Οι 52 δαίμονες της χαρτοπαιξίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χαίρε φιλτατε. Το διάβασα πρόσφατα. Έχω σκοπό να γράψω κριτική την επόμενη εβδομάδα. Εάν το έχεις ήδη σχολιάσει, σε παρακαλώ ενημέρωσε, ώστε να μην εντρυφήσω και εγώ.
Ανυπομονούμε!

Λοιπόν, το πόνημα του Αρχιμανδρίτη μου το είχε δείξει ένας συμμαθητής μου στην ΣΤ' Δημοτικού (1983)!
Ο πατέρας του ήταν θρησκόληπτος μέχρι που έφαγε ένα ξεγυρισμένο κέρατο-διαζύγιο και ήρθε στα ίσα του (δεν νομίζω). Έφερνε στο σπίτι τους διάφορα διαμάντια και κατά καιρούς τα έβλεπα όταν πήγαινα για SUBBUTEO!
Δεν θυμόμουν τον τίτλο και τον συγγραφέα αλλά ο δαίμονας ξύπνησε μέσα μου όταν είδα ότι ο συγγραφέας παρομοιάζει τα σύμβολα με τα γεννητικά όργανα!
Ναι ο τζόγος κάθε είδους είναι μεγάλη συμφορά αλλά και η δαιμονολογία!

Που κανονικά ο συγγραφέας του βιβλίου θα έπρεπε να κλειστεί σε ψυχιατρίο με σοβαρή πάθηση.

Που κανονικά ο συγγραφέας του βιβλίου θα έπρεπε να κλειστεί σε ψυχιατρίο με σοβαρή πάθηση.

Πάντως γίνονται τέτοιες τελετές και σε πολλές περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί διάφορες και δαιμονικές μορφές του οξω απο δω.

Μην ξεχνάμε τις αναφορές των Αγίων μας και όλους τους μοναχούς που έχουν αφιερωθεί στο μοναχισμό και στην προσευχή και που πολλές φορές λόγω της αληθινής και ακλόνητης πίστης που έχουνε τους έχουν εμφανιστεί τέτοιες δαιμονικές μορφές μάλιστα υπάρχουν και αναφορές που δαιμόνια εμφανίζονται στους μοναχούς και τους δέρνουν κιόλας για να μην προσεύχονται!

Ένας απο αυτους που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι και ο Άγιος μας ο Ιωσήφ ο Ησυχαστής αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που πολεμηθηκαν απο αυτές τις δαιμονικές μορφές.

Φυσικά τους πολεμάνε και όλοι αυτοί απο τις λέσχες και τις αιρέσεις που κάνουν τελετές, θυσίες και επικλήσεις στον οξω απο δω.

Τελευταία επεξεργασία:
Να πρόκειται περί αληθινής φωτο;

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες κυρίως έτσι παλιάς εποχής που δείχνουν σε τελετή να είναι μπροστά σε τέτοιες μορφές. Μην ψάξει κανείς σας ούτε απο περιέργεια διότι θα του βγάλει διάφορα σιχαμερά και κυρίως μην τα διαβάσετε.

Πάντως γίνονται τέτοιες τελετές και σε πολλές περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί διάφορες και δαιμονικές μορφές του οξω απο δω.
Έχεις πάρει μέρος σε κάποια τέτοια τελετή ποτέ και είδες με τα μάτια σου δαιμονικές μορφές;

Έχεις πάρει μέρος σε κάποια τέτοια τελετή ποτέ και είδες με τα μάτια σου δαιμονικές μορφές;
Ξέρουμε για κάπου που μαζεύεται η ελιτ και κάνουν παρεα, δεν έχω ιδέα τι είδους τελετές γινονται και αν γινονται μπορεί να είναι ακίνδυνες τελειως στο μποχεμιαν γκροουβ τώρα ,αν βλέπουν δαιμονικές μορφές είναι άλλο πραγμα , το θεωρώ απιθανο!

Aπό ιστορίες μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Επίσης, το ότι μου είπε κάποιος κάποτε πως συνέβει αυτό, δεν είναι απόδειξη πως ισχύει στην πραγματικότητα. Όπως και το αν διαβάσαμε κάτι σε ένα βιβλίο μη επιστημονικό, πόσο μάλλον δογματικό και θρησκευτικό.

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες κυρίως έτσι παλιάς εποχής που δείχνουν σε τελετή να είναι μπροστά σε τέτοιες μορφές. Μην ψάξει κανείς σας ούτε απο περιέργεια διότι θα του βγάλει διάφορα σιχαμερά και κυρίως μην τα διαβάσετε.
Mηπως είναι al;

Έχεις δίκιο ισχύουν όλα όσα λες

Επίσης ο αρχιμανδριτης είχε και αλλες ζωγραφική αυτή τη φορά δαιμόνων από ανθρώπους που έτυχαν να τους δουν

Δε θελω να σε σκανδαλίσω και δεν ξέρω τι θα κάνουν οι 52 αλλα αν σου αρέσει η ροκ μουσική μάλλον θα ασχοληθεί αυτός ο δαίμονας μαζι σου.
Daniel ειναι το θεολογικό του. Κατα κόσμον Καρβέλας. (Τρολλαρω εννοείται ετσι)

Χριστός και Παναγία! Βρε Μάριε με παρεξηγήσες!! Χαχαχα! :icon_lol:

Πίσω
Μπλουζα