Οι 52 δαίμονες της χαρτοπαιξίας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μάλλον δεν είναι πραγματική η φωτογραφία :)

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έργο του Γάλλου καλλιτέχνη Gustave Doré, ο οποίος ζωγράφισε την «Πομπή των 24 Πρεσβυτέρων» για το έργο του Ντάντε Αλιγιγκιέρι, «Θεία Κωμωδία».
Έτσι πρέπει να ναι κάτι τέτοιο μου θυμίζει και μενα, πρέπει να ναι δαντε

Μάλλον δεν είναι πραγματική η φωτογραφία :)

Κι αυτό γιατί πρόκειται για έργο του Γάλλου καλλιτέχνη Gustave Doré, ο οποίος ζωγράφισε την «Πομπή των 24 Πρεσβυτέρων» για το έργο του Ντάντε Αλιγκιέρι, «Θεία Κωμωδία».

Έβαλα αναζήτηση τα μαύρα γράμματα σε αυτό που έγραψες και μου έβγαλε αυτό:

Και οι μορφές αυτών που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι τα 4 ζώα που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Έβαλα αναζήτηση τα μαύρα γράμματα σε αυτό που έγραψες και μου έβγαλε αυτό:

Και οι μορφές αυτών που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι τα 4 ζώα που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Πρόκειται για μια αλληγορία στο έργο του Δάντη από αποσπάσματα της Αποκάλυψης. Στην κάθοδό του προς το Καθαρτήριο συναντά την πομπή που ακολουθείται από 4 τέρατα που παραπέμπουν στους 4 Ευαγγελιστές.

Για τον Μπομπ Ντίλαν και την περυ το χω δει αφού μόνοι τους το παραδέχονται εμείς @telonio γιατί να το αμφισβητούμε; τα λένε μόνοι τους εμείς φταιμε
Προφανώς για να το λένε είναι και σατανιστές. Πάντως σατανιστές από σατανιστές έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Πάντως, προσωπικά τουλάχιστον, αν μου αρέσει η μουσική κάποιου δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Για παράδειγμα ο Rob Halford που παραδέχτηκε παλιά πως είναι gay, δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή, τα φωνητικά του μου αρέσουν.

Και όσο για τον Johnson, κράτα μικρό καλάθι για αυτούς που λένε πως ήταν μέτριος και έγινε πολύ καλός μέσα σε 24 ώρες.

Πρόκειται για μια αλληγορία στο έργο του Δάντη από αποσπάσματα της Αποκάλυψης. Στην κάθοδό του προς το Καθαρτήριο συναντά την πομπή που ακολουθείται από 4 τέρατα που παραπέμπουν στους 4 Ευαγγελιστές.

Μάλιστα. Δεν ξέρουμε βασικά και τι γράφει στο βιβλίο του μακαριστού αρχιμανδρίτη και γιατί έχει βάλει αυτή την φωτογραφία. Ίσως αναφέρεται σε αυτό το σημείο στην Αποκάλυψη και για αυτό και έχει βάλει συγκεκριμένα αυτή την φωτογραφία.

@exetlaios φίλε Κωνσταντίνε ενημέρωσε μας.

Στη wikipedia μπορεί να γράψει οποισδήποτε τυχάρπαστος.

Η πιο λογική εξήγηση είναι πως πιθανόν ο τύπος ήταν αυτοδίδακτος μα και τόσο μοναδικός στο να μπορεί να συνθέτει, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν σπάνιο να γίνει τόσο γρήγορα. Πλέον, έχουμε και στις μέρες μας έχουμε ελάχιστα παιδιά που παίζουν κάποιο μουσικό όργανο σαν να είχαν χρόνια εμπειρίας. Δεν είναι μεταφυσικό γεγονός σε καμία περίπτωση. Απλά είναι ιδιότητες στην μουσική που λίγοι άνθρωποι έχουν
Άκουσα στο tube το Hellhound on my trail και το Come on in my kitchen. Ενώ περίμενα να ακούσω κάτι που να φτάνει τον Satriani ή τον Malmsteen, και τα δύο τραγούδια είναι πολύ απλοί ρυθμοί σε 2 χορδές (άντε στο δεύτερο τραγούδι έχει μερικά φουλ ακόρντα). Είναι φανερό πως βασίζεται περισσότερο στα φωνητικά του. Και μετά σου λένε πως έκανε συμφωνία με τον δίαβολο για να παίζει ένα απλό ρυθμό που σε ένα μήνα ένας άσχετος μπορεί να παίξει.

Προφανώς για να το λένε είναι και σατανιστές. Πάντως σατανιστές από σατανιστές έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Πάντως, προσωπικά τουλάχιστον, αν μου αρέσει η μουσική κάποιου δεν με αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Για παράδειγμα ο Rob Halford που παραδέχτηκε παλιά πως είναι gay, δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή, τα φωνητικά του μου αρέσουν.

Και όσο για τον Johnson, κράτα μικρό καλάθι για αυτούς που λένε πως ήταν μέτριος και έγινε πολύ καλός μέσα σε 24 ώρες.
Ε τότε η μουσική τους κάποια σχέση έχει με τον σατανισμο

Άκουσα στο tube το Hellhound on my trail και το Come on in my kitchen. Ενώ περίμενα να ακούσω κάτι που να φτάνει τον Satriani ή τον Malmsteen, και τα δύο τραγούδια είναι πολύ απλοί ρυθμοί σε 2 χορδές (άντε στο δεύτερο τραγούδι έχει μερικά φουλ ακόρντα). Είναι φανερό πως βασίζεται περισσότερο στα φωνητικά του. Και μετά σου λένε πως έκανε συμφωνία με τον δίαβολο για να παίζει ένα απλό ρυθμό που σε ένα μήνα ένας άσχετος μπορεί να παίξει.
Λένε και για έναν άλλο με βιολί κλασσικής μουσικής πως έκανε συμβόλαιο με τον διαβολο

Λένε και για έναν άλλο με βιολί κλασσικής μουσικής πως έκανε συμβόλαιο με τον διαβολο
Και είσαι σίγουρη πως παίζει ο ίδιος βιολί (που είναι μακράν πιο δύσκολο από την κιθάρα) και δεν έπαιζε κάποιος άλλος έμπειρος. Το να κατηγορεί κάποιον ο κόσμος είναι συνηθισμένο.

Και για αυτούς που λένε πως είναι σατανιστές, αν σου αρέσει η μουσική τους και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα ή δυναμικά, είναι λάθος;

Ναι. Υπάρχουν metal μπάντες που δηλώνουν σατανιστές (ή wannabe σατανιστές). Είτε το κάνουν για να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο ακροατήριο, είτε για να προκαλέσουν (βλ. ομολογία Venom), είτε γιατί το πιστεύουν, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Εμπρησμοί εκκλησιών, δολοφονίες, χρήση σατανικών συμβόλων στις συναυλίες και ιδιαίτερα στις Βόρειες χώρες της Ευρώπης, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα μέσα από τα οποία οι black metallαδες ουρλιάζουν, «ναι είμαστε σατανιστές».

Είναι; Δεν ξέρω.
Ψιλο αμφιβάλλω. Μάλλον για γραφικούς μου κάνουν.

Ξέρω όμως ότι το παρακάτω είναι κομματάρα:

Και είσαι σίγουρη πως παίζει ο ίδιος βιολί (που είναι μακράν πιο δύσκολο από την κιθάρα) και δεν έπαιζε κάποιος άλλος έμπειρος. Το να κατηγορεί κάποιον ο κόσμος είναι συνηθισμένο.

Και για αυτούς που λένε πως είναι σατανιστές, αν σου αρέσει η μουσική τους και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα ή δυναμικά, είναι λάθος;
O κόσμος λέει αλλά και καπνός χωρίς φωτισ δεν υπάρχει
Τομ Ντίλαν τον θεωρώ κορυφή αλλά τι δουλειά είχε να γράψει για τους crossroads

Ναι. Υπάρχουν metal μπάντες που δηλώνουν σατανιστές (ή wannabe σατανιστές). Είτε το κάνουν για να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο ακροατήριο, είτε για να προκαλέσουν (βλ. ομολογία Venom), είτε γιατί το πιστεύουν, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Εμπρησμοί εκκλησιών, δολοφονίες, χρήση σατανικών συμβόλων στις συναυλίες και ιδιαίτερα στις Βόρειες χώρες της Ευρώπης, είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα μέσα από τα οποία οι black metallαδες ουρλιάζουν, «ναι είμαστε σατανιστές».

Είναι; Δεν ξέρω.
Ψιλο αμφιβάλλω. Μάλλον για γραφικούς μου κάνουν.

Ξέρω όμως ότι το παρακάτω είναι κομματάρα:

Τα λες πολύ σωστά

Aλλος ένας μαύρος καλλιτέχνης πέρασε τους crossroads και έκανε συμφωνία με τον διάβολο μάλιστα την ίδια εποχή με τον johnson

... δεν θα ασχοληθώ τόσο με τα χαρτιά, όσο με τα ονόματα που δίνει το βιβλίο....
Προβολή συνημμένου 294971
έχουμε μιας πρώτης τάξης γεννήτρια για ονόματα σε μπάντες Heavy Metal:

Deadly Zefonith
Brutal Beliar
Azazelon chaos
.......
:cool:
Έχω ήδη αρχίσει το air guitaring!

Τη σχέση μεταξύ Heavy metal και σατανά την έχει πραγματευτεί η ταινία ντοκουμέντο:

Συνημμένα

• the 2.jpg
    the 2.jpg
    15,6 KB · Προβολές: 5
  • the peak.jpg
    the peak.jpg
    14,3 KB · Προβολές: 5
Τελευταία επεξεργασία:
Έχω ήδη αρχίσει το air guitaring!

Τη σχέση μεταξύ Heavy metal και σατανά την έχει πραγματευτεί η ταινία ντοκουμέντο:
Πήραν φωτιά ήδη οι πένες σκέψου να ανεβαζει και το τοπικ ο εχετλαιος ε ρε τι θα γινει

πάντως εγώ το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο αυτούς που ισχυρίζονται ότι πούλησαν την ψυχή τους στον σατανά. δηλ. μια ωραία πρωία ο Tony Iommi πήρε τηλ. το 666 και είπε, καλημέρα κύριε Εωσφόρε, σου δίνω την ψυχούλα μου και εσύ μου δίνεις ροκ καριέρα, φράγκα, δόξα, γκόμενες και 10 χρυσούς δίσκους; δεν στέκει ούτε σαν αστείο!

Ο συγκεκριμένος πέρασε πολύ δύσκολα. Έχασε μέρος ενός δαχτύλου του σε εργατικό ατύχημα και έφτιαχνε μόνος του κέρινο προσθετικό για να μπορεί να παίξει κιθάρα. Τι σατανάς και λαλακίες.

Πίσω
Μπλουζα