tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 53.773
3 φορές για Νεγκα είναι καλά. Βέβαια έπαιζε κι ο Μπισλανης μεγάλο ρόλο, που ήταν και μορφαντρας.
Παρανομοι πόθοι πιστεύω ονομάστηκαν γιατί ίσως ήταν στα όρια του νόμιμου να παθιαστεις με Νεγκα.Ναι, αλλά είχε πιασάρικο τίτλο. Μιλάμε για παράνομους πόθους, όχι αστείο. Εκτός αν τα κρατικά κανάλια έδειχναν μόνο ταινίες με νόμιμους πόθους, διότι κάλλιο γαϊδουρόδενε...
Και τι τα πέρασες τα ελληνικά κανάλια να παίζουν τα αποφόρια του BBC? Εμείς έχουμε υψηλότερα κριτήρια (Νέγκαtive ύψους).Οι σκετοι παρανομοι που ακολουθούν,του Κούνδουρου δηλαδή ( να μη σταθώ ότι πρωταγωνιστει ολόκληρος Τίτος), μπορεί να σνομπαριστηκαν από την ελληνική τιβι, έχουν προβολή όμως σε κοτζάμ BBC.
Εντάξει, όχι κι απέχθεια, πλάκα κάνουμε, συμπαθής ήταν ο άνθρωπος. Αν δεν τον πλασάρανε και για ζεν δίπλα στο Μπάρκουλη δε θα έλεγα τίποτα.Απορία: Γιατί τέτοια απέχθεια προς τον Χ. Ν.?
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Αναστασία , ευπρόσδεκτες . Η αλήθεια είναι πως η έρευνα μου ήταν στα μεγάλα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Μικρά τοπικά κανάλια όπως και της Βουλής να είμαι ειλικρινής δεν τα έψαξα...Η "Ηλέκτρα" είχε προβληθεί και στις 26 Μαρτίου 2021 από το κανάλι της Βουλής, όπως είδα σε αρκετές ιστοσελίδες. Επίσης, προβλήθηκε μερικές ημέρες πριν τον θάνατό της, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, επίσης από τη Βουλή Τηλεόραση. Η Παπά, όπως είδα, πέθανε στις 14/9/2022. Την προηγούμενη μέρα είχε πεθάνει ο Κώστας Καζάκος.
Μετά από μερικές ημέρες, το Σάββατο 16/9/2022, το ίδιο κανάλι πρόβαλε την ταινία του Κακογιάννη "Ιφιγένεια", όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο πρόσφατα χαμένοι ηθοποιοί.
Για την τελευταία προβολή της "Ηλέκτρας" και αυτήν της "Ιφιγένειας" είμαι σίγουρη γιατί τις παρακολούθησα και τις δύο.