Κάπου είχε πάρει το αυτί μου οτι η Σταυρίνα έχει σχολή χορού στην Βουλιαγμένης...exetlaios είπε:Τι να πρωτοψηφίσουμε ρε Πάνο ;
Τελικά ψήφισα Σταυρίνα Πρεβεδώρου, γιατί η κοπέλα ήταν απλά ακαταμάχητα ερωτεύσιμη !
Άντρες χορευτές, 35άρηδες, ξέρεις αν δέχονται ;Stormwatch είπε:Κάπου είχε πάρει το αυτί μου οτι η Σταυρίνα έχει σχολή χορού στην Βουλιαγμένης...
Τις φωτογραφιες που εβαλε ο georgeikos τις ειδες καλα;exetlaios είπε:Άντρες χορευτές, 35άρηδες, ξέρεις αν δέχονται ;
Στις φωτογραφίες φαίνεται όντως πολύ "σπασμένη" αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος,bambinella 100 είπε:Τις φωτογραφιες που εβαλε ο georgeikos τις ειδες καλα;
Η κυρία που βρίσκετε πάνω αριστερά με το άσπρο σακάκι μήπος είναι η Γιώτα Αγνάντη ?(Θα μπορούσε άνετε να ειναι μέσα στη ψηφοφορία)georgeikos είπε:και επειδη μαλλον οι ληψεις που εβαλα μαλλον την αδικουν δειτε και αυτην που η σταυρινα ειναι καπως πιο....ειναι ακριβως πανω απο την καιτη φινου με το φορεμα το πουαΠροβολή συνημμένου 31475
ναι αυτη ειναι!!!video80 είπε:Η κυρία που βρίσκετε πάνω αριστερά με το άσπρο σακάκι μήπος είναι η Γιώτα Αγνάντη ?(Θα μπορούσε άνετε να ειναι μέσα στη ψηφοφορία)