Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Ε τότε θα ναι ο Τζίμυ Στιουαρτ. Αλλά αυτός από ότι διαβάζω πέθανε το 1997. Ποιός άλλος; ο Πέρκινς που μου κάνει φυσιογνωμικά για γατάς πέθανε την δεκαετία του 90, το θυμάμαι αυτό. Αντε Bambi νατο πάρει το ποτάμι.
 
JAMES MASON, ο αντρας με τη βελουδινη φωνη ηταν μαζι με τη γυναικα του φανατικος λατρης των γατων.
Λεπτομερειες για ολα αυτα εδω:

 
Φοβερή Bambi!

Πολύ ωραίο site κιόλας για τις γατούλες!

Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πολύ και στην κα @Π.Λ. που και εκείνη αγαπάει πολύ τις γατούλες!
 
α! είναι η αρχηγός της αγέλης! (αυτό δεν είναι σκυλίσια χειραψία αλλά σημαίνει ακριβώς αυτό, ότι ο λαμβάνων την "χειραψία " είναι ο αρχηγός της αγέλης). προφανώς ο σκύλος νομίζει ότι η οικογένεια του είναι μια αγέλη....ανθρώπων και του ίδιου του σκύλου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η μπλούζα είναι απο την "Υπόγα"!

Για τους Πειραιώτες η "υπόγα" στα 80s/90s ήταν το γυμναστήριο (σιδεράδικο) του Μπουρνάζου! ==> GYM BOURNAZOS!
Μπράβο μάτι @Always! Πάντως γλυκούλι είναι (το κατσίκι, όχι το γαρδέλι). Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πασχαλινή η φωτογράφιση και αρχίσω να βράζω πάλι....
 
IMG_20210719_0001.jpgο μακαρίτης ο παππούς μου ένα αρνάκι και η αφεντομουτσουνάρα μου. δυστυχώς φοβάμαι ότι το αρνάκι αυτό κατέληξε στον φούρνο. πόσοι από εμάς όμως προκειμένου να φάμε κρέας θα είμαστε διατεθειμένοι να σφάξουμε κάποιο ζώο; εγώ εφόσον επρόκειτο πχ για πάπια ή κότα εντάξει, όμως ανώτερα θηλαστικά ζώα με τίποτε! είναι στο σπίτι το πατρικό της μάνας μου στην Τεγέα. Και έχουμε βαφτίσει τα διάφορα δωμάτια του με αστεία ονόματα: σουίτα Σιβηρία, βίλλα μπελέχρια, ο τάφος του Ινδού κλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα