Ουράνιο Τόξο (1986)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dominion
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάμε λίγο πίσω; Ποιος έβλεπε "Ουράνιο Τόξο" 1986-1989; Μήπως υπάρχει κανένα βιντεάκι με τίτλους αρχής ή οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδεψει πίσω στα τρυφερά μας χρόνια;

Χρήστος Δημόπουλος από την Απογευματινή της δεκαετίας του 80

Συνημμένα

• 04-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ-21-Αυγούστου-1987-1.jpg
    04-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ-21-Αυγούστου-1987-1.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 5

Απόσπασμα από την παιδική εκπομπή "Ουράνιο Τόξο" (προβλήθηκε στην ΕΤ1 το Δεκέμβριο 1987) όπου παρουσιάζουν ζωγραφιές που έστειλαν παιδιά. Συνεχίζει εμβόλιμα η προβολή κινουμένων σχεδίων της σειρά "Αλέξανδρος ο γάτος". Ακολουθεί προβολή των υπόλοιπων ζωγραφιών από παιδιά, και η αναγγελία της παιδικής σειρά κινουμένων σχεδίων "Ντάνης ο τρομερός".

Ο Χρήστος Δημόπουλος στην προσωπική του ιστοσελίδα κάνει την δική του αναφορά στο Ουράνιο Τόξο :

Τελευταία επεξεργασία:
Απόσπασμα από την παιδική εκπομπή "Ουράνιο Τόξο" (προβλήθηκε στην ΕΤ1 το Δεκέμβριο 1987) όπου παρουσιάζουν ζωγραφιές που έστειλαν παιδιά. Συνεχίζει εμβόλιμα η προβολή κινουμένων σχεδίων της σειρά "Αλέξανδρος ο γάτος". Ακολουθεί προβολή των υπόλοιπων ζωγραφιών από παιδιά, και η αναγγελία της παιδικής σειρά κινουμένων σχεδίων "Ντάνης ο τρομερός".

Τι μου θυμήσες!! Είχα στείλει και εγώ ζωγραφιά!! Δεν ξέρω όμως αν την έδειξαν. Στα 80s ήμασταν διπλοβάρδια στο σχολείο, μια βδομάδα πρωινοί, μια βδομάδα απογευματινοί. Η εκπομπή προβαλλόταν μεσημέρι, γύρω στις 3.30. Κάθε βδομάδα που ήμουν πρωινή στο σχολείο, περίμενα με αγωνία το μεσημέρι να δω την εκπομπή μηπως δείξουν τη ζωγραφιά μου. Δεν την είδα ποτέ...Μάλλον θα την έδειξαν, αν την έδειξαν, οταν ήμουν στην απογευματινή βάρδια...

Μια εκπομπή η οποία, δε γνώριζα ότι μετράει τόσα χρόνια από τότε που βγήκε στον αέρα. Πρόλαβα τη δεύτερη περίοδο που ξεκίνησε το 2001 απ' όσο είδα.

Υπέροχη εκπομπή, υπέροχος και ο κ. Χρήστος, θα έλεγα ιστορική φυσιογνωμία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Έβλεπα την εκπομπή σε καθημερινή βάση, τόσο πολύ μου άρεσε και αν δεν απατωμαι, συνέχισε μέχρι σχετικά πρόσφατα, τα τελευταία χρόνια σταμάτησε.

Αν τυχόν δει αυτό το μήνυμα, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον συμπαθέστατο και αγαπημένο κ. Δημόπουλο, για τα όσα έχει προσφέρει στην παιδική μας ηλικία, θα τον ευγνωμονούμε για πάντα....

Πίσω
Μπλουζα