Ας βρεθεί κάποιος σας παρακαλώ........akmakas είπε:Χε χε...20 VHS κασσέτες έχουν γραμμένα σχεδόν όλα τα επεισόδια.Τα έχει φίλος μου..Το πρόβλημα είναι ποιος θα κάτσει να τις κάνει DVD!!![]()
Μακάρι, απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί,αν και δεν το πολυβλέπω, ακόμη περιμένω το Star Trek: The Next Generation να έρθει με Ελληνικούς υπότιτλους και απ’οτι φαίνεται θα περιμένω για πολύ......akmakas είπε:Μην αγχώνεσαι..κάποια στιγμή θα βγει εδώ στην Ελλάδα με Ελληνικούς υπότιτλους!!!![]()
Ναι οκ, δεν αντιλεω..exetlaios είπε:Νομίζω ότι η ύπαρξη αστυνομικών στα σχολεία, δεν είναι υποχρεωτικά "σωστό" ή "λάθος".Σημασία έχει να συμβαδίζει με το στυλ της κοινωνίας.
Στο δικό μου σχολείο π.χ. θα μου φαινόταν ΕΝΤΕΛΩΣ παράλογο να είχαμε μυστικούς αστυνομικούς !
Να κάνανε τι ;
Να συλλαμβάνανε όσους αντιγράφανε στα διαγωνίσματα ;
Στην Αμερική όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οι μαθητές σκάνε μύτη στα λύκεια με αυτόματα και στιλέτα,
και γίνεται ΤΡΕΛΟ εμπόριο ναρκωτικών.
Αν είχα την ατυχία, να στέλνω το παιδί μου σε ένα τέτοιο σχολείο,
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να υπάρχει αστυνομική φύλαξη.
Sorry αλλά o Τζωνυ είναι δικός μου.Εσύ διάλεξε καποίον αλλόν, τι λές για τον Άντονυ;Death2Eliza είπε:bi-bi... ουτε εμενα θα με χαλαγε ο Τζωνυ στο σχολειο μου.
Θα επεφτε τρελο μαλλιοτραβηγμα βεβαια..
Ευχαριστώ πολύ.Είδες που όλα λύνονται με ειρηνικό τρόπο αρκεί να ξέρεις τις αδυναμίες της «αντιπάλου» σου χι!χι!χι!Death2Eliza είπε:επαιξες δυνατο χαρτι, ατιμη γαλαζια ξανθια καλλονη!!!Εισαι πανουργα (το λιγοτερο!)
Ο Αντονυ ειναι πανω απο ολους τους αντρες, ειτε ειναι απο σαρκα ειτε απο νερομπογια!!
Ο Τζωνυ δικος σας κυρια μου...
Και το ρωτάς?Έπρεπε ήδη να το είχες κάνει.lkam είπε:Ωχ ναι..σορρυ! Δεν εχω προλαβει να χτενισω ολο το φορουμ ακομα![]()
Bi-Bi να μας κανονισω double date ?!!:lotsofolove: lollolol
Δεν θέλω τέτοια.......μην ακούω σλουρπ κ ξανασλουρπ.Δεν θα την πληρώσω εγώ επειδή ό Αντονυ δεν φόραγε τέτοια τζινάκια.Death2Eliza είπε:εμενα στην απεξω ε? :icon_cry:
btw..τι καυτο τζινακι φοραει ο Τζωννυ στην τριτη φωτο...σλουρπ κ ξανασλουρπ..
Και πέντε ζώνες να φόραγε πάλι θα του πήγαιναν........:lotsofolove::lotsofolove:keropi είπε:giati tis 2 zones pou tis pas?
Αμαν βρε παιδακι μου, ασε με να βλεφαριασω κ εγω λιγο..bi-bi είπε:Δεν θέλω τέτοια.......μην ακούω σλουρπ κ ξανασλουρπ.Δεν θα την πληρώσω εγώ επειδή ό Αντονυ δεν φόραγε τέτοια τζινάκια.![]()