pitsunami είπε:Η μοναδική ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαναλαμβάνω ευκαιρια να αποκτήσει κάποιος το μοναδικό xbo60 με την υπογραφή της sarah palin μελλοντικής υποψηφίας προέδρου της usa!!
Όλα αυτα με μόνο 1,100,000.00usd!!!!!!!! ΜΟΝΟ!!
http://cgi.ebay.com/Sarah-Palin-Signed-Autograph-XBOX-360-/160450572367?cmd=ViewItem&pt=Video_Games&hash=item255b99704f
Βρε ουστ...................
Στη δευτερη φωτογραφια του Donkey Kong Country 2 σε εχει μεσα!geo2004z είπε:Ο μεγαλύτερος συλλέκτης Snes στην Ευρώπη πουλάει τη συλλογή του με τα σφραγισμένα (Sealed) snes παιχνίδια. Έχει κάποια κομμάτια που είναι τα μοναδικά sealed που υπάρχουν όπως Megaman X, Secret of Evermore κτλ.... Εγώ πήρα κάποια αλλά έχει πολλά ακόμη να πουλήσει και έλεγα μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από δω για αγορά. Προσοχή.....δεν ξεπουλάει, αλλά πουλάει και είναι δύσκολος τύπος στις συναλλαγές του.
http://shop.ebay.co.uk/snesbits/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p4340
Ναι, 15 χρόνια συλλέκτης και δεν ξέρει την αξία των κομματιών της συλλογής του. Και τα τρία αρκουδάκια...I have been collecting sealed games for 15 years and have amassed quite a selection
Time has come to let the games go....I don't know what they are worth nowadays so I have listed them with stupidly high buy it now with best offers and will accept offers which I feel happy with. Which is a normal procedure for most eBayers.
Αν δεν ξέρει αυτός την αξία των sealed παιχνιδιών, τότε δεν την ξέρει κανείς άλλος. Έχει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή από Snes στην Αγγλία και είναι ειδήμων σε ότι αφορά την κονσόλα. Αλλά είναι λιγάκι ψεύτης και υπερβολικός. Από κει και πέρα, έχει κάποια μοναδικά κομμάτια και μπορεί να τα πουλήσει σε όποια τιμή θέλει. Για παράδειγμα, το MegaMan X πουλήθηκε για 5,500 δολάρια σε έναν Αμερικανό. Έχεις επίσης το μοναδικό a link to the past σφραγισμένο με την υπογραφή του Miyamoto από το 2003 που επισκέφθηκε την Αγγλία. Εκείνη την ημέρα υπάγραψε σε σχεδόν 50 κουτακια του παιχνιδιού ο Miyamoto αλλά μόνο δύο επιβεβαιωμένα γνωρίζω, το ένα είναι αυτό.Maddog είπε:Ναι, 15 χρόνια συλλέκτης και δεν ξέρει την αξία των κομματιών της συλλογής του. Και τα τρία αρκουδάκια...Όσο για τα υπόλοιπα, η κανονική μετάφραση είναι "μπορεί και να βρεθεί κανάς χαζός να πατήσει Buy it Now". Που είναι "normal procedure" για τα λαμόγια του Ebay, όχι για κανονικούς πωλητές.
Just my 2 cents...
lol!!!! Πως τυχαίνει σε όλες τις φωτό να είμαι μουτρωμένος και να μη χαμογελάω ποτέ.....kajwbtfe είπε:Στη δευτερη φωτογραφια του Donkey Kong Country 2 σε εχει μεσα!
Plink είπε:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270599709143&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_502wt_981
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι καλύτερες vectrex δημοπρασίες μπαίνουν πάντα σε περιόδους που δεν μου περισσεύουν λεφτά για τέτοιες αγορές;;;;;;;
ποιο καλό παιδάκι θέλει να μου το κάνει δώροοοοοο???????
ε μα γιαυτό κλαίγομαι....αν ήταν να μείνει εκεί κοντά που είναι τώρα θα το χτυπούσα αλύπητα....asemnos είπε:Μου φαίνεται θα ξέφυγει απο λογικά πλαίσια η τιμή του...
Πάνω κάτω κι εγώ αυτό ξέρω οτι ισχύει, οτι είναι εξίσου σπάνια. Ανοιχτά μπορείς να τα βρεις και με λιγότερα απο 30 euro. Αυτο που κάνει το συγκεκριμένο ιδιαίτερο, είναι το factory sealed. Είναι το μόνο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον Ιμπέη.mike είπε:@asemnos : ειναι σπανιο το mario party για Ν64?πιο ειναι πιο σπανιο, το 1, το 2 ή το 3 ?
Συμφωνα με το rarity guide, ειναι ολα στα "60%",
αρα ειναι τι ιδιο σπανιο με το "3" που εχω.