Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.334
Πιστευω πως η Ελλαδα γεννησε καταπληκτικους συνθετες και οτι παρα πολλοι απο αυτους ειναι καλυτεροι απο διαφορους ξενους με διεθνη καριερα. Πραγματικα, αισθανομαι περηφανη γι' αυτο!
Πισω απο τα φωτα και τους λαμπερους πρωταγωνιστες κρυβονται οι αφανεις ηρωες που εδωσαν την ψυχη τους σε ενα κομματι χαρτι γραφοντας νοτες πανω στο πενταγραμμο και που χαρη σ' αυτους, καποιες ταινιες εγραψαν ιστορια....
Θα ηθελα λοιπον, να μου δωσετε τις ταινιες που αγαπησατε περισσοτερο για τη μουσικη και τα τραγουδια τους. Αυτες που μιλανε κατευθειαν στην καρδια σας.
Οι δικες μου επιλογες ειναι σε εντελως τυχαια σειρα κι ετσι θα ηθελα να ειναι και οι δικες σας:
Γιωργος Χατζηνασιος
Οι αμαρτωλοι
Το αγκιστρι
Ψυχη και σαρκα
Σταυρος Ξαρχακος
Κοριτσια στον ηλιο
Γυμνοι στο δρομο
Μιμης Πλεσσας
Νομος 4000
Η Παριζιανα
Το κοριτσι του 17
Ιστορια μιας ζωης
Αργυρης Κουναδης
Ο θανατος θα ξαναρθει
Γιαννης Σπανος
Αναζητησις
Ομορφες μερες
Κωστας Καπνισης
Πολυ αργα για δακρυα
Ο μικρος δραπετης
Πανικος
Η μεγαλη αποφαση
Τελευταια πτηση
Πισω απο τα φωτα και τους λαμπερους πρωταγωνιστες κρυβονται οι αφανεις ηρωες που εδωσαν την ψυχη τους σε ενα κομματι χαρτι γραφοντας νοτες πανω στο πενταγραμμο και που χαρη σ' αυτους, καποιες ταινιες εγραψαν ιστορια....
Θα ηθελα λοιπον, να μου δωσετε τις ταινιες που αγαπησατε περισσοτερο για τη μουσικη και τα τραγουδια τους. Αυτες που μιλανε κατευθειαν στην καρδια σας.
Οι δικες μου επιλογες ειναι σε εντελως τυχαια σειρα κι ετσι θα ηθελα να ειναι και οι δικες σας:
Γιωργος Χατζηνασιος
Οι αμαρτωλοι
Το αγκιστρι
Ψυχη και σαρκα
Σταυρος Ξαρχακος
Κοριτσια στον ηλιο
Γυμνοι στο δρομο
Μιμης Πλεσσας
Νομος 4000
Η Παριζιανα
Το κοριτσι του 17
Ιστορια μιας ζωης