Δεν το είδα καν αυτό τώρα το βλέπω που μου δίνεις το link. Αλλά , συγνώμη για να καταλάβω , ενοχλούν τα λογότυπα; Κάποτε έβαζα φωτογραφίες διάφορες , δεν θυμάμαι τώρα τι και πως και μου είχε πει συγκεκριμένα η sunset "Αντώνη βάζε λογότυπα κρίμα είναι". Έχουμε δει πολύ "κλέψιμο" και από επίσημες σελίδες σωστά; Το λογότυπο που βάζω ΔΕΝ είναι το όνομά μου (κακώς το είχα βάλει σε κάποια ελάχιστα) , είναι Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ , το retromaniax. Αν κάποιος θελήσει να "χρησιμοποιήσει" κάπου κάτι , θα "διαφημιστεί" το retromaniax και ΟΧΙ εγώ! Δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο! ΓΙΑΤΙ να βάλω κάτι που θεωρώ εγώ σπάνιο (καλώς ή κακώς) και να το δω σε μια βδομάδα από δω κι από κει με ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ λογότυπο;;; ΟΧΙ! Γιατί μου "την λες" με το γάντι λοιπόν; Έχω κάπου άδικο; Ας μας πουν και οι "ανώτεροι"!mhmerotategiatipino είπε:Αυτή η φωτό ανέβηκε πριν 7 ώρες στο φέισμπουκ στην ομάδα Αλίκη Βουγιουκλάκη
https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7-211663842255544/?fref=ts
Εσύ έκανες το σκανάρισμα και την ανέβασες εδώ με λογότυπο; Εάν όχι, μήπως δεν έπρεπε;
Προβολή συνημμένου 148007