Οι 52 δαίμονες της χαρτοπαιξίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δε θελω να σε σκανδαλίσω και δεν ξέρω τι θα κάνουν οι 52 αλλα αν σου αρέσει η ροκ μουσική μάλλον θα ασχοληθεί αυτός ο δαίμονας μαζι σου.
Daniel ειναι το θεολογικό του. Κατα κόσμον Καρβέλας. (Τρολλαρω εννοείται ετσι)
Από αυτούς τους 52 γλίτωσα από τον καρβελαδε ξερω :biglaugh:

Εμ εδώ θα ήταν τώρα αν τις έβλεπε θα τρέχε και δεν θα φτανε

Είμαι και μέσα στη 40ημερη νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής και αυτές οι συζητήσεις είναι λίγο κάπως λόγω του θέματος τους.

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι και μέσα στη 40ημερη νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής και αυτές οι συζητήσεις είναι λίγο κάπως λόγω του θέματος τους.
Αχ σαν Τον δαίμονα της χαρτοπαιξιας δεν έχει από τους πιο σκληρό πυρηνικούς και θες απεξάρτηση κανονικη

Τελευταία επεξεργασία:
Είμαστε συμπατριώτες με τον μακαριστό αρχιμανδριτη γι αυτό του ετρεφα συμπαθειαν χωρίς να ηξευρω

Οκ Περα απο την πλάκα έχω ακούσει για εφοπλιστή που έχει παίξει στα χαρτιά τα καράβια του.
Τι λες παιδί μου , μιλάμε για τέτοια συμφορά, μωρέ εγώ είχα συγγενή που είχε προπο ξέρεις τι έχουν δει τα μάτια του, σε μερικούς απαγόρευε να παίξουν γιατί ήταν του παιδιού τους το ψωμί και τσακώνονταν άγρια δηλ.τους έλεγε φτανει μην παίζεται τις οικονομίες σας και γινόταν κακος , εκτός από τα φέσια που του βαζαν, φέσια να δεις.

... δεν θα ασχοληθώ τόσο με τα χαρτιά, όσο με τα ονόματα που δίνει το βιβλίο....
1742291891876.png
έχουμε μιας πρώτης τάξης γεννήτρια για ονόματα σε μπάντες Heavy Metal:

Deadly Zefonith
Brutal Beliar
Azazelon chaos
.......
:cool:

Και μαζί με την χαρτοπαιξία πάει και το ποτό και το τσιγάρο συνοδευτικά μετά μου λέτε δεν είναι δαιμων

... δεν θα ασχοληθώ τόσο με τα χαρτιά, όσο με τα ονόματα που δίνει το βιβλίο....
Προβολή συνημμένου 294971
έχουμε μιας πρώτης τάξης γεννήτρια για ονόματα σε μπάντες Heavy Metal:

Deadly Zefonith
Brutal Beliar
Azazelon chaos
.......
:cool:

Ο αρχιμανδρίτης ήταν τεράστιος και όλα αυτά είναι αλήθεια. Η βιογραφία που έχει βάλει παραπάνω η Αριάδνη είναι κατατοπιστική. Ξεσκέπασε πολύ βρώμικα και δαιμονικά πράγματα. Απλά για να το κάνει πρέπει να μελετήσει και να εμβαθύνε και στο τέλος δεν μπορείς να απαλλαγείς εύκολα αν μπεις σε όλα αυτά στα απόκρυφα διότι σε κρατάει και το κακό όμως και εκεί ο αρχιμανδρίτης έκανε μεγάλο αγώνα και παρέμεινε ακλόνητος και τους ξεσκέπασε.

Όσο για το heavy metal είναι γνωστό ότι κάποια ονόματα που χρησιμοποιούν ήταν δαίμονες και τα τραγούδια αυτά μια υμνολογία σε αυτούς.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο αρχιμανδρίτης ήταν τεράστιος και όλα αυτά είναι αλήθεια. Η βιογραφία που έχει βάλει παραπάνω η Αριάδνη είναι κατατοπιστική. Ξεσκέπασε πολύ βρώμικα και δαιμονικά πράγματα. Απλά για να το κάνει πρέπει να μελετήσει και να εμβαθύνε και στο τέλος δεν μπορείς να απαλλαγείς εύκολα αν μπεις σε όλα αυτά στα απόκρυφα διότι σε κρατάει και το κακό όμως και εκεί ο αρχιμανδρίτης έκανε μεγάλο αγώνα και παρέμεινε ακλόνητος και τους ξεσκέπασε.

