Bajar
RetroWannaBe
- Joined
- 3 Αύγ 2011
- Μηνύματα
- 2.308
- Αντιδράσεις
- 7.289
Το λατρεύω το χουνκιάρ μπεγιεντί! Από μόνη μου δεν έχω επιχειρήσει να το φτιάξω ποτέ γιατί θέλει χρόνο αφενός κι αφετέρου προσοχή στο ψήσιμο της μελιτζάνας για να μην καεί παραπάνω απ' όσο πρέπει. Άσε που όλοι λένε ότι στο γκάζι (δεν έχω) ψήνεται καλύτερα από το μάτι της κουζίνας. Όσες φορές έχω φάει όμως (από Πολίτισσα μαγείρισσα) ξετρελάθηκα. Ελπίζω κι η Γωγώ να το πετυχαίνει τόσο καλά, έστω και με γάλα εβαπορέ (τώρα πια βάζουν κρέμα γάλακτος, πράγμα που δεν μπορω να καταλάβω).