sibbilio
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 44
Έχει 13 επεισόδια. "Ο δαίμων του internet".παιδια δειτε εδω.
μονο 5 επεισοδια ειχε η σειρα;
γραφει οτι ειναι το τελευταιο.
http://program.ert.gr/details.asp?pid=3559822&chid=49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έχει 13 επεισόδια. "Ο δαίμων του internet".παιδια δειτε εδω.
μονο 5 επεισοδια ειχε η σειρα;
γραφει οτι ειναι το τελευταιο.
http://program.ert.gr/details.asp?pid=3559822&chid=49
Χρήστο να είσαι καλά για τις πληροφορίες και τα καλά νέα. Βέβαια, τώρα είδα αυτές τις πληροφορίες γιατί έψαχνα τρόπο να "μπω" στα αρχεία της ερτ και να δώ παλιά σήριαλ, κάτι που δεν κατάφερα. Ισως επειδή δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας. Εάν μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο την άσχετη, θα το εκτιμούσα. Νάσαι καλά και πάλι.Στο επίσημο site της ΕΡΤ ανεβαίνουν ασταμάτητα νέα βίντεο.
Μόλις ανέβηκε ένα επεισόδιο από τον "Μεθοριακό Σταθμό"!! Θα τρελαθώ! Πάω να (ξανα)χαθώ στα παιδικά μου χρόνια. Ευχαριστούμε ΕΡΤ.
Να το και το λατρεμένο μας "Λούνα Παρκ". Εχω κατασυγκινηθεί...
Μόλις ανέβηκε και το πρώτο επεισόδιο από την κωμική σειρά "Μια υπέροχη γλωσσού" του Δημήτρη Ψαθά !!
Ευχαριστώ Χρήστο για το ενδιαφέρον σου. Προσπαθώ να βρώ παλιές σειρές στο αρχείο της Ερτ (απο αυτές που ανέφερες) αλλά δεν τα καταφέρνω. "Πατάω" στην "αναζήτηση" τον τίτλο της σειράς που μ' ενδιαφέρει και μου βγάζει άλλα αντί άλλων. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά με αυτά τα πράγματα. Διαβάζω ότι εσείς βλέπετε κάποια επεισόδια που "ανεβαίνουν", δοκιμάζω αλλά τίποτα. Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά. Εάν θέλεις να με πληροφορήσεις τον τρόπο (με απλά ελληνικά) θα το εκτιμήσω.Ευχαριστως να βοηθησω...ποια η απορια?
Στο ert.gr θα επιλεξεις ΑΡΧΕΙΟ. Μετα πανω ψηλα, απο το ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ θα επιλεξεις το "Αρχειο Τηλεοπτικου Προγραμματος". Μετα πανω δεξια, στο πλαισιο κατω απο την "Εισαγωγη κειμενου" θα γραψεις με κεφαλαια αυτο που ψαχνεις, για παραδειγμα ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και θα πατησεις το κοκκινο κουμπι Αναζητηση. Το Λουνα Παρκ θα εμφανιστει πρωτο... Με αυτο τον τροπο θα αναζητησεις αυτα που θες να δεις. Ελπιζω να βοηθησα.Ευχαριστώ Χρήστο για το ενδιαφέρον σου. Προσπαθώ να βρώ παλιές σειρές στο αρχείο της Ερτ (απο αυτές που ανέφερες) αλλά δεν τα καταφέρνω. "Πατάω" στην "αναζήτηση" τον τίτλο της σειράς που μ' ενδιαφέρει και μου βγάζει άλλα αντί άλλων. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά με αυτά τα πράγματα. Διαβάζω ότι εσείς βλέπετε κάποια επεισόδια που "ανεβαίνουν", δοκιμάζω αλλά τίποτα. Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά. Εάν θέλεις να με πληροφορήσεις τον τρόπο (με απλά ελληνικά) θα το εκτιμήσω.
Εχεις δικιο που δε βγαζεις ακρη γιατι πρεπει να λαβεις υποψιν σου οτι το εν λογω σαϊτ εχει το μαυρο του το χαλι. Για παραδειγμα, πριν απο λιγο πληκτρολογησα στην Εισαγωγη κειμενου Ο θανατος του Τιμοθεου Κωνστα, με μικρα, αλλα και με κεφαλαια και μου εβγαλε και στις δυο περιπτωσεις Η ζωη και ο θανατος του Καραβελα. Οποτε μην απελπιζεσαι γιατι δεν εισαι η μονη που αντιμετωπιζει προβληματα εκει και ουτε φταις εσυ. Αλλοι ειναι οι φταιχτες, απλως εμεις την πληρωνουμε και παλι.Ευχαριστώ Χρήστο για το ενδιαφέρον σου. Προσπαθώ να βρώ παλιές σειρές στο αρχείο της Ερτ (απο αυτές που ανέφερες) αλλά δεν τα καταφέρνω. "Πατάω" στην "αναζήτηση" τον τίτλο της σειράς που μ' ενδιαφέρει και μου βγάζει άλλα αντί άλλων. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά με αυτά τα πράγματα. Διαβάζω ότι εσείς βλέπετε κάποια επεισόδια που "ανεβαίνουν", δοκιμάζω αλλά τίποτα. Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά. Εάν θέλεις να με πληροφορήσεις τον τρόπο (με απλά ελληνικά) θα το εκτιμήσω.
