Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Καλύτερη ιδέα θα ήταν να έκοβες το κάπνισμα κι ας μην είχες τι να χαρίσεις σε καλούς φίλους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τραγουδιστές που είχαν τη φωνή τους για όργανο ήταν τόσο θεριακλήδες. Δεν καταλάβαιναν τι ζημιά έκαναν στο λαρύγγι και στους πνεύμονες? Τα πρώτα χρόνια που ήμουνα αμερική είχα συναντήσει στο σπίτι ενός φίλου μου μια επαγγελματία τραγουδίστρια που του έκανε επίσκεψη και ζήτησε από όλους, ευγενικά, να μην καπνίζουν, διότι αυτό επηρέαζε τη φωνή της. Εγώ απεχθάνομαι το κάπνισμα έτσι κι αλλιώς, αλλά και οι άλλοι παρόντες, από τους οποίους κάποιοι ήταν έλληνες (των οποίων ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει), σεβάστηκαν την παράκλησή της, κρατήθηκαν, κι έβγαιναν έξω όταν θέλανε να καπνίσουν.
 
Άλλο θα σχολιάσω: γιατί θεωρούσαν καλή ιδέα τους διακόπτες πανω από το κρεβάτι αλλά όχι δεξιά-αριστερά; Θυμήθηκα σκηνικά με αεροπλανικά στο κρεβάτι και ανάβαμε συνέχεια το φως! Χώρια που πρέπει να τεντωθεί σα γάτης μέσα στην ντάγλα του ύπνου που τα βάζουν και τόσο ψηλά.
 
τουλάχιστον μπορούσε να έβαζε μια ταπετσαρία της προκοπής. @gordon17sp : αυτό γίνεται ανάλογα με τον ηλεκτρολόγο και τις επιθυμίες του πελάτη. ή θα έχει διακόπτη (και πρίζα) πίσω από κάθε κομοδίνο ή θα έχει ένα στη μέση (αλλά πάλι πρίζα σε κάθε κομοδίνο). δηλαδή ή απλό αλέ ρετούρ ή αλέ ρετούρ με μεσαίο αλέ ρετούρ διακόπτη.
 
Πίσω
Μπλουζα