Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Όταν λέει τα κρεβάτια ΜΑΣ;
Είναι όπως λένε μερικές σαλταρισμένες "είμαστε 24 μηνών" ή "γράψαμε πολύ καλά ορθογραφία";
Ή το εξ ίσου γελοίο, κοιμόταν με τον άντρα της σε χωριστά κρεβάτια σε ένα και με τέτοια διακόσμηση δωμάτιο;
 
Με τη μικρή της αδερφή καλέ, ή ισως με τη μεγαλύτερη κούκλα της (σαν του Βιολάρη). Κορίτσι πράμα είναι ακόμη!
 
Ουάου καραρετρό ταπετσαρία των σέβεντυς. Ένας ολόκληρος τοίχος ντυνόταν είτε δάσος του Καναδά, είτε ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό (πολύ κοινό θέμα το χα συναντήσει σε σπίτι). Ενίοτε έπαιζε και το θέμα κήπος έξω από αρχοντικό ή εγγλέζικο mansion οπότε έδινε και μια αίσθηση αρχοντιά και κυρίως προοπτικής σε μικρό χώρο. Στα κυριλέ σουβλατζίδικα υπήρχαν ταπετσαρίες ή έστω μεγάλα πόστερ με τροπικά νησιά ή τους καταρράκτες παγωμένων ποταμών στην Αλάσκα, όπου πιτσιλιές από τζατζίκι πάνω τους καθώς οι ξεκολλημένες άκρες συνέθεταν ένα χμμμ "ιδιαίτερης αισθητικής" περιβάλλον.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ουάου καραρετρό ταπετσαρία των σέβεντυς. Ένας ολόκληρος τοίχος ντυνόταν είτε δάσος του Καναδά, είτε ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό (πολύ κοινό θέμα το χα συναντήσει σε σπίτι). Ενίοτε έπαιζε και το θέμα κήπος έξω από αρχοντικό ή εγγλέζικο mansion οπότε έδινε και μια αίσθηση αρχοντιά και κυρίως προοπτικής σε μικρό χώρο.
Και στα 80s! Στο πατρικό μου που χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας, έβαλε κάποια στιγμή ένας ένοικος με δικά του έξοδα μια τέτοια ταπετσαρία στον τοίχο της εισόδου και ήταν δάσος με ένα ηλιοβασίλεμα στο βάθος. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ταπετσαρία γιατί λατρεύω και τα δάση και τα ηλιοβασιλέματα. Δυστυχώς η ταπετσαρία δεν έζησε για πάνω από δύο χρόνια γιατί κάτι κακομαθημένα της πολυκατοικίας πήγαιναν κι έγραφαν με μαρκαδόρο πάνω της ή την έξυναν με τα κλειδιά τους. :mad: (παιδεία μηδέν....) . Τελικά αφαιρέθηκε κι έμεινα με τον καημό.

Στα κυριλέ σουβλατζίδικα υπήρχαν ταπετσαρίες ή έστω μεγάλα πόστερ με τροπικά νησιά ή τους καταρράκτες παγωμένες ποταμών στην Αλάσκα, όπου πιτσιλιές από τζατζίκι πάνω τους καθώς οι ξεκολλημένες άκρες συνέθεταν ένα χμμμ "ιδιαίτερης αισθητικής" περιβάλλον.
Χτυπήθηκα με την "ιδιαίτερη αισθητική"! :D
 
Αποκλείεται άνθρωπος να έχει πει τέτοιες τόσο αντιφατικές μπούρδες.
 
Για ποιο λιτο χωρο μιλας, καλη μου, που εχεις κανει το σπιτι σου Εθνικη Πινακοθηκη με σεμεδακι;
 
Τελευταία επεξεργασία:
1. Τριάντα χρόνια μοντέρνο έμεινε το διαμέρισμα? Δεν άλλαξε η μόδα καθόλου?
2. Αν η ακαταστασία κάνει έναν χώρο να μη χάνει τη ζεστασιά του, εξηγείται γιατί το σπίτι μου είναι φούρνος. Αντί να βάζω μπροστά air condition δεν έχω παρά να τακτοποιήσω για να δροσίσει. Σώζω και λίγο περιβάλλον έτσι.
3. Οι νεότεροι δεν την γνωρίζουν καθόλου. Κι αν δεν ήταν που κάθε Χριστούγεννα ήταν μόνιμα στην τηλεόραση με μικρούς τυμπανιστές και ραμπαμπαμπαμ δεν θα την ήξεραν ούτε οι μεσόκοποι. Εξαιρετική τραγουδίστρια αλλά δεν ήταν αστέρω, τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ. Κακώς μεν, αλλά έτσι ήταν.
4. Ξέρω ότι η Κηφισιά είναι βόρειο προάστιο αλλά δεν είναι δα και στον Βόρειο Πόλο. Μόνο εκεί μπορρείς να γραφεις επί 12 ώρες πολύ νωρίς το πρωί
5. Ελπίζω το μυαλό της να μην το είχε στο γράψιμο και όταν οδηγούσε, διότι θα ήταν δημόσιος κίνδυνος
6. Δεν την εγκατέλειψε το τραγούδι αλλά οι ακροατές
7. Το γράψιμο δεν είναι πάντα καθολική δημιουργία. Πολύ συχνά είναι διαμαρτυρόμενη.
8. Πού το βρήκε το ποτάμι η Αμαλιάδα? Μόνο ένα αρδευτικό κανάλι με ολόισιες όχθες υπάρχει σε σχετικά μικρή απόσταση από την πόλη (μόλις τσεκάρισα για να σιγουρευτώ).
 
Post 2967 αμα εχεις προγραμμα...ολα γινονται...συνδυαζονται τελεια προσωπικά και επαγγελματικά...
Νέλλη (Γκινη) εσύ;
Post 2971 περπατώντας, μαθαινεις καλυτερα....
(ειναι ο....)
Post 2973 ποιος ειναι ο κυριος με τα κουζινικά; Η καθιστή κοπελα...ειναι ολιγον χαζή / ασχετη με την κουζινα ή απλα μπηκε για την φωτογραφιση;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Post 2973 ποιος ειναι ο κυριος με τα κουζινικά; Η καθιστή κοπελα...ειναι ολιγον χαζή / ασχετη με την κουζινα ή απλα μπηκε για την φωτογραφιση;
Ο Ρομπερτ Ουιλιαμς μετα της κοπελας του (αγνωστων στοιχειων).
 
Πίσω
Μπλουζα