απορώ που είναι ανώνυμου καλλιτέχνη, κι εγώ αν είχα φτιάξει τέτοιο κακόγουστο πράμα θα κρυβόμουνα. Υποθέτω θα την είχε κάνει δώρο στον κ. Κυριακού κάποιος εχθρός του που την είχε από την πεθερά του κι αυτός με τη σειρά του βρήκε έναν ωραίο τρόπο να την ξεφορτωθεί. Τι θα πει ζουζουνιαρικο?
 
Πίσω
Μπλουζα