Όσο για το heavy metal είναι γνωστό ότι κάποια ονόματα που χρησιμοποιούν ήταν δαίμονες και τα τραγούδια αυτά μια υμνολογία σε αυτούς.
Oντως είναι υμνολογια φοβήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα την φωνή του αλιστερ κροουλι , ήταν σαν να άκουγα φωνή από τα βάθη μιας διεφθαρμενης αβυσσους

Κατ'εκτίμησή μου και με όλο τον σεβασμό, για εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, για να γίνει απόλυτα πιστευτό κάτι που έχει να κάνει με ένα μεταφυσικό γεγονός, θα πρέπει να υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις στο ευρύτερο κοινό. Κάτι που κάνουν οι διάφοροι κλάδοι της επιστήμης. Τώρα, το ότι κάποιος είπε ή έγραψε κάτι και δεν δείνει καμία απόδειξη, προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Δηλαδή αν επιμείνω και σας αναφέρω σοβαρά πως μέσα σε μια σπηλιά βρήκα έναν δράκο, κάποια στιγμή, κάποιοι θα με πιστέψουν;

Tα συγκροτήματα στο heavy metal είχαν αυτούς τους τίτλους, όπως και αρκετά αυτά την εμφάνιση, γιατί αυτά πουλούσαν πολύ καλά τότε. Δηλαδή ο κόσμος αγόραζε τους δίσκους και τις κασσέτες. Γιατί πάντα στον άνθρωπο αρέσει το μυστήριο και το παράδοξο. Αρκετοί γνωστοί frontman του heavy metal είναι χριστιανοί. Ο Alice Cooper (που τον είχαν βγάλει πως είναι δαιμονικός) για παράδειγμα στην προσωπική του ζωή είναι χριστιανός και βοηθά πολύ κόσμο. Πάντως, δεν περίμενα σήμερα το 2025 να ακούσω πως υπάρχουν ακόμη άτομα που θεωρούν σατανική τη heavy metal.

Κατ'εκτίμησή μου και με όλο τον σεβασμό, για εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, για να γίνει απόλυτα πιστευτό κάτι που έχει να κάνει με ένα μεταφυσικό γεγονός, θα πρέπει να υπάρχουν πρακτικές αποδείξεις στο ευρύτερο κοινό. Κάτι που κάνουν οι διάφοροι κλάδοι της επιστήμης. Τώρα, το ότι κάποιος είπε ή έγραψε κάτι και δεν δείνει καμία απόδειξη, προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Δηλαδή αν επιμείνω και σας αναφέρω σοβαρά πως μέσα σε μια σπηλιά βρήκα έναν δράκο, κάποια στιγμή, κάποιοι θα με πιστέψουν;

Tα συγκροτήματα στο heavy metal είχαν αυτούς τους τίτλους, όπως και αρκετά αυτά την εμφάνιση, γιατί αυτά πουλούσαν πολύ καλά τότε. Δηλαδή ο κόσμος αγόραζε τους δίσκους και τις κασσέτες. Γιατί πάντα στον άνθρωπο αρέσει το μυστήριο και το παράδοξο. Αρκετοί γνωστοί frontman του heavy metal είναι χριστιανοί. Ο Alice Cooper (που τον είχαν βγάλει πως είναι δαιμονικός) για παράδειγμα στην προσωπική του ζωή είναι χριστιανός και βοηθά πολύ κόσμο. Πάντως, δεν περίμενα σήμερα το 2025 να ακούσω πως υπάρχουν ακόμη άτομα που θεωρούν σατανική τη heavy metal.
Ότι κάποια της κομμάτια έχουν κάποια σχέση με δαιμονικά στοιχεία έχουν, για να πουλήσουν ίσως, όλα για το χρήμα γίνονται αλλωστε!προσωπικά δεν ακούω δεν με αφορά από ροκ ακούω άσιμο ,σιδηροπουλο, τρυπες

... κοίτα, ομολογώ ότι και εγώ δεν κατάφερα να συμπεράνω πόσα από αυτά που γράφηκαν στο παρόν θρεντ είναι με σοβαρή διάθεση και πόσα ως αστεία... Το θέμα άπτεται της Χριστιανικής θρησκείας, λόγω του συγγραφέα που αναφέρεται, οπότε, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να ξεφύγουμε. Κάποιον θα θίξουμε.
Πέραν όλων αυτών, επειδή έχουμε 2025, επειδή ο κόσμος πλέον μορφώνεται, ενημερώνεται, έχει πανεύκολη πρόσβαση σε πολύ πληροφορία, σε αντίθεση με/και για πολλά-πολλά-πολλά χρόνια πριν, όλα αυτά μας ακούγονται "κάπως".
Ο εθισμός στον τζόγο είναι υπαρκτός, όπως και οι άλλοι εθισμοί. Είναι επικίνδυνος, καταστρέφει άτομα και οικογένειες και το κράτος ηθελημένα δεν κάνει αυτά που θα μπορούσε να κάνει. Μένει στην Εκκλησσία να κάνει ότι μπορεί, και στον καθένα μας σε ατομικό ή οικογενειακό ή φιλικό επίπεδο.
Προσωπικά, είχα την τύχη να μην έχω κανένα τέτοιο εθισμό, ούτε να συναντήσω/συναναστραφώ ποτέ άτομο που είχε. Όλο αυτό μου κάνει πολύ παρωχυμένο, ξεπερασμένο, "στα λυμμένα" θέματα. Έχουμε πολλα και πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και θέματα να μας "τρομοκρατούν", από την χαρτοπαιξία και την χαρτομαντεία...

Όσο για το Heavy Metal και τον σατανισμό, ... νά 'χαμε να λέγαμε. Σύμφωνα με τους Έλληνες εκκλησιαστικούς λειτουργούς, όλα σχεδόν τα ήδη σύγχρονης μουσικής, ειδικά της "ξενόφερτης" (όπως την ονομάζουν) είναι σατανικά. Μπορείς να ανατρέξεις σε ότι έχει γραφτεί για AC/DC, Beatles, Eagles μέχρι Madonna, Μοσχολιού και Παπακωνσταντίνου....
Νομίζω μόνο ο Σαντικάϊ και ο Γαϊτάνος ξεφεύγουν από τις λίστες των σατανιστών.

Χωρίς να είμαι ειδικός, χωρίς να έχω εμβαθύνει, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, έχω την αίσθηση, ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, όπως διδάσκεται από τον κλήρο, θεωρεί πως οτιδήποτε δεν συνδέεται με τον Χριστό, οτιδήποτε δεν δηλώνει Χριστό, είναι "λάθος". Χωράει πολύ συζήτηση, είναι υπεραπλουστευτική η φράση που χρησιμοποιώ, πολύ γενική και αόριστη , πιθανότατα και λάθος....
Θα τολμούσα να κάνω μια αναφορά σχετική/άσχετη.... θυμηθείτε την πραγματική υπόθεση πίσω από το "όνομα του ρόδου" του Ουμπέρτο Έκο, τι έγραφε το βιβλίο για το γέλιο, ότι ήταν απαγορευμένο, αποσπούσε τον άνθρωπο από τον φόβο του Θεού. Παρόμοια έχουν γραφτεί και για τον έρωτα (μεταξύ ανθρώπων, γιατί υπάρχει και ο έρωτας με τον Θεό). για το σεξ, για την "κακή" μουσική και τον "κακό" χωρό. Ξεσηκώνει τον άνθρωπο, διώχνει από το μυαλό του τον Θεό, διώχνει από το μυαλό τον φόβο του θανάτου, τον παρασύρει μακρυά, σε άλλες σκέψεις κλπ κλπ κλπ κλπ.....
Είπαμε, υπεραπλουστεύσεις και προσωπικές σκέψεις.....

