Dimitrissss
Closed
- Αντιδράσεις
- 103
Η Κραυγή των Λύκων πρέπει να σώζεται. Πριν αρκετά χρόνια την είχε προβάλλει τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης με τον τίτλο «Οι Μεγιστάνες».
Εύλογες οι απορίες σου johnalepou, τις συγκεντρώνουμε μαζί με τις απορίες άλλων μελών για να τις απευθύνουμε στην ΕΡΤ.johnalepou είπε:Μπράβο παιδιά μου! Κάτι που φάνταζε αδύνατον εσείς το καταφέρατε!!!
Σοκαριστική η λίστα!
Εχω τοσες απορίες!
Δηλ. ο Αγνωστος Πολεμος τελικα τπτ ε?Και που βρεθηκαν οι σκηνες?
Και το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ που υπηρχε μια φημη οτι σωζοταν ολοκληρο?
O Φώσκολος δλδ βλέπω πετάχτηκε συλλήβδην...
Μα είναι δυνατόν ομως να διασωζονται ολοκληρα τα ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ και ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ? Ειναι αρκετα επεισοδια...Πάλι τυχερή η Δανδουλάκη λόγω φιλμ!
Ειδικά δε οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ που αναφέρετε,ειναι 68 επεισόδια...μου κανει τεραστια εντυπωση
Καλά,ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ διασώζεται ολόκληρος??? Και γιατι δεν τον εδωσαν στα DVD τότε??
Εκείνες κι εγώ 1 επεισόδιο??? Μου φαίνεται απίστευτο οτι θα το δούμε
Πάντως είναι απίστευτο ότι απουσιάζουν αρκετές σειρές που ήταν ολόκληρες με φιλμ οπως Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΙΞΗ και Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ με την Αλιφέρη, ΛΕΣΧΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 27,Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κ.α. Τα σαίνια της ΕΡΤ καταφεραν να εξαφανισουν ακομα και αυτες.
Από το 1978 λείπει η ΕΓΝΑΤΙΑ που λογικά πρέπει να σώζεται αφού είχε μπει σε επανάληψη γύρω στο 1992
Είναι τραγικό πάντως να έχουν διασωθεί καποιες "άκυρες" σειρες οπως ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΩΣΣΟΥ και να εχουν χαθει ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ...
Επίσης παράδοξο να έχουν διασωθει σειρες του 1981 που δεν βγηκαν ποτε στον αέρα...(φυσικά όσα επεισόδια είχαν προλάβει να γυριστούν)
Ντροπή για άλλη μια φορά στους άθλιους που ευθύνονται για την καταστροφή της τηλεοπτικής μας κληρονομιάς
Α ρε Νόρα γιατι να εχεις κανει τα περισσοτερα στην ΥΕΝΕΔ! Πάνε όλα! Ευτυχως βλεπω ανακαλυψατε οτι σωζεται το ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ οπου ηταν guest,παλι καλα...
Γενικά παιδιά από τη λίστα βλεπουμε οτι εχουν διασωθει σειρές κυρίως του James Paris που ήταν κινηματογραφημένες 100%
Φυσικά και σώζεται! Με τον ίδιο τίτλο το είχε προβάλλει και το TRT Λάρισας!Dimitrissss είπε:Η Κραυγή των Λύκων πρέπει να σώζεται. Πριν αρκετά χρόνια την είχε προβάλλει τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης με τον τίτλο «Οι Μεγιστάνες».
Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστούμε πολύ Johnalepou, καθώς και όλα τα παιδιά, για τα καλά σου λόγια. Και ο Bernard και εγώ είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι με αυτό το θέμα καιjohnalepou είπε:Μπράβο παιδιά μου! Κάτι που φάνταζε αδύνατον εσείς το καταφέρατε!!!
Σοκαριστική η λίστα!
Εχω τοσες απορίες!
Δηλ. ο Αγνωστος Πολεμος τελικα τπτ ε?Και που βρεθηκαν οι σκηνες?
Και το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ που υπηρχε μια φημη οτι σωζοταν ολοκληρο?
O Φώσκολος δλδ βλέπω πετάχτηκε συλλήβδην...
Μα είναι δυνατόν ομως να διασωζονται ολοκληρα τα ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ και ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ? Ειναι αρκετα επεισοδια...Πάλι τυχερή η Δανδουλάκη λόγω φιλμ!
Ειδικά δε οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ που αναφέρετε,ειναι 68 επεισόδια...μου κανει τεραστια εντυπωση
Καλά,ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ διασώζεται ολόκληρος??? Και γιατι δεν τον εδωσαν στα DVD τότε??
Εκείνες κι εγώ 1 επεισόδιο??? Μου φαίνεται απίστευτο οτι θα το δούμε
Πάντως είναι απίστευτο ότι απουσιάζουν αρκετές σειρές που ήταν ολόκληρες με φιλμ οπως Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΙΞΗ και Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ με την Αλιφέρη, ΛΕΣΧΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 27,Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κ.α. Τα σαίνια της ΕΡΤ καταφεραν να εξαφανισουν ακομα και αυτες.
Από το 1978 λείπει η ΕΓΝΑΤΙΑ που λογικά πρέπει να σώζεται αφού είχε μπει σε επανάληψη γύρω στο 1992
Είναι τραγικό πάντως να έχουν διασωθεί καποιες "άκυρες" σειρες οπως ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΩΣΣΟΥ και να εχουν χαθει ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ...
Επίσης παράδοξο να έχουν διασωθει σειρες του 1981 που δεν βγηκαν ποτε στον αέρα...(φυσικά όσα επεισόδια είχαν προλάβει να γυριστούν)
Ντροπή για άλλη μια φορά στους άθλιους που ευθύνονται για την καταστροφή της τηλεοπτικής μας κληρονομιάς
Α ρε Νόρα γιατι να εχεις κανει τα περισσοτερα στην ΥΕΝΕΔ! Πάνε όλα! Ευτυχως βλεπω ανακαλυψατε οτι σωζεται το ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ οπου ηταν guest,παλι καλα...
Γενικά παιδιά από τη λίστα βλεπουμε οτι εχουν διασωθει σειρές κυρίως του James Paris που ήταν κινηματογραφημένες 100%
Φίλε Dimitrissss όπως θα διάβασες παραπάνω «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» δεν έχει σβηστεί. Και τα 50 επεισόδια της σειράς υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ.Dimitrissss είπε:Μία ιστορία που είχα ακούσει πριν πάρα πολλά χρόνια και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πραγματική ή κατά πόσο μεταφέρθηκε αλλοιωμένη, είναι η εξής:
Όταν γύρω στα 1982 - 1983 είχε δοθεί εντολή να σβηστεί «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», κάποιοι Κρητικοί στην καταγωγή υπάλληλοι της ΕΡΤ πήγαν στο γραφείο του γενικού διευθυντή και του είπαν: Τις πομπίνες με το Χριστός ξανασταυρώνεται δεν θα τις σβήσουμε. Θα τις κάψουμε, την ώρα που θα καίγεται ολόκληρη η ΕΡΤ!
Δεν ξέρω τελικά τι έγινε κι αν το σίριαλ τελικά σβήστηκε ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ δεν κάηκε.
Συνεπώς οι απειλές των Κρητικών έπιασαν τόπο. Μπράβο σύντεκνοι! (αν αληθεύει βέβαια η ιστορία).ChristosM είπε:Φίλε Dimitrissss όπως θα διάβασες παραπάνω «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» δεν έχει σβηστεί. Και τα 50 επεισόδια της σειράς υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ.