Οι 52 δαίμονες της χαρτοπαιξίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Συνημμένα

• 20250318_152446.jpg
    20250318_152446.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 4
Πλάκα πλάκα ο Κούπερ ξανανιώσε ενώ αν συνέχιζε τις καταχρήσεις θα τον έτρωγε το μαύρο χώμα σαν τον Μόρισον, τον χεντριξ , την Χιούστον, τον Τζάκσον τον κομπειν και ουκ έχει αριθμό η λιστα

Ετοιμάζω κριτική... :)
1742306361725.jpeg

.... κρίμα, από τις καλύτερες φωτογραφίες Halford - Tipton - Downing... και από κορυφαία περιοδεία τους για το άλμπουμ Turbo Lover...
.... ή μήπως ήταν από την περιοδεία "Death to all Christianity - Lucifer rules for ever - Hail to Belzebul"??? δεν καλοθυμάμαι.

αυτό μετράει για θεούσικο, χαχα:wacko:
16 bit-where are you
τώρα ειλικρινά η γνώμη μου είναι ότι ο παντοδύναμος και άναρχος Θεός δεν έχει ανάγκη από συνήγορους με την μορφή αυτού του αρχιμανδρίτη. όσο για το αγαπημένο μας χέβι μέταλ είναι αυτό που πουλάει και όπως είπε και η αδερφή μου ο Dickinson ενώ έχει δυο διδακτορικά πετάει τζετ αεροπλάνα κάνει ξιφασκία κλπ. τραγουδούσε six, six, six the number of the beast όσο είναι σατανιστής ο Dickinson άλλο τόσο είμαι κι εγώ αστροναύτης.
άλλωστε το πασίγνωστο hallowed be Thy name μόνο σατανιστικό δεν είναι. είναι μια προσευχή ενός μελλοθάνατου προς τον Κύριο.
τώρα κατά πόσον κρύβονται 52 δαιμόνια πίσω από τα χαρτιά της τράπουλας μάλλον προς τον σκοταδισμό φέρει. δηλ. αν παίζω χαρτιά με τα ανιψάκια μου έχω πουλήσει την ψυχή μου στον οξαποδώ; και όντως ο τζόγος φέρνει εθισμό πολλοί έχουν πουλήσει και την μάνα τους για τον τζόγο παλιά είχαμε τα ζάρια τις λέσχες και άλλα τυχερά παίγνια.
εγώ άλλωστε δεν πιστεύω σε μια υπερφυσική μορφή του Κακού. οι άνθρωποι είναι αρκετά κακοί από μόνοι τους.

Τελευταία επεξεργασία:
αυτό μετράει για θεούσικο, χαχα:wacko:
16 bit-where are you
τώρα ειλικρινά η γνώμη μου είναι ότι ο παντοδύναμος και άναρχος Θεός δεν έχει ανάγκη από συνήγορους με την μορφή αυτού του αρχιμανδρίτη. όσο για το αγαπημένο μας χέβι μέταλ είναι αυτό που πουλάει και όπως είπε και η αδερφή μου ο Dickinson ενώ έχει δυο διδακτορικά πετάει τζετ αεροπλάνα κάνει ξιφασκία κλπ. τραγουδούσε six, six, six the number of the beast όσο είναι σατανιστής ο Dickinson άλλο τόσο είμαι κι εγώ αστροναύτης.
άλλωστε το πασίγνωστο hallowed be Thy name μόνο σατανιστικό δεν είναι. είναι μια προσευχή ενός μελλοθάνατου προς τον Κύριο.
τώρα κατά πόσον κρύβονται 52 δαιμόνια πίσω από τα χαρτιά της τράπουλας μάλλον προς τον σκοταδισμό φέρει. δηλ. αν παίζω χαρτιά με τα ανιψάκια μου έχω πουλήσει την ψυχή μου στον οξαποδώ; και όντως ο τζόγος φέρνει εθισμό πολλοί έχουν πουλήσει και την μάνα τους για τον τζόγο παλιά είχαμε τα ζάρια τις λέσχες και άλλα τυχερά παίγνια.
εγώ άλλωστε δεν πιστεύω σε μια υπερφυσική μορφή του Κακού. οι άνθρωποι είναι αρκετά κακοί από μόνοι τους.
Ο τζόγος είναι αρρώστια πολύ άσχημη αρρώστια Μέτα τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμο έρχεται δεύτερος ως εθισμός ως προς τις συνέπειες του. Τα λέει γκροτεσκα ο παππουλης αλλά καλύτερα να τα πιστεύεις αυτά πάρα να αυτοκαταστραφεις

Το έχω από την 2α γυμνασίου όταν το παρουσίασε η "θρησκευτικός" μια τελειωμένη γυναίκα που αντί να μας κάνει διδακτική ύλη μας διάβαζε αυτό το βιβλίο για να μετανοήσουμε. Έπεφτε το γέλιο της αρκούδας τότε μέσα στην τάξη και αυτή δεν έπαιρνε χαμπάρι. Όσο για το βιβλίο, το τι αρλούμπες έγραφε μεσα δεν περιγράφεται. Άσε που μπέρδευε τον King Diamond με την Madonna και την Μαρινέλα...

20250318_183910.jpg

Eχει και τον αλις Κούπερ που μετανοησε

True or false πάντως και η γοιυκι το λεει
Στη wikipedia μπορεί να γράψει οποισδήποτε τυχάρπαστος.

Η πιο λογική εξήγηση είναι πως πιθανόν ο τύπος ήταν αυτοδίδακτος μα και τόσο μοναδικός στο να μπορεί να συνθέτει, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν σπάνιο να γίνει τόσο γρήγορα. Πλέον, έχουμε και στις μέρες μας έχουμε ελάχιστα παιδιά που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο σαν να είχαν χρόνια εμπειρίας. Δεν είναι μεταφυσικό γεγονός σε καμία περίπτωση. Απλά είναι ιδιότητες στην μουσική που λίγοι άνθρωποι έχουν

Στη wikipedia μπορεί να γράψει οποισδήποτε τυχάρπαστος.

Η πιο λογική εξήγηση είναι πως πιθανόν ο τύπος ήταν αυτοδίδακτος μα και τόσο μοναδικός στο να μπορεί να συνθέτει, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν σπάνιο να γίνει τόσο γρήγορα. Πλέον, έχουμε και στις μέρες μας έχουμε ελάχιστα παιδιά που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο σαν να είχαν χρόνια εμπειρίας. Δεν είναι μεταφυσικό γεγονός σε καμία περίπτωση. Απλά είναι ιδιότητες στην μουσική που λίγοι άνθρωποι έχουν
Οι σύγχρονοι του στα μπαρ που έπαιζε ελεγαν πως δεν είχε δυνατότητες καθόλου πολύ κάτω του μετριου και τον διώχναμε ξαφνικά έρχεται μια νύχτα και τους τρελαίνει όλους

Τελευταία επεξεργασία:
Σοβαρά μιλάω τώρα , υπάρχουν βίντεο από μαρτυρίες παγκοσμίων σταρς της μουσικής στο Youtube π.χ Bob Dylan , Katy Perry , Lady Gaga και πολλών ακόμα που δεν μπορώ να τους θυμηθώ τώρα που παραδέχονται πως πούλησαν τη ψυχή τους στον εξαποδώ και τα λένε αυτά on camera και αυτά δεν γίνονται μόνο στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα και στο πλανήτη ολόκληρο , δυστυχώς πούλησαν τη ψυχή τους σε αυτόν επειδή λάτρευαν τη μουσική , τη φήμη και το χρήμα αλλά κάποια στιγμή ο λογαριασμός θα τους έρθει και θα ναι βαρύς

Σοβαρά μιλάω τώρα , υπάρχουν βίντεο από μαρτυρίες παγκοσμίων σταρς της μουσικής στο Youtube π.χ Bob Dylan , Katy Perry , Lady Gaga και πολλών ακόμα που δεν μπορώ να τους θυμηθώ τώρα που παραδέχονται πως πούλησαν τη ψυχή τους στον εξαποδώ και τα λένε αυτά on camera και αυτά δεν γίνονται μόνο στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα και στο πλανήτη ολόκληρο , δυστυχώς πούλησαν τη ψυχή τους σε αυτόν επειδή λάτρευαν τη μουσική , τη φήμη και το χρήμα αλλά κάποια στιγμή ο λογαριασμός θα τους έρθει και θα ναι βαρύς
Για τον Μπομπ Ντίλαν και την περυ το χω δει αφού μόνοι τους το παραδέχονται εμείς @telonio γιατί να το αμφισβητούμε; τα λένε μόνοι τους εμείς φταιμε

Διάλειμμα για διαφημίσεις..

Επιβάλλεται να το δείτε μέχρι το τέλος... Στο τέλος όλη η αλήθεια! :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία:

Μάλλον δεν είναι πραγματική η φωτογραφία :)

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έργο του Γάλλου καλλιτέχνη Gustave Doré, ο οποίος ζωγράφισε την «Πομπή των 24 Πρεσβυτέρων» για το έργο του Ντάντε Αλιγκιέρι, «Θεία Κωμωδία».

Πίσω
Μπλουζα