mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μας χαλαει καθολου και αυτη ρετρο ειναι....freaktmp είπε:Εδω λεει οτι ειναι το The Persuaders! και οχι ο Αγιος.
Σε ευχαριστω! Δεν ειχα ιδεα! Αντε να ετοιμαζουμε τα τηλεκοντρολ σιγα - σιγα για εγγραφη!καθε σαββατοκυριακο στις 20:00 στο action24
για livestreaming https://action24.gr/live/
Θυμάμαι ότι έπαιζε στο mega..Στο νεότατο τότε mega..Δηλαδή,μεταξύ '90-'91..(λες να είμαι τόσο λάθος?..μπορεί)..Θυμάμαι σίγουρα πως στο καινούριο τότε mega υπήρχαν σειρές των 60s και 70s..Θυμάμαι πως το "Χαβάη 5-0", το πρωτοείδα στο mega.Την μουσική της σειράς την ήξερα βέβαια από πολύ πριν.Αλλά την σειρά δεν την είχα δει ποτέ.Λύκειο ήμουν.Το 1990 πρέπει να ήταν.Και θυμάμαι πως ήταν καθημερινή (Τρίτη νομίζω) και πολύ αργά. Προβολή ή 01:30 ή 2:00 τα ξημερώματα!..Και πάντα τα έβλεπα.Και είχα και σχολείο την άλλη μέρα!Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να τη χάσω..Τη σειρά με τον Κέρτις και τον Μουρ,θυμάμαι πώς την έβαζαν απόγευμα Δευτέρας (?). Πάντως την έβλεπα και αυτήν..Το "Ο Άγιος", νομίζω πως την έβαλαν όταν σταμάτησαν να δείχνουν το "the Persuaders".Κάτι τέτοιο θυμάμαι.Τώρα με έβαλες σε αμφιβολίες όμως με το αν ήταν το 2001 και τα ΄χω μπερδέψει! Δεν ξέρω.Εγώ ειδικά,από το '96-'97, σταμάτησα να είμαι και τόσο πολύ "τηλεορασάκιας".Πάντως,θυμάμαι όταν παίχτηκε η κινηματογραφική μεταφορά του Άγιου (με τον Βαλ Κίλμερ,1997),να "ξενέρωσα" λίγο με τον ηθοποιό σ'αυτόν τον ρόλο.Γιατί,είχα συνηθίσει το πρόσωπο του Μουρ.Άρα, αναγνώριζα σαν "αυθεντικό" Άγιο τον Ρότζερ Μουρ..Και επειδή,αυτές τις τρεις σειρές που ανέφερα στο σχόλιο μου,δεν υπήρχε περίπτωση να τις είδα ποτέ στην κρατική των 80s,τότε μάλλον είναι από τις πρώτες ξένες σειρές της ιδιωτική τηλεόρασης.@Fulci Πραγματικα δεν ξερω αν η σειρα προβληθηκε στην ελληνικη τηλεοραση τη δεκαετια του '60. Λιγο δυσκολο, αλλα και παλι οχι αδυνατον. Ξερω σιγουρα οτι προβληθηκε τη δεκαετια του '70 και ας μην την εβλεπα καθοτι η αγεννητη η πολυ μικρη για να δω ξενη σειρα.
Απο το Mega δεν ειμαι σιγουρη αν την ειχα δει. Εκτος αν εννοεις την εποχη 2001 - '02, οποτε ναι, την εβλεπα κι εγω. Την εβαζε επισης το SevenX σε καθημερινη βαση το καλοκαιρι του 1994 ξεκινωντας απο τα ασπρομαυρα επεισοδια. Αυτη ηταν για μενα και η πρωτη μου γνωριμια με τον Αγιο και δεν τον εχανα ο κοσμος να χαλουσε. Στην αναγκη επεφτε εγγραφη στο βιντεο.
Τωρα εχω κολλησει στην τεταρτη σαιζον που ισως και να μην την εχω δει ποτε. Δε θυμαμαι μεχρι που ακριβως εδειξε τη σειρα το SevenX. Ειναι η πιο συντομη σαιζον απο τις εξι. Εννεα επεισοδια ολα κι ολα.
Κανεις δε βρισκεται πια να τη μεταφρασει να ολοκληρωθει επιτελους;
(για λίγο θα βγω εκτός thread)@Fulci Δεν αποκλειεται να συνεβησαν και τα δυο. Να προβληθηκε οντως ο Αγιος το 1990 απο το Mega και ενα αλλο καναλι το 2001 να προεβαλε τη σειρα επισης. Εγω, οπως ειπα, θυμαμαι χρονολογια, οχι τηλεοπτικο καναλι.
Σχετικα με το Τηλεραμα, φανατικοτατη αναγνωστρια και εγω και οι γονεις μου, το αγοραζαμε απο το πρωτο του τευχος και για περισσοτερα απο 30 χρονια ακομα και οταν αρχισαν να κυκλοφορουν πολλα παρομοια περιοδικα.
Ηταν μια μεγαλη αγαπη το Τηλεραμα και σε μια τετοια αγαπη δεν μπορεις παρα να μεινεις πιστος.