Α καλά είσαι πρωτος4-5 είναι αυτές που δεν έχω δει. Εργαζόμουν σε video club βλέπεις.
Δύσκολο να βάλω 10 μόνο ταινίες μόνο παιδιά, sorry.
Κάπου στο 30 φρέναρα και μετά άρχισα να σβήνω.
- Aliens (1986)
- Predator (1987)
- Conan the Barbarian (1982)
- Blade Runner (1982)
- Highlander (1986)
- Terminator (1984)
- Commando (1985)
- Rambo: First Blood Part II (1985)
- Mad Max 2: The Road Warrior (1981)
- Cannibal Holocaust (1980)
- Cobra (1986)
- Tron (1982)
- War Games (1983)
- Electric Dreams (1984)
- Starman (1984)
- Friday the 13th (1980)
- Poltergeist (1982)
- Hellraiser (1987)
- Ghostbusters (1984)
- The Philadelphia Experiment (1984)
- Cocoon (1985)
είδα την πρόσφατη έκδοση uhd. Ευτυχώς η ultra wide οθόνη 3440x1440 είναι καλή για τέτοιες ταινίες. Πιστεύω η καλύτερη και πιο υποτιμημενη ταινία του Καμερον. Μάλιστα δεν κυκλοφόρησε στην Αγγλία εν έτη 2024 λόγω της σκηνής με τον αρουραίοΈνα μικρό update στην λίστα. Δεν γίνεται να μην έχει την άβυσσο.
Είχα διαβάσει και εγώ για αυτό που αναφέρεις. Είναι γνωστό πως ο Κάμερον κόντεψε να πνιγεί στα γυρίσματα, τον έσωσαν οι δύτες.είδα την πρόσφατη έκδοση uhd. Ευτυχώς η ultra wide οθόνη 3440x1440 είναι καλή για τέτοιες ταινίες. Πιστεύω η καλύτερη και πιο υποτιμημενη ταινία του Καμερον. Μάλιστα δεν κυκλοφόρησε στην Αγγλία εν έτη 2024 λόγω της σκηνής με τον αρουραίο
Πάντως οι ηθοποιοί πέρασαν τα πάνδεινα στα γυρίσματα και κόντεψαν και να πνιγούν ενώ είχαν καεί και από το χλωριούχο νερό και είχαν ξεπαγιασει. Και μετά κατηγορούν τον Κιούμπρικ.
Και αυτός και ο Εντ Χάρις ενώ η Μαστραντονιο ξέσπασε στη σκηνή που ήταν γυμνοστηθη με το "δεν είμαστε ζώα" . Ο Χάρις ξέσπασε σε κλάματα αργότερα στο αμάξι του μετά τον παρολίγο πνιγμό του.Είχα διαβάσει και εγώ για αυτό που αναφέρεις. Είναι γνωστό πως ο Κάμερον κόντεψε να πνιγεί στα γυρίσματα, τον έσωσαν οι δύτες.
Την ξαναείδα πρόσφατα.
Όντως. Έχει πολύ ενδιαφέρον το Under Pressure: Making 'The Abyss'Ίσως η πιο δύσκολη ταινία που γυρίστηκε
είδα την πρόσφατη έκδοση uhd. Ευτυχώς η ultra wide οθόνη 3440x1440 είναι καλή για τέτοιες ταινίες. Πιστεύω η καλύτερη και πιο υποτιμημενη ταινία του Καμερον. Μάλιστα δεν κυκλοφόρησε στην Αγγλία εν έτη 2024 λόγω της σκηνής με τον αρουραίο
Πάντως οι ηθοποιοί πέρασαν τα πάνδεινα στα γυρίσματα και κόντεψαν και να πνιγούν ενώ είχαν καεί και από το χλωριούχο νερό και είχαν ξεπαγιασει. Και μετά κατηγορούν τον Κιούμπρικ.