Ο Άγιος (The Saint)

Μπαμπι άρχισα ξανά να το βλέπω, έχει Χριστουγεννιάτικο επεισοδιο ο Άγιος;
Δεν εχω δει ολα τα επεισοδια. Μου λειπουν καποια απο την πεμπτη και εκτη σαιζον και ολοκληρη η τεταρτη.
Απο αυτα που εχω δει ομως, οχι, δεν υπηρξε τιποτα τετοιο.
 
Από τις λίγες σειρές της υπέροχης δεκαετίας του '70 που θεωρώ απαράδεκτες και δεν βλεπόταν με τίποτα. Και είναι φυσικό γιατί πρωταγωνιστής είναι ο εντελώς άσημος, ατάλαντος και αδιάφορος ηθοποιός Ρότζερ Μουρ που πέρασε απαρατήρητος και δεν θυμάμαι ούτε κατά διάνοια την όψη του και την εμφάνιση του.
Για να σοβαρευτώ σφυρίζοντας λήξη στην αποθέωση του τρολαρίσματος που όλοι καταλάβατε, θα προσθέσω πέρα από τα χιλιάδες διαπιστευτήρια και την βαθιά υπόκλιση που όλοι χρωστάμε σε τέτοιες ιστορικές και ανεπανάληπτες σειρές, καθώς και στο ιερό τέρας που λέγεται Σάιμον Τέμπλαρ κατά κόσμο Ρότζερ Μουρ, ηθοποιός με προσωπικότητα, εμφάνιση, γοητεία και διαχρονική επιτυχία που πιστεύω έφτασε στο απώγειο της δόξας του στις θρυλικές ταινίες του Τζέιμς Μπόντ. Τι ζήσαμε και τι απολαύσαμε παιδιά τόσο στην μικρή όσο και στην μεγάλη οθόνη με ηθοποιούς τρομερού όγκου και εκτυφλωτικής και απαστράπτουσας παρουσίας.
 
6η σαιζον 6ο επεισοδιο "Τhe Double Take" o Simon προσλαμβανεται απο ελληνα πολυεκατομυριουχο (κλωνος του Ωνασση στις δοξες του τοτε) με καποια εξωτερικα πλανα απο την Ελλαδα και το Ελληνικο .

Χαμογελασα και οταν ειδα το παρακατω ,ο μαλλον ελληνοαμερικανος μεταφραστης το Τaxis στα ελληνικα το μεταφρασε Ταξιά σαν γνησιος μεταναστης.

taxia.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα