Οι σταρ μας μαγειρεύουν!

Το λατρεύω το χουνκιάρ μπεγιεντί! Από μόνη μου δεν έχω επιχειρήσει να το φτιάξω ποτέ γιατί θέλει χρόνο αφενός κι αφετέρου προσοχή στο ψήσιμο της μελιτζάνας για να μην καεί παραπάνω απ' όσο πρέπει. Άσε που όλοι λένε ότι στο γκάζι (δεν έχω) ψήνεται καλύτερα από το μάτι της κουζίνας. Όσες φορές έχω φάει όμως (από Πολίτισσα μαγείρισσα) ξετρελάθηκα. Ελπίζω κι η Γωγώ να το πετυχαίνει τόσο καλά, έστω και με γάλα εβαπορέ (τώρα πια βάζουν κρέμα γάλακτος, πράγμα που δεν μπορω να καταλάβω).
 
εμένα σπεσιαλιτέ μου είναι οι γίγαντες στο φούρνο που τους πετυχαίνω πάρα πολύ και τα λάχανα με τα φασούλια , ποντιακό φαγητό.
 
Κάποιος να τους πει ότι αυτό δεν είναι σουφλέ. Πιθανότατα να είναι νόστιμο αλλά σουφλέ δεν είναι.
 
Πάντως και το σουφλέ το γαλλικό το ορθόδοξο δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερα νόστιμο να πεις. Εμένα τουλάχιστον με άφησε οριακά αδιάφορο.
 
Μιας και αναφέρατε το σουφλέ, μου θυμίσατε την δική μου περίπτωση: κάποτε, καλεσμένη σε φιλικό/συγγενικό σπίτι, μου σέρβιραν σουφλέ το οποίο είχε μέσα μανιτάρια. Νόμισα ότι τα μανιτάρια ήταν κομμάτια αγγινάρας!!! Δεν ξετρελάθηκα γιατί ξέφευγε από τα συνηθισμένα φαγητά που έτρωγα στο σπίτι μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα