Οι υπέρτατες Δημοπρασίες!!!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας SONIC
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Plink είπε:
Πάντως για όσους ενδιαφέρονται για vectrex απλώς να πω ότι καμιά από τις παραπάνω δημοπρασίες δεν αξίζει ;)
Ασε να μαντεξω οι παραπανω δημοπρασιες ειναι θυματα της κλασικης περιπτωσης οπου σαλεμενοι πωλητες ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους για πραγματα που δεν ειναι σπανια η που μπορεις να βρεις σε αφθονια σε πολυ λογικες τιμες :cool:

Kάποιες είναι όντως πολύ τραβηγμένες όπως το CIB lightpen στα 600 δολάρια...τις υπόλοιπες σίγουρα δεν θα τις έλεγες και ευκαιρίες...

το multicart είναι χάλια..και τα χειριστήρια δεν είναι vectrex και αποτελούν την έσχατη λύση αν και αξίζει η επένδυση σε ένα καλό δεύτερο χειριστήριο...

Γενικά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτές οι δημοπρασίες που λίνκαρες..δεν είναι "υπέρτατες" σε καμία των περιπτώσεων...και κοινώς είναι λίγο περιττές για το συγκεκριμένο θέμα χεχε ;)

Plink είπε:
Γενικά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτές οι δημοπρασίες που λίνκαρες..δεν είναι "υπέρτατες" σε καμία των περιπτώσεων...και κοινώς είναι λίγο περιττές για το συγκεκριμένο θέμα χεχε ;)
Βασικά απλά παρεξήγησες την ιδεολογία του όλου θέματος, όταν ξεκίνησα αυτό το tread είχα στο μυαλό μου να ποστάρω τις ποιο κουφές από πλευράς τιμής αλλά και σπανιότητας δημοπρασίες.

Εξού και γιατί ποστάρισα τα vectrexakia των 400 και 700 ευρώ αντίστοιχα,

όμως στην πορεία αποφασίσαμε να το επεκτείνουμε το θέμα και αρχίσαμε να

ποστάρουμε ότι θεωρούσαμε όμορφο ,σπάνιο η πρωτότυπο.

Εξού και γιατί ποστάρισα τα χειριστήρια Vectrex σε Μegadrive στυλ αφού θεώρησα ότι είναι πρωτότυπα και ότι θα σε πωρώσει η ιδέα να απόλαυσης το Vectrex σου με ποιότητα Megadrive:darkglasses:

Όποτε όπως καταλαβαίνεις οι δημοπρασιούλες μου μόνο περιττές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. :diablotin:

Παντός για να είμαι απόλυτα ειλικρινείς τα Vectrex που έβαλα Κατηγοριοποιούνται σαν δήθεν υπέρτατες δημοπρασίες λόγο των κουλών ποσών που ζητάνε οι πωλητές!!! ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Saulot είπε:
Αυτό...το θελωωωωωωώωωωωωωωωω.Δινω και το νεφρό μου με δωρεάν μπύρα (just squeeze)!!!!
Χαχαχα....σωστός!

Η υπέρτατη νομίζω δημοπρασία είναι για το αγαπημένο μου 3doακι...:

http://cgi.ebay.com/3DO-FZ-10-SYSTEM-EXTRAS-GAME-GUN-OMG-LOOK-SEE_W0QQitemZ190365243860QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item2c52a719d4

Ευκαιρία μόνο 25.000,00usd!!! Τρέχτεεεεεεεεεε......

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πλάκα κάνουν μερικοί στο ebay μου φαίνεται.......

βρήκα και μία δημοπρασία για magnavox odyssey (σε άριστη κατάσταση) με serial που δεν κυκλοφόρησε στην αγορά για 700 δολλάρια.Η πλάκα είναι ότι ο τύπος περιλαμβάνει στο πακέτο και τις μπαταρίες που είχε η συσκευασία! (εννοείται νεκρές πλέον μετά από τόσα χρόνια...).

http://cgi.ebay.com/MAGNAVOX-ODYSSEY-1974-RAREST-4-DISK-FOAM-MO39B_W0QQitemZ320477424366QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item4a9df16aee

pitsunami είπε:
Χαχαχα....σωστός!
Η υπέρτατη νομίζω δημοπρασία είναι για το αγαπημένο μου 3doακι...:

http://cgi.ebay.com/3DO-FZ-10-SYSTEM-EXTRAS-GAME-GUN-OMG-LOOK-SEE_W0QQitemZ190365243860QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item2c52a719d4
AAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!

Δινει τρελο πραγμα ο μπαγασας αλλα με τετοια τιμη παναγια μου!!! :o :O:O

Βασικα ο συναδελφος pitsunami το επιασε το νοημα αυτου του thread και παιζει να εσπασε το ρεκορ τιμης8)

Αν ειχε βαλει και την τιμη κατω απο το λινκ οπως κανουμε θα ηταν το ποσταρισμα!!!!!

Υ.Σ Το θελω αυτο το πακετο ποιος θα μου το κανει δωρο? :darkglasses:

Θυμάμαι κάποτε σε ένα ποστ δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα αλλά νομίζω ήταν του Wally, είχε ειπωθεί λόγο του Sega Activator ότι το Megadrive ήταν το WII των 90ς και είχα γελάσει διότι το θυμόμουν από τα παιδικά μου χρόνια και θεώρησα ότι είχε δίκιο.

Όμως τώρα εν έτη 2010 έμαθα την ύπαρξη του παρακάτω περιφερειακού και κλαίω σαν Sega μανιακός αλλά ποιο πολύ ως συλλέκτης διότι είναι σπάνιο και άκρως κουφό!!!

Σας παρουσιαζω το WII FIT των 90ς :o :O:O

Sega Genesis Heartbeat Hardware w/Outback Joey RARE

http://www.sega-16.com/Features/Genesis%20Accessory%20&%20Peripheral%20Guide/Outback%20Joey%20Auction.htm

Εκλεισε στα 355.00 δολλαρια

ελα μωρε μουφα ειναι. σιγα μην το πηραν... απλα εληξε η δημοπρασια.

με 21.000.000$ μαλλον παιρνεις ολα τα παιχνιδια του αταρι boxed σφραγισμενα και σου μενουν ρεστα και για σουβλακια.

Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...

Πίσω
Μπλουζα