tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 54.449
mhmerotategiatipino είπε:Θα ήθελα κι εγώ μια επίσημη απάντηση λοιπόν από τους ανωτέρους. Και αν θες πες μου από πού είναι η φωτογραφία (περιοδικό, ημερομηνία, τεύχος, σελίδα, κάτι ή είναι αυθεντική φωτογραφία . Κατ' εμέ μόνο έτσι κατοχυρώνεσαι. Αν ανέβαζα φωτό όπως εσύ και μου τη λέγαν κάποιοι θα έγραφα την απάντηση που έδωσες εσύ κι επιπλέον παιδιά τη φωτό τη βρήκα εκεί άρα είναι δικό μου το σκαν, γι' αυτό σου λέω κατά καιρούς γράφε από πού.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από περιοδικό , δεν έχει δημοσιευτεί κάπου , φαίνονται ποιες είναι από περιοδικό και ποιες όχι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία όπως και πολλές άλλες είναι αυθεντικές που κάποτε ΠΛΗΡΩΣΑ και πολύ ακριβά μάλιστα για να τις αποκτήσω! Το γεγονός ότι πρώτα ανέβηκε εδώ και μετά στο link που μου έδωσες δε σου λέει κάτι; Το γεγονός ότι μετά από δω ανέβηκαν εκεί και άλλες δε σου λέει κάτι; Σε ποιον πρέπει να "κατοχυρωθώ" λοιπόν;
Τελικά δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνον εγώ...πας να "μοιραστείς" κάτι και σου τη λένε κιόλας γιατί βάζεις λογότυπο...Δεν το συνεχίζω άλλο , ας μας πουν οι υπεύθυνοι αν θέλουνε λογότυπα ή όχι να τελειώνει το θέμα...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: