Ο Ελληνικός Κινηματογράφος στο παρασκήνιο!



Ο Γιώργος Ηλιάδη (τότε σύντροφος και μετέπεια σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη) στα γυρίσματα της ταινίας "Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα"

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Μην ερωτεύεσαι το Σαββάτο" με τους θαμμώνες πίσω απο τις καμερες να παρακολουθούν το γύρισμα, στην οδο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής, στα ανθοπωλεία. πηγή φωτογραφίας

4.jpg

1.jpg
 
hannele είπε:
Ο Γιώργος Ηλιάδη (τότε σύντροφος και μετέπεια σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη) (...)
Ορίστε? Ήταν και με άλλον παντρεμένη η Βουγιουκλάκη πλην του Παπαμιχαήλ? :xm:
 
D@redevil είπε:
Ορίστε? Ήταν και με άλλον παντρεμένη η Βουγιουκλάκη πλην του Παπαμιχαήλ? :xm:

Φυσικά! Και μάλιστα τότε που το είχε "αποκαλύψει" το 1993 στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο "Ενώπιος ενωπίω" στο MEGA είχε γίνει μεγάλος ντόρος! Παρόλα αυτά ήταν γνωστό και από τότε , αρχές της δεκαετίας του '80. Ορίστε και ένα εξώφυλλο της εποχής! :)


Πάντως ο γάμος δεν κράτησε πολύ και ο λόγος που χώρισαν είναι αυτός ακριβώς που λέει το εξώφυλλο!
 
Απίστευτο.... Ούτε που το γνώριζα. Να υποθέσω ότι αυτός ο γάμος ήταν μετά το διαζύγιο με τον Παπαμιχαήλ? Μήπως έχει κι άλλο γάμο? :)
 
D@redevil είπε:
Απίστευτο.... Ούτε που το γνώριζα. Να υποθέσω ότι αυτός ο γάμος ήταν μετά το διαζύγιο με τον Παπαμιχαήλ? Μήπως έχει κι άλλο γάμο? :)

Εννοείται! Με τον Παπαμιχαήλ χώρισαν το 1974. Όχι , εκτός από δεσμούς , τρίτος γάμος δεν υπήρξε! :)
 
Τους δεσμούς τους παρακολούθησα (εκ των πραγμάτων λόγω των media), οπότε από εκεί είμαι "ενημερωμένη"!

Ευχαριστώ, Αντώνη! :flower:
 
217.jpg
 
Ο μακιγιέρ Dick Bonnor Moris, την ώρα που μεταμφιέζει τον Δημήτρη Χορν στον ρόλο του ηλικιωμένου κυρ-Ανδρέα για τις ανάγκες της ταινίας "Αλίμονο στους νέους". Ο Δ.Χορν είχε πει τότε κάνοντας χιούμορ: "αντί να μου φέρετε μακιγιέρ για να με κάνει γέρο, δεν μου φέρνατε καλύτερα έναν πλαστικο χειρουργό να με κάνει νεότερο"?

Η φωτογραφία δημοσιευθηκε απο την επίσημη σελίδα για τον Αλέκο Σακελλάριο στο fb

946144_1260858560596469_8702368927430112213_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
minos είπε:
Από το κοινωνία ώρα Μηδέν, φωτό από πρόβες.

Προβολή συνημμένου 146247

Στη φωτό φαίνονται και τα σκηνικά. Σημ.: Τέτοιες φωτό μόνο από τις πρόβες μπορούσαν να τραβηχτούν και όχι την ώρα του γυρίσματος για ευνόητους λόγους.
δεν ειμαι ειδικος ομως νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν να τραβηχτουν φωτογραφιες απο τα γυρισματα εφοσον το φωτογραφικο και το κινηματογραφικο φιλμ ειναι στην ουσια το ιδιο υλικο, αν θες απομονωνεις οποιο καρρε του φιλμ θες και το εκτυπωνεις σε φωτογραφια, ετσι νομιζω γινεται
 
Ξανα απο την επίσημη ιστοσελίδα της FF στο διαδίκτυο, δυο παρασκηνιακές φωτογραφίες απο την ταινία "Η γυναίκα μου τρελάθηκε" τραβηγμένες κατα την ώρα του γυρίσματος, οπου πάνω απο τα κεφάλια των ηθοποιών φαίνεται το ψευτικο σπιτι-ντεκόρ του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Μαίρης Αρώνη





a.jpg

b.jpg
 
H επίσημη ιστοσελίδα της FF στο διαδίκτυο, δινει στη δημοσιοτητα διαμαντάκια....

Μπορεί το ναυτιλιακό μέγαρο του εφοπλιστή Βέγγελη (Α.Αλεξανδράκη) στο Κλωτσοσκούφι να ήταν στην Ακτή Τζελέπη στον Πειραιά, τα εσωτερικά όμως του γραφείου του, δεν ήταν σε καποιο από τα αληθινα γραφεία του μεγάρου, αλλά ντεκόρ στο στούντιο της FF.

Πάνω απο τα κεφάλια των ηθοποιών διακρίνουμε τους ψευτικους τοίχους που στηρίζονται σε δοκάρια και τον προβολέα που φωτίζει. Η παρασκηνιακή φωτογραφία τραβήχτηκε κατα την ώρα του γυρίσματος.



photo3.jpg
 
Παρασκηνιακή φωτογραφία από την ταινία "Έλα στο θείο". Βλέπουμε αριστερά τον Φιλοποίμην Φίνο , την Σμαρούλα Γιούλη και τεχνικούς - συντελεστές της ταινίας

σάρωση0001.jpg
 
Εντυπωσιακη και σπανια φωτογραφια! Διπλα στο Φιλοποιμενα βλεπουμε και το Γιαννη Ιωαννιδη που υποδυθηκε το ρολο του τιτλου.
 
Φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας Εκείνες που δεν πρέπει ν' αγαπούν. Από αριστερά διακρίνω τον ηθοποιό Νίκο Φέρμα , τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο , τις ηθοποιούς Ειρήνη Παππά (που δεν έπαιζε στην ταινία) και Σμαρούλα Γιούλη και όρθιο δεξιά στην κάμερα τον Φίνο

σάρωση0001.jpg
 
Kαι εχω την εντυπωση οτι τερμα στο βαθος βλεπουμε και τον Μαρκο Ζερβα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
άλλη μια παρασκηνιακή από το Έλα στο θείο , όπου διακρίνω τον Νίκο Τσιφόρο , τον Νίκο Σταυρίδη , την Σπεράντζα Βρανά και τον Φίνο

σάρωση0001.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα