Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Δυστυχώς δεν είναι πιά μαζί μας, αλλά για μένα είναι σαν να είναι πάντα κοντά μου!
Σε ολα τα ζωακια πηγαινε το σχολιο μου και λυπαμαι πολυ για τα μικρα σου.
Αν συνεχιζεις να εχεις ζωακι, ευχομαι ο,τι καλυτερο. Πολλα και ευτυχισμενα χρονια μαζι του!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φοράει και περιλαίμιο. Μπορεί να γίνεται και ένα παιχνίδι με την έννοια του μαύρου πρόβατου αφού υπάρχει η ίδια έκφραση και στα αγγλικά. Εξάλλου 9 γάμους είχε στο ενεργητικό της η μακαριτισσα, ένας από αυτούς και με τον Χίλτον αυτοπροσώπως.
 
Μαρία Κάλλας με τα αγαπημένα της σκυλάκια
unnamed.jpg
Εδώ τα σκυλάκια κάνουν βαρκάδα σε ιδιωτικό νησί (Σκορπιός βλέπετε). Παρέα τους κρατάει ο Παζολίνι.
1969.
npgey8webbp51.png
 
πρώτη φορά βλέπω τόσο καθαρό και περιποιημένο αρνάκι. (της Zsa Zsa). στα βουνά βλέπουμε πάρα πολλά αλλά είναι πανβρώμικα, δυστυχώς.
 
Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται ακόμη κι αν το θέλεις. Τα φιλοζωικά αισθήματα όμως μια χαρα κρύβονται αν δεν φωνάξεις τον παπαράτσο να σε βγάλει φωτογραφία με σκύλους και φοράδες (αυτός που φωτογραφήθηκε με το γατάκι του όμως έμεινε κρυφός). Ο συντάκτης γράφει (τι περίεργο και ασυνήθιστο!) ανοησίες.

Ο κος Λάμας είχε φαίνεται καθυστερήσει πολύ για τη φωτογράφηση κι έφυγε τρέχοντας, μην προλαβαίνοντας καν να βάλει το πουκάμισό του. Θα έφταιγε το στρες του Χόλιγουντ. Αλλά δεν κατάλαβα, του περνάει με το που κάθεται ιππαστί στη Λέιντι στον σταύλο του? Δεν χρειάζεται να καλπάσει και λιγουλάκι?

Άσχετο, αλλά η φοράδα φοράει περίεργα χάμουρα.
 
Το σύννεφο που κρατά συντροφιά στη Μαρία την Αλιφέρη είναι πανέμορφο (και είναι και καλοί χαρακτήρες τα Samoyed) αλλά ήθελα να 'ξερα η ίδια τι έμπνευση είχε και πήγε κι αγόρασε λευκή φλοκάτη. Κι αν τα μπέρδευε κάποια στιγμή; :eek:
 
Πίσω
Μπλουζα