Οι δικές μου πάντως κλέβουν λαστιχάκια μαλλιών, κομπολόγια και μπεγλερια και κάλτσες. Ιδιαίτερη αδυναμία πάντως έχουν στα κομπολόγια.Τι είδους κλεπτομανία έχει η γάτα ;
Τι είδους κλεπτομανία έχει η γάτα ;
Δεν έχω δικιά μου γάτα και δεν ξέρω, έχω όμως ενα αλητάκο γατούλη που έχει μάθει πια και έρχεται στη αυλή κάθε μέρα γιατί ξέρει ότι θα έχει φαγητό και ασφάλεια όταν κοιμηθεί στην αυλή.
Με αφήνει τωρα πια να τον χαϊδεψω και μόλις βλέπει φαγητό τρίβεται στα πόδια μου.
Πάντως μου έκανε και μια ζημιουλα....
....στο προστατευτικό του σωλήνα του air condition!
Προβολή συνημμένου 231313
Λιμαρε τα νυχακια του το χρυσούλι μου!
Θα συμφωνήσω απολύτως... Και αγάπη και τρυφερότητα.είναι μεγάλη η χαρά να προσφέρεις στέγη φαΐ και ασφάλεια σε ένα ζωάκι.
Οι δικές μου πάντως κλέβουν λαστιχάκια μαλλιών, κομπολόγια και μπεγλερια και κάλτσες. Ιδιαίτερη αδυναμία πάντως έχουν στα κομπολόγια.
Αν μας πεις τι ηταν οι καλτσες, πλυμενες η απλυτες, θα σου δωσω εγω την εξηγηση.Ο Ρόρυ μας όταν ήταν μικρός, έκλεβε τις κάλτσες του άντρα μου και πήγαινε και τις τοποθετούσε κάτω από το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να μας το εξηγήσει αυτό ποτέ.
Αν μας πεις τι ηταν οι καλτσες, πλυμενες η απλυτες, θα σου δωσω εγω την εξηγηση.
Άρα, έχεις ήδη δική σου γάτα! Ο μικρός σε υιοθέτησε.... Όσον αφορά το σωλήνα ε, καλά δε πειράζει, μικρό το κακό! Το ξαναβάφεις!
Ετσι εξηγουνται ολα. Δεν αντεχε το γατι. Αν κατω απ' το κομοδινο υπηρχε και χωμα, θα τις εθαβε κιολας.Άπλυτες!!!!! Μόλις γύριζε ο άντρας μου από τη δουλειά, έβγαζε κάλτσες και παπούτσια και πήγαινε για μπάνιο. Μετά φορούσε τις παντόφλες του, έτρωγε και όταν πήγαινε να μαζέψει τα άπλυτα, ανακάλυπτε ότι έλειπαν οι κάλτσες!!!!! Την πρώτη φορά νόμιζε ότι τις έχει πάρει και δεν το θυμόταν. Μετά κατάλαβε γιατί τις είδε κάτω από το κομοδίνο και μετά τον παρακολούθησε και τον έπιασε!!