Ευχαριστώ Χρήστο θα κάνω όπως μου είπες. Ελπίζω να "δουλέψει".Στο ert.gr θα επιλεξεις ΑΡΧΕΙΟ. Μετα πανω ψηλα, απο το ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ θα επιλεξεις το "Αρχειο Τηλεοπτικου Προγραμματος". Μετα πανω δεξια, στο πλαισιο κατω απο την "Εισαγωγη κειμενου" θα γραψεις με κεφαλαια αυτο που ψαχνεις, για παραδειγμα ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και θα πατησεις το κοκκινο κουμπι Αναζητηση. Το Λουνα Παρκ θα εμφανιστει πρωτο... Με αυτο τον τροπο θα αναζητησεις αυτα που θες να δεις. Ελπιζω να βοηθησα.
Ευχαριστώ και σένα Bambinella για το ενδιαφέρον σου. Θα προσπαθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Εχεις δικιο που δε βγαζεις ακρη γιατι πρεπει να λαβεις υποψιν σου οτι το εν λογω σαϊτ εχει το μαυρο του το χαλι. Για παραδειγμα, πριν απο λιγο πληκτρολογησα στην Εισαγωγη κειμενου Ο θανατος του Τιμοθεου Κωνστα, με μικρα, αλλα και με κεφαλαια και μου εβγαλε και στις δυο περιπτωσεις Η ζωη και ο θανατος του Καραβελα. Οποτε μην απελπιζεσαι γιατι δεν εισαι η μονη που αντιμετωπιζει προβληματα εκει και ουτε φταις εσυ. Αλλοι ειναι οι φταιχτες, απλως εμεις την πληρωνουμε και παλι.
Εναλλακτικα, πληκτρολογησε στο Google τον τιτλο της εκπομπης που σε εδιαφερει και διπλα στον τιτλο γραψε ert.gr. Εγω παντως με αυτον τον τροπο ειδα τελικα Τιμοθεο Κωνστα!
Η σειρά αυτή του ΕΙΡΤ ειχε γυριστει σε φιλμ, οποτε και να ηθελαν δεν μπορουσαν να την σβησουν.Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση γράφεται ότι σώζεται η σειρά «Αληθινες Ιστορίες» στην ΕΡΤ και όντως το βλέπω και από αλλου πάω στο ert-achives ούτε με την χρονολογία ούτε με άλλο τρόπο βρίσκω τίποτα; Πως μπορώ να την βρω τελικά; Σας ευχαριστώ πολύ
Δεν ειναι επιβεβαιωμενο οτι και τα 50 επεισοδια εχουν διασωθει στο ακεραιο. Επισης δεν γνωριζουμε εαν η ΕΡΤ εχει μεταγραψει αυτα τα 2-ιντσα. Οσον αφορα τον Νιλς, εικαζω πως οι μαγνητικες ταινιες της μεταγλωττισης είτε επεστραφησαν στο στουντιο που την εκανε, ειτε σβηστηκαν/χαθηκαν απο την ιδια την ΕΡΤ. Γι αυτο και μια προβολη που ειχε γινει πριν μερικα χρονια ειχε διαφορετικη μεταγλωττιση απο αυτη του 1983. Ευτυχως καποια επεισοδια εχουν διασωθει απο ιδιωτες που εγραφαν τον Νιλς τοτε αλλα και στις δυο επαναληψεις του το 1985 και 1987 και τα εχουμε δει κατα καιρους στο ιντερνετ.καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω η ΕΡΤ επίσημα υποστήριξε κάτι για το ο Χριστός ξανασταυρώνετε;δηλαδή τα 50 επεισόδια που έχει γιατί δέν τα μεταδίδει;όσο αναφορά για τα παλιά παιδικά πχ Νίλς χόλγκερσον ,προφανώς ή δέν έχουν δικαιωματα μετάδωσης,ή δέν είναι σε καλή κατάσταση για να τα παρακολουθήσουμε.ας είχαμε εμείς αυτά τα παιδικά σε αυτήν την κατάσταση,και θα το λύναμε το θέμα.
Ευχαριστώ ναι! --> "Τυχερή πτήση"... Επιτέλους το βρήκα....! Αλλά κρίμα που έχουν χαθεί κ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία τους....Καλημέρα, εδώ μήπως υπάρχει;
Όχι.μπορουν οι κασετες με ειδικους επιστημονες ,να γινει ανακτηση χαμενων αρχειων;