Τελευταία επεξεργασία:
... κοίτα, ομολογώ ότι και εγώ δεν κατάφερα να συμπεράνω πόσα από αυτά που γράφηκαν στο παρόν θρεντ είναι με σοβαρή διάθεση και πόσα ως αστεία... Το θέμα άπτεται της Χριστιανικής θρησκείας, λόγω του συγγραφέα που αναφέρεται, οπότε, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να ξεφύγουμε. Κάποιον θα θίξουμε.
Πέραν όλων αυτών, επειδή έχουμε 2025, επειδή ο κόσμος πλέον μορφώνεται, ενημερώνεται, έχει πανεύκολη πρόσβαση σε πολύ πληροφορία, σε αντίθεση με/και για πολλά-πολλά-πολλά χρόνια πριν, όλα αυτά μας ακούγονται "κάπως".
Ο εθισμός στον τζόγο είναι υπαρκτός, όπως και οι άλλοι εθισμοί. Είναι επικίνδυνος, καταστρέφει άτομα και οικογένειες και το κράτος ηθελημένα δεν κάτι αυτά που θα μπορούσε να κάνει. Μένει στην Εκκλησσία να κάνει ότι μπορεί, και στον καθένα μας σε ατομικό ή οικογενειακό ή φιλικό επίπεδο.
Προσωπικά, είχα την τύχη να μην έχω κανένα τέτοιο εθισμό, ούτε να συναντήσω/συναναστραφώ ποτέ άτομο που είχε. Όλο αυτό μου κάνει πολύ παρωχυμένο, ξεπερασμένο, "στα λυμμένα" θέματα. Έχουμε πολλα και πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και θέματα να μας "τρομοκρατούν", από την χαρτοπαιξία και την χαρτομαντεία...
Ρώτα τον συγγενή μου που είχε να κάνει με τέτοιον κόσμο εξαρτημένο τι βίωσε που ο άλλος ήθελε να παίξει και τα λεφτά των αγγλικών του παιδιού του. Τι έπαθε; αρρώστησε με άσχημο αυτόανοσο τώρα άλλαξε δουλειά και βρήκε την υγεία του.

Είχε πιάσει Πάτο ο Κούπερ όταν στράφηκε στον ιησου, άλλος άνθρωπος πάντως ήρεμος έκοψε το ποτό, τα ναρκωτικά κτλ

Μια χαρά τα λες για τον Κούπερ. αλλά, ΠΑΝΤΟΤΕ οι ροκ σταρς ήταν αυτοκαταστροφικοί. Η ενασχόληση με τέτοια μουσική, σε τέτοια μέρη, με τέτοιους "συναδέλφους" και "παράγοντες", προφανώς σε εκθέτει σε κινδύνους, σε εθισμούς, σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες.
Αλλά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Μιλάμε για μουσικούς. Μου αρέσει ο τάδε μουσικός επειδή παίζει καλή κιθάρα, επειδή φτιάχνει όμορφα / μελωδικά / δυνατά / ήρεμα / μελαγχολικά/ χαρούμενα / ανεβαστικά / χορευτικά / ΣΚΑΤΑ τραγούδια.
Δεν τον θαυμάζω για την ζωή του, ούτε για τις συνήθειές του, ούτε για την οικογένεια που έφτιαξε, ούτε για την καθημερινότητά του, ούτε για τις επιλογές που έκανε στη ζωή του, ούτε καν για την βιοθεωρία του.
Μου αρέσει ο τάδε αθλητής γιατί θαυμάζω την αφοσίωση και το ταλέντο και την απόδοση που έχει στο άθλημά του.
ΧΕΣΤΗΚΑ για τις απόψεις του για την θρησκεία, για τον σατανισμό, για τον Ναζισμό, για τον κομουνισμό, για τον καπιταλισμό, για την οικογένεια, για τα εμβόλια, για την επεκτατική πολιτικοί των Κλίγκον κλπ κλπ. Χ Ε Σ Τ Η Κ Α.
Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, που θαυμάζω για τις σκέψεις τους για τα ως άνω ζητήματα.

Ζούμε σε μια εποχή, που οποιοδήποτε "νούμερο" απολαμβάνει δημοσιότητα, αποκτά και "δημόσιο λόγο" που υποτίθεται ότι πρέπει να ακούσω. Είσαι σεφ? Με γειά σου και χαρά σου. Φτιάξε μια καρμπονάρα, δώσε μου μια συνταγή για "παστίτσιο με 2 υλικά, σε 7,5 λεπτά" και σκάσε για τα εμβόλια και για την θεραπεία του έμπολα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Oι ροκ σταρς ήταν πάντοτε αυτοκαταστριφικοι συμφωνώ 1000 τα εκατο ας μην ξεχνάμε και το κλαμπ των 27 που πεθαίνουν διάσημοι μουσικοί σε αυτήν την ηλικια

Πίσω
Μπλουζα