Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Επίσης τα (πολύ απαίσια) γυαλιά της, σήμερα είναι φουλ στη μόδα.
Όταν λέει τα κρεβάτια ΜΑΣ;
Και στα 80s! Στο πατρικό μου που χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας, έβαλε κάποια στιγμή ένας ένοικος με δικά του έξοδα μια τέτοια ταπετσαρία στον τοίχο της εισόδου και ήταν δάσος με ένα ηλιοβασίλεμα στο βάθος. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ταπετσαρία γιατί λατρεύω και τα δάση και τα ηλιοβασιλέματα. Δυστυχώς η ταπετσαρία δεν έζησε για πάνω από δύο χρόνια γιατί κάτι κακομαθημένα της πολυκατοικίας πήγαιναν κι έγραφαν με μαρκαδόρο πάνω της ή την έξυναν με τα κλειδιά τους.Ουάου καραρετρό ταπετσαρία των σέβεντυς. Ένας ολόκληρος τοίχος ντυνόταν είτε δάσος του Καναδά, είτε ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό (πολύ κοινό θέμα το χα συναντήσει σε σπίτι). Ενίοτε έπαιζε και το θέμα κήπος έξω από αρχοντικό ή εγγλέζικο mansion οπότε έδινε και μια αίσθηση αρχοντιά και κυρίως προοπτικής σε μικρό χώρο.
Χτυπήθηκα με την "ιδιαίτερη αισθητική"!Στα κυριλέ σουβλατζίδικα υπήρχαν ταπετσαρίες ή έστω μεγάλα πόστερ με τροπικά νησιά ή τους καταρράκτες παγωμένες ποταμών στην Αλάσκα, όπου πιτσιλιές από τζατζίκι πάνω τους καθώς οι ξεκολλημένες άκρες συνέθεταν ένα χμμμ "ιδιαίτερης αισθητικής" περιβάλλον.
Ε, η ευγένεια ειναι μέλημά μας!Χτυπήθηκα με την "ιδιαίτερη αισθητική"!![]()
Σεμεδάκια ΟΛΕ !!! : 'Ο,τι πρέπει για τα νευράκια της bambinella100Για ποιο λιτο χωρο μιλας, καλη μου, που εχεις κανει το σπιτι σου Εθνικη Πινακοθηκη με σεμεδακι;
Ο Ρομπερτ Ουιλιαμς μετα της κοπελας του (αγνωστων στοιχειων).Post 2973 ποιος ειναι ο κυριος με τα κουζινικά; Η καθιστή κοπελα...ειναι ολιγον χαζή / ασχετη με την κουζινα ή απλα μπηκε για την φωτογραφιση;