Οι φίλοι μας...τα ζώα!

ευχαριστώ όντως η Ζουζού μου έχει όλα τα καλά και είναι εξαιρετικό ζωάκι. ποτέ δεν με έχει γρατσουνίσει ούτε δαγκώσει. δεν έχει κάνει ζημιά στο σπίτι ποτέ ούτε ξεσπάει στα αντικείμενα γρατσουνίζοντας τα. και είναι κομπλέ ως γάτα, με τα μουστάκια της, τα νύχια της, τα δόντια της. επιφυλάσσομαι να ανεβάσω καλύτερη φωτογραφία μιας και γενικά είναι δύσκολο να φωτογραφίζεις ζώα, γιατί κινούνται συνέχεια, ακόμη και κατοικίδια, τα οποία προφανώς σε εμπιστεύονται, αλλά μπορεί να τους τραβήξει το ενδιαφέρον η μηχανή και να θέλουν να την περιεργαστούν
 
Ποσο χαιρομαι που οι νομοι εγιναν πλεον αυστηροτεροι ωστε τα ανθρωπομορφα οντα που βασανιζουν ζωακια να τιμωρουνται οπως τους αξιζει!
 
Μας έχετε τρελάνει με τα κουκλιά σας! Σαν λούτρινος είναι! :) Έτσι ήταν το Κουρελάκι μου και είχε ένα παρόμοιο άσπρο στο λαιμό, στρογγυλό σαν καμέο. Βέβαια, αυτός είναι τέλειος. Το Κουρελάκι μου είχε κομμένο αυτάκι, ένα μάτι (το άλλο ήταν γκαβούλι) και περίπου δύο χρόνια πριν το τέλος, ένα κυνόδοντα. Κάπου το έχω αναφέρει ξανά, αλλά μου λείπει τόσο πολύ, αυτό το υπέροχο πλασματάκι με την τόση εξυπνάδα και την τόση αγάπη.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αχ, να σας βάλω και εγώ τα δικά μου? Δεν έχει σημασία που το Κουρελάκι μου είναι πια στον ουρανό! Pleeeease! O άλλος είναι ο Πασάς μας. Και παρακάτω ο Ρόρυ μας! Συγγνώμη που καταχράστηκα το χώρο, δεν θα ξανασυμβεί, το υπόσχομαι, αλλά είμαι πολύ περήφανη γατομαμά (έως πειραγμένη δηλαδή)!


1624616310275.png



1624616538154.png
 
@TZELASO Υπεροχα ολα! Σε ευχαριστουμε!
Ποιο απο τα δυο ειναι το Κουρελακι;
 
Πίσω
Μπλουζα