Α, με πρόλαβες, ήταν το επόμενο που θα έβαζα.Απλά click (το έχω βάλει στο σωστό σημείο)
Αμ δε! Μαλλον τα ουρλιαχτά του Βρασίδα Πεογιού θα λέγεται.Να σας πώ, έτσι που πάμε, σε λίγο το θρεντ θα λέγεται " Τα ουρλιαχτά με διάρκεια του Eric Adams".
Τώρα που είδα το τέρας θυμήθηκα αυτό που ήθελα να ρωτήσω από την αρχή του θρεντ, Νίκο. Αν πετύχουμε ουρλιαχτό με διάρκεια σε live εκτέλεση κάποιου κομματιού, πιάνεται;Οπως είπα, το θρεντ τείνει να γίνει του Bruce Dickinson και απορώ πώς δεν το έχει βάλει κανείς.
Εννοείται! Δεν το είχα σκεφτεί καν να ψάξω για live.Τώρα που είδα το τέρας θυμήθηκα αυτό που ήθελα να ρωτήσω από την αρχή του θρεντ, Νίκο. Αν πετύχουμε ουρλιαχτό με διάρκεια σε live εκτέλεση κάποιου κομματιού, πιάνεται;
Μόλις μπήκε ένα live και μαλιστα πολύ πετυχημένο. Θεωρώ το εγχείρημα να βρεις live αρκετά ως πολύ δύσκολο, καθότι ένα τραγούδι που στο επίσημο αλμπουμ έχει κάποιο μακρόσυρταο ουρλιαχτό, στο live μπορεί να μην υπάρχει καν ή να έχει μικρή διάρκεια. Οπότε είναι ένα καλό τεστ, για όποιον προσπαθήσει να βρει. Χρειάζεται καλή μνήμη και να τα πας καλά με τα live, με τα οποία εγώ εχω μικρή σχέση, σχεδόν είμαι στουρνάρι.Αν πετύχουμε ουρλιαχτό με διάρκεια σε live εκτέλεση κάποιου κομματιού, πιάνεται;
Μα κι εγώ έκανα την ερώτηση απλώς για να ξέρω που κινούμαστε σε σχέση με τους όρους του θρεντ. Σίγουρα κάποιοι θα έχουν μερικά κομμάτια υπ' όψιν τους. Ήδη υπήρχε ανταπόκριση.Χρειάζεται καλή μνήμη και να τα πας καλά με τα live, με τα οποία εγώ εχω μικρή σχέση, σχεδόν είμαι στουρνάρι.
Μπήκε στην μεταλλική workout λίστα μου (μπάσκετ με ασύρματα ακουστικά).Είχα βάλει μια playlist σήμερα το απόγευμα για να με συνοδέψει στο ευγενές άθλημα του σιδερώματος και το ξαναθυμήθηκα. Παιδιά μου, πρόκειται για τεφαρίκι! Γιατί όχι μόνο το ουρλιαχτό με το οποίο κλείνει το κομμάτι (άντε, σας το έκανα εύκολο) διαρκεί 19 ωραιότατα δεύτερα αλλά και ο πολλά υποσχόμενος τίτλος του ακούγεται 37 φορές! Δύο θρεντ σ' ένα τραγούδι!
Grim Reaper - See you in hell (1983)
Άπατος όχι ιδιαίτερα. 5-4 είναι το σκορ, προηγείται ο Βρασίδας για την ώρα. (Βέβαια δεν τολμώ να κάνω σύγκριση δεξιοτήτων μεταξύ του Βρασίδα και του Ερρίκου, όχι γιατί κάποιος θα μου την πει - άλλο που τόλμησα μια φορά να πω κάτι για τον Ozzy και με κυνηγούσαν- αλλά γιατί είναι διαφορετικές τεχνικές).Πάλι ο Βρασίδας στο κόλπο. Ο Adams πάει άπατος.
Iron Μέιden - Τα παιδγιά των καταραμένων
Από το 3:42 ως το 3:57.
Μου φαίνεται θα αφήσω το ντέρμπι πάνω σας....